Kék hírekÉkszerlopás fényes nappal, vásárhelyi elkövetővel

2013. augusztus 1., csütörtök
 
Ékszerlopás fényes nappal, vásárhelyi elkövetővel

Tálcányi aranygyűrűt lopott el három férfi egy csongrádi ékszerboltból, az elkövetőket kevesebb mint egy nap alatt elfogták – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön a Vásárhelyi Híreket.

 


 

Jászai Linda elmondta, július 31-én a 19 éves szentesi P. Krisztián a csongrádi Jókai utca elején az ékszerboltban (képünkön) vásárlási szándékot színlelve arra kérte az eladót, vegye ki a vitrinből az aranygyűrűket tartó tálcát. Ekkor lépett be az üzletbe a fiatalember társa, a 29 éves hódmezővásárhelyi R. Attila, aki egy óvatlan pillanatban megragadta a tálcát, majd kirohant vele a boltból. Erőszak és dulakodás nem történt.

 

A tolvajt az ékszerbolttól nem messze a 41 éves M. László várta, akivel elmenekültek a helyszínről. A helyszínre érkező rendőrök elfogták P. Krisztiánt, néhány órán belül szentesi otthonából előállították M. Lászlót,

Augusztus elsején a délelőtti órákban elfogták és gyanúsítottként kihallgatták R. Attila 29 éves hódmezővásárhelyi lakost.

Mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették. Lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellenük – közölte a szóvivő, hozzátéve: az aranyékszerek egyelőre nem kerültek elő.

 
 
Forrás: CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Veszélyben a BKF első évfolyama

Veszélyben a BKF első évfolyama

A jelentkezési hajlandóságot a családok gazdasági körülményei is befolyásolhatják. A 110 hallgatóval működő főiskola mintha kevesebbet hallatná a hangját.
Egy héten át zenével kelhetnek és fekhetnek a vásárhelyiek

Egy héten át zenével kelhetnek és fekhetnek a vásárhelyiek

Dratsay Ákos: a nyitóhangverseny az ünnepélyesség, a második a felhőtlen jókedv, a kortárs zenei program pedig a kíváncsiság, az újkeresés jegyében fogant. Részletes programokkal!
Magnetométeres vizsgálat Csomorkányban

Magnetométeres vizsgálat Csomorkányban

Egy hektárnyi területen végeztek magnetométeres kutatást, amelynek célja a kutatási terület pontosítása, erre egymillió forintot nyertek.
Élete volt a néptánc - Kitüntette a város

Élete volt a néptánc - Kitüntette a város

A most 63 éves táncpedagógus az augusztus 20-a alkalmából adományozott kitüntetést tolókocsiban vette át. Az élet néha kegyetlen és igazságtalan!
 

És ezt már olvasta?

Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél
Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél

A nyári szünet utáni első versenyen mindkét vásárhelyi úszóegyesület remekelt. A Hód Úszó SE tagjai 26 érmet, a NICS-HSÚVC 28 érmet szerzett.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Jól kerestek lányok futtatásából
Jól kerestek lányok futtatásából Három mindszenti lakost fogtak el, akik lányokat kényszerítettek prostitúcióra. A házkutatások során több bizonyíték is előkerült.
 
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból Elülni látszik az a vihar, amely egy, a város zenei életében köztiszteletnek örvendő pedagógus jelölése, illetve a színész özvegyének bejelentése nyomán keletkezett.
 
Lendületben a HLKC NB II-es csapata
Lendületben a HLKC NB II-es csapata Szeptember 12-én elrajtol az NB II-es női kézilabda bajnokság, amelyre a Hódmezővásárhelyi LKC már hetek óta készül. Interjú Dankó Leával.
 
Régészeti pillanatképek
Régészeti pillanatképek Vásárhely és környéke régészeti feltárásainak eredményeiből ad ízelítőt a Tornyai János Múzeum szeptember 10-én megnyílt kiállítása.
 
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet Lezárult a mártélyi, mindszenti szülők között nagy vihart kavart ügy. Jogerős lett a hirdető újságban nemcsak munkára fiúkat kereső férfi elleni ítélet.