SportBringalovagok nyeregbe!

2014. május 31., szombat
 
Bringalovagok nyeregbe!

Idén már második alkalommal rendeznek Rövid Cross Country Kerékpárversenyt Hódmezővásárhely belvárosában.

 

 

 


Az  Önkormányzat, valamint a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány támogatásával a Hungarian Flyers Kerékpáros Klub családi hangulatú MTB versenyre várja a bringásokat és szurkolóikat június 8-án vasárnap 8 órától..

A Rapcsák András utcában mintegy 730 méteres pályát alakítanak ki, izgalmas vonalvezetéssel. Tavaly, az esős és kellemetlenül szeles idő ellenére több tucatnyian vettek részt több korcsoportban.  

Nevezni a helyszínen lehet reggel 8 órától. Minden korcsoportban díjazzák a fiú-lány és a férfi-női indulókból az első három legjobb időt elérteket.

Verseny korcsoportok:

 

Életkor

Korcsoport

Hobbi
(egyéni)
Női

Hobbi
(egyéni)
Férfi
 

Egyesületi
(egyéni)
Női és Férfi

 

10-14

 

Junior

 

3 kör

 

4 kör

 

6 kör

 

15-30

 

Ifjúsági és
 felnőtt

 

8 kör

 

8 kör

 

15 kör

 

31-60

 

Masterek

 

8 kör

 

8 kör

 

15 kör

 

10-60

 

4-8 fős csapat

 

 

 

4 órás 

 

 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Lövés Kishomokon

Lövés Kishomokon

Frissítve újabb részletekkel! Rendőrök szállták meg a déli órákban Hómezővásárhelyen, Kishomokon a Nádtető utcát.
Állja a mindennapi kihívásokat

Állja a mindennapi kihívásokat

Az Atalantában játszó vásárhelyi Kecskés Ákos a napokban a magyar U18-as válogatottal lépett pályára Ausztria ellen. Interjú!
Egyre sűrűbben csilingelnek

Egyre sűrűbben csilingelnek

A legújabb hírek szerint, már 10 ezer kilométeren túl vannak a szerelvények. A típusengedély megszerzéséhez ötvenezer kilométert kell megtenniük.
Jelentős fejlesztések a Mezőgazdasági Karon

Jelentős fejlesztések a Mezőgazdasági Karon

A napokban 3 és félmilliárdos beruházással új Takarmányvizsgálót, Informatikai Laboratóriumot és előadótermet avathattak fel az SZTE Mezőgazdasági Karán.
 

És ezt már olvasta?

Vereséggel végződött az idénynyitó mérkőzés
Vereséggel végződött az idénynyitó mérkőzés A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőtt- és U20-as csapata is a SMAFC vendégeként kezdte a 2021-22-es idényt.
 
Tárkány Szűcs Ernőre emlékező programsorozat
Tárkány Szűcs Ernőre emlékező programsorozat Kétnapos rendezvénnyel emlékezik Hódmezővásárhely városa, valamint a Tárkány Szücs Ernő Kutatócsoport névadójának születési centenáriumán. Részletes program a cikkben.
 
A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?
A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? Mennyi időt és pénzt fordítasz önmagadra? Igen elterjedt tévhit, amit sajnos a reklámok is sugallnak, hogy a megérdemlem érzését tárgyak vásárlásával lehet kiváltani.
 
Mi motivál engem? A 7 legfontosabb szempont a munkában
Mi motivál engem? A 7 legfontosabb szempont a munkában A félelem és a bizonytalanság érzése az egyik legveszélyesebb a motivációt tekintve. Van ellene néhány jónak tűnő ötletünk!
 
Elindult a kosárlabda bajnoki szezon
Elindult a kosárlabda bajnoki szezon Hivatalossá váltak a meccsek időpontjai: elindult a bajnokság a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőttcsapatának. A bajnoki idény teljes menetrendje a cikkben.
 
Sokat hiányozhatott a rajzóráról
Sokat hiányozhatott a rajzóráról A vásárhelyi kiállításról ellopott egy szobrot, de a tolvajt a bronz kézzel fogható értéke jobban érdekelte, mint a művészeti értéke. Elkészült a vádirat.
 
Megnyílt a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Megnyílt a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Annyi változás történt az elmúlt tíz évben a mezőgazdaságban és az állattenyésztésben, amennyi a megelőző száz évben összesen - hangzott el a megnyitón.