SportBravúros hajrával győzték le az FTC-t

2014. március 23., vasárnap
 
Bravúros hajrával győzték le az FTC-t

Az Országos Serdülő Bajnokság alapszakaszában elért negyedik helyezéssel a vásárhelyi serdülő kézilabdacsapat kiharcolta az Országos Elődöntő Felsőházi Rájátszásban való szereplést, ahol az első fordulóban mindjárt az E csoportban első helyen végző Ferencvárosi Torna Club csapata ellen léptek pályára Budapesten.

 

 

 

Nem a vásárhelyiek számítottak a mérkőzés esélyeseinek, de a lányok hatalmas bravúrt bemutatva, idegenben győzték le budapesti ellenfelünket. A végig szoros, kemény mérkőzésen eleinte sikerült 1-2 góllal vezetni, de az első félidő végén egygólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A második félidő óriási csatát hozott, a ferencvárosiak állandósították előnyüket, de a lányok bravúros hajrával, nagyszerű védekezést bemutatva megfordították az eredményt.

 

Ferencvárosi Torna Club – Hódmezővásárhelyi LKC 28-29 (13-12)

Játékvezetők: Bába Sándor, Horváth Péter

 

HLKC: Áncsán – Blaskovics 1, Szabó 5, Fürcht 2, Klemm 9, Becsei 3, Kandó 5, Cs: Bánfi (k), Földesi 3, Farkas 1, Varga-Tóth, Molnár, Bálint
Edző: Beslin Anikó

Beslin Anikó edző: “Korrekt játékvezetés mellett nagyszerű ellenfelet sikerült legyőznünk. Igazi csapatként küzdöttünk, többször is ellépett a hazai csapat 2-3 góllal, de nem adtuk fel. A hajrában helyén volt a lányok szíve, kitűnően védekeznünk és a legjobbkor vettük át a vezetést."

 

Olvassa el ezt is!

Párizs volt a játékos úticél

Párizs volt a játékos úticél

120 diák vágott neki képzeletben a gallok földjének. Ismerd meg Franciaországot vetélkedő volt Vásárhelyen. Képekkel és eredményekkel!
Taxirablás késsel Vásárhelyen

Taxirablás késsel Vásárhelyen

Az ellopott taxiból kiszállva ellenállt a rendőri intézkedésnek, ezért a járőrök testi kényszert alkalmaztak, de még ezután is szökni akart. Képekkel!
Két pontos vereség

Két pontos vereség

A KTE-Duna Aszfalt U23 ellen lépett pályára március 11-én este a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjában.
Nehezen alkalmazkodtak a Győr védekezéséhez.

Nehezen alkalmazkodtak a Győr védekezéséhez.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli csapata zsinórban öt győztes bajnokit követően kapott ki ismét. A jó színvonalú meccset a győriek nyerték.
 

És ezt már olvasta?

A hajrában már nem volt kétséges a győzelem
A hajrában már nem volt kétséges a győzelem A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli remek teljesítménnyel verte a tabellán második MEAFC-Miskolcot az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
 
Gyermekek védelme az online térben
Gyermekek védelme az online térben A gyerekek egyre több időt töltenek a számítógépek előtt, és nagyon keveset tudunk arról, mit csinálnak ezalatt. A híreket olvasva, néha tragédia történhet ha nem figyel a szülő.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 11. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné A város közössége érdekében végzett önzetlen munkássága elismeréseként, amellyel gyarapította a város szellemi javait, növelte jó hírnevét.
 
Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin
Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin Kiemelkedően magas, szakmai munkásságának elismeréseként, amellyel Hódmezővásárhely szellemi értékeit gyarapította és jó hírnevét növelte.

 

 
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda Pályfutására meghatározó hatással volt Hódmezővásárhely, a Bethlen Gábor Gimnázium, a drámaszakkör és három nagyszerű vásárhelyi pedagógus.
 
Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen
Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen Vásárhelyen több helyszínen voltak ünnepségek az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 175. évfordulója alkalmából.