Kék hírekÉkszerlopás fényes nappal, vásárhelyi elkövetővel

2013. augusztus 1., csütörtök
 
Ékszerlopás fényes nappal, vásárhelyi elkövetővel

Tálcányi aranygyűrűt lopott el három férfi egy csongrádi ékszerboltból, az elkövetőket kevesebb mint egy nap alatt elfogták – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön a Vásárhelyi Híreket.

 


 

Jászai Linda elmondta, július 31-én a 19 éves szentesi P. Krisztián a csongrádi Jókai utca elején az ékszerboltban (képünkön) vásárlási szándékot színlelve arra kérte az eladót, vegye ki a vitrinből az aranygyűrűket tartó tálcát. Ekkor lépett be az üzletbe a fiatalember társa, a 29 éves hódmezővásárhelyi R. Attila, aki egy óvatlan pillanatban megragadta a tálcát, majd kirohant vele a boltból. Erőszak és dulakodás nem történt.

 

A tolvajt az ékszerbolttól nem messze a 41 éves M. László várta, akivel elmenekültek a helyszínről. A helyszínre érkező rendőrök elfogták P. Krisztiánt, néhány órán belül szentesi otthonából előállították M. Lászlót,

Augusztus elsején a délelőtti órákban elfogták és gyanúsítottként kihallgatták R. Attila 29 éves hódmezővásárhelyi lakost.

Mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették. Lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellenük – közölte a szóvivő, hozzátéve: az aranyékszerek egyelőre nem kerültek elő.

 
 
Forrás: CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Veszélyben a BKF első évfolyama

Veszélyben a BKF első évfolyama

A jelentkezési hajlandóságot a családok gazdasági körülményei is befolyásolhatják. A 110 hallgatóval működő főiskola mintha kevesebbet hallatná a hangját.
Egy héten át zenével kelhetnek és fekhetnek a vásárhelyiek

Egy héten át zenével kelhetnek és fekhetnek a vásárhelyiek

Dratsay Ákos: a nyitóhangverseny az ünnepélyesség, a második a felhőtlen jókedv, a kortárs zenei program pedig a kíváncsiság, az újkeresés jegyében fogant. Részletes programokkal!
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

100 éves a világhírű Eötvös Cirkusz! Magyarország legrégebbi utazó cirkusza Centenáriumi Gálaműsorral érkezik Hódmezővásárhelyre.
Hullámverés

Hullámverés

Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 

És ezt már olvasta?

Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor
Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor A táborozás végén szakmai zsűri válogatta ki azt a mintegy hatvan művet, melyeket az idei alkotótábor jövő évi beszámoló kiállításán állítják ki az Alföldi Galériában.
 
Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.
 
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében Augusztus elsejétől érvényes Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyére. Az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.