BulvárEgy tehénben felejtettem a mobilomat

2018. november 1., csütörtök
 
Egy tehénben felejtettem a mobilomat

Bárkivel előfordulhat, hogy elveszhet a telefonja, vagy bemondhatja az elektronikus kütyü az unalmast, és máris kész a tragédia. Új telefont kell venni, új szerződést kell kötni a szolgáltatónál, ez pedig valljuk be, nem kevés pénz. Azonban vannak, akik szó szerint mindent meg tesznek készülékük megtartásáért.

 

 

 

 

 

 

Egy brit telefonbiztosítással foglalkozó cég összegyűjtötte az elmúlt évek 10 legfurcsább mobil biztosítási ügyeit, a kenyérbe sütött telefontól, a toaletten lehúzott készüléken át egészen a mobilig, amit egy tehénben felejtett a tulajdonosa. A cég állítólag mindegyik keresetet megvizsgálta, sőt, többségüket jogosnak is találta.

A kérvényeket megvizsgáló cég munkatársait leszámítva egy, az angliai Devon városában élő tehén kaphatta valószínűleg a legnagyobb sokkot, mikor gazdája Iphone-ját az állat farában felejtette. A gazda nem a későbbi ínséges időkre készített képet hőn szeretett tehenéről, hanem egyszerűen csak azzal világított, míg segített a kérődzőnek világra hozni újszülött borját.

 

Ennél egzotikusabb egy 30 éves férfi meséje, aki szerint egy szafari parkban a szabadon kószáló majom kapta ki a kezéből a telefonját.

 

Egy másik meghökkentő eset egy huszas éveiben járó nőé, aki Blackberry telefonjára akart kártérítést igényelni. Indoklásként szemrebbenés nélkül közölte, hogy a telefont vibrátorként használta a végletekig, így az akkumulátora felmondta a szolgálatot.

 

Ehhez képest semmi, a Blur zenekar egy lelkes rajongójának esete. Sokallta bandája koncertbelépőjének árát, és egy fáról próbálta telefonjával felvenni kedvenceit, eközben a magasból ejtette. Vagy ott van például az a jóindulatú, nottinghami hölgy, aki azt állította, hogy miközben lányának sütötte születésnapi tortáját, a mobil beleesett a tésztakeverékbe, és a sütőben a telefon is megsült.

 

De a szerencsétlenül járt ügyfelek sora itt még nem ér végett. Egy angliai építőmunkás zsebéből, miközben könnyített magán, a toalettbe esett Iphone-ja, és annak hiányát már csak a WC lehúzása után vette észre. Hasonló munkahelyi balesetet szenvedett az a pirotechnikus is, aki a brit Nemzeti Tűzijáték Bajnokságban vett részt idén. Csak a füst felszálltával kezdett el neki derengeni, hogy okostelefonját a robbanási zónában felejtette…

 

Az itt felsorolt esetek közül csak a pirotechnikus, és a Blur rajongó keresetét utasította el a biztosító.

A brit cég ügyviteli igazgatója, a toplistás eseteket figyelembe véve, kijelentette, hogy sose tudhatja az ember, hogy mit kell bizonyítania ilyen ügyben. Az ügyfeleknek csak egy tanácsot tudott adni: telefonként kellene használni a telefont!

 
 
Forrás: mailonline
 

Olvassa el ezt is!

Különleges vendég Hódmezővásárhelyen

Különleges vendég Hódmezővásárhelyen

Czakó Borbála Magyarország volt londoni nagykövete, a Hungarian Business Leaders Forum vezetője lesz egy érdekes és izgalmas beszélgetés résztvevője.
Változások az adózásban 2019-től

Változások az adózásban 2019-től

Jövőre több tízmilliárdos köztehercsökkentés jön. Az új, kedvező szabályok a nyugdíjasok elhelyezkedését, a családok anyagi boldogulását, a kisvállalkozásokat segíthetik.
Vérbeli rangadón veszített a Kosársuli

Vérbeli rangadón veszített a Kosársuli

Büszkék lehetünk a tisztes helytállásra, és nagyon jó jel a bajnokság további részét, valamint akár később a rájátszást tekintve.
A Holtág szerelmese

A Holtág szerelmese

Varga András vásárhelyi fotós évtizedek óta szenvedélyesen megörökíti a Tisza, a Mártélyi Holtág évszakait, ezúttal a téli pihenőjében is varázslatos tájat. Képekkel!
 

És ezt már olvasta?

Csapatban sokkal erősebbek
Csapatban sokkal erősebbek Hódmezővásárhelyen a rászorulók megsegítésében több szervezetre is lehet számítani. Mint bárhol az országban, Vásárhelyen is szükség van rájuk.
 
Új beruházás munkahely megőrzéssel
Új beruházás munkahely megőrzéssel A vásárhelyi Villeroy & Boch 810 milliós beruházásba kezdett, amelynek 35%-át átvállalta a magyar álam, a Koronavírus Okozta Károk Kompenzálására Kiírt Program keretében.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza A magyar történelem legtöbb áldozatott követelő vereségének részleteit mind a háború alatt, mind az azt követő kommunista diktatúra alatt el elhallgatták.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Az országos oltási terv részletei
Az országos oltási terv részletei Az oltás nem a regisztráció sorrendjében fog történni. A Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye a következő időszak oltási menetrendjéről.
 
Vége és kezdete az évnek
Vége és kezdete az évnek Tiltás is kötődik január elsejéhez, a legismertebb, hogy ezen a napon semmit nem adnak ki a házból, mert akkor egész éven át minden kimegy onnan.