BulvárEgy egyszerű történet

2017. augusztus 31., csütörtök
 
Egy egyszerű történet

A 86 éves vásárhelyi Mária néni - aki sosem netezett - személyesen ment az országosan meghirdetett feltöltő kártyások kötelező adategyeztetésére a vásárhelyi Vodafone ügyfélszolgálati irodájába.

 

 

 

 

 


Mivel idős kora bölcsességgel párosult: hogy elkerülje a tumultust, jó másfél hónappal a végső határidő előtt ment egyeztetni. Minden szépen ment volna rendesen, ám igen komoly gond „akasztotta meg az ügymenetet.” Talán az ügyfélszolgálatosok fiatal kora miatt megbocsáthatóan - még soha nem láttak régi típusú személyi igazolványt, ama bizonyos barna színű könyvecskét, amit már a nagyon idős állampolgároknak nem cserélik ki, ha nem kérik.

Vagyis Mária néni hiába erősködött, hogy ő bizony csak ezzel tudja és fogja bizonyítani, hogy ő Mária néni, legalább 1 óra telt el, mire sikerült keresztül vinni az adategyeztetést.

 

Innen akár „hepiend” is lehetne a sztori, ha.. ha július elsejétől nem némult volna el Mária néni mobilja. Napok teltek el, és a rokonok aggódni kezdtek, hogy nem veszi fel a telefont. Megijedtek és értesítették a tűzoltókat, akik becsengettek, de mivel a néni nem jól hall, rövid idő múlva betörték az ablakot és behatoltak a lakásba. Némi ijedség után tisztázódott a dolog, vagyis Mária néni ismét elment a Vodafone ügyfélszolgálatra, ahol sűrű elnézések közepette intézkedtek és már aznap este az aggódó rokonok ismét „telefon-kontroll alatt tarthatták” Mária nénit.

 

A kissé kacifántos ügyintézés 2000 forint taxiköltséggel, na és 5000 forint ablaküvegezéssel színesedett. Az idegeskedés és aggódás persze nem számfejthető.

 

A történetről egy olvasónktól értesült a Vásárhelyi Hírek Szerkesztősége. Felvettük a kapcsolatot a Vodafone igazgatóságával, ahol meghallgatva a sztorit, kompenzációt igértek.

 

Eltelt három hét és - mint képünkön is látható - a Vodafone képviselője csöngetett Mária néninél. A képviselő „fájdalomdíjként” átadott egy 20.000 forint értékű vásárlási utalványt, valamint 20.000 forint lebeszélhetőséggel töltötték fel a kártyáját. És persze elnézést kértek a kellemetlenségekért.

Mária néni Szerkesztőségünknek elmondta nagyon meglepődött, hogy ilyen korrekt volt a Vodafone, büszkén hozzátette, most már nem csak várja a hívásokat, hanem néha ő hívja fel a rokonokat.  

 
 
B.Sz.Z.
 

Olvassa el ezt is!

Tiszteletre méltó elszántság

Tiszteletre méltó elszántság

Az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy a vásárhelyi kislánynak sikerül-e elutaznia egy olyan világversenyre, amire sok-sok hónap kemény munkája révén szerzett jogot.
Már 72 milliárdnál tart a tram train

Már 72 milliárdnál tart a tram train

A szakemberek szerint azonban a napi 5000-20000 utassal számoló helyközi villamos megépítésének ez sem a végleges költsége.
Hódmezővásárhely idei díjazottjai

Hódmezővásárhely idei díjazottjai

Sok évtizedes hagyomány, hogy évente megválasztják a város díszpolgárát, valamint a Signum Urbis Honorantis és a Pro Urbe díjazottakat.
Magabiztos kettős győzelem Gyulán

Magabiztos kettős győzelem Gyulán

A HLKC NB II-es felnőtt és a III. osztályban szereplő ifjúsági csapatnak az őszhöz képest megerősödött gyulai csapatokat sikerült magabiztosan legyőzni!
 

És ezt már olvasta?

Kettős győzelem a nyugati végeken
Kettős győzelem a nyugati végeken Győzni ment Sopronba a Kosársuli, de ezért kőkeményen meg kellett dolgozniuk. Talán a rutinjuk és a hosszabb kispaduk döntött.
 
Új trend a dupla menetrend
Új trend a dupla menetrend Két hétig mindenki számára ingyenesek az új helyi buszjáratok Hódmezővásárhelyen. A Volánbusz változatlanul üzemelteti a helyi járatait.
 
Könnyes szemmel rabolt
Könnyes szemmel rabolt A vádlott a lakás- és helyiséggazdálkodási csoportot vezette a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban. Kilenc évet kért az ügyész a két fegyveres rablásért.
 
Diákok Őszi Tárlata 2020-21- Díjazottak
Diákok Őszi Tárlata 2020-21- Díjazottak Az online térben megrendezett Diákok Őszi Tárlatára különösen magas volt az érdeklődés az általános iskola alsó tagozatos diákjai és a középiskolások körében. Díjazottak névsora.
 
Régészek a nyomvonalon
Régészek a nyomvonalon A Tornyai János Múzeum régészeinek eredményei újabb apróbb mozaikokkal gazdagították a Hódmezővásárhely múltjáról alkotott ismereteket.
 
Gazdálkodj okosan 2021.
Gazdálkodj okosan 2021. 15 milliárd forintos főösszegű költségvetésből gazdálkodik idén az önkormányzat. Elhangzott az is, hogy számos fölösleges kiadást tartalmaz a költségvetés.
 
Ásó kapa és nagyharang
Ásó kapa és nagyharang A házasságkötés tematikájában indított gyűjtést a Tornyai János Múzeum, a 20. századtól kezdődően napjainkig várják az ifjú párok legnagyobb napjának tárgyi emlékeit.