Kék hírekBajbajutott férfin segítettek

2013. december 26., csütörtök
 
Bajbajutott férfin segítettek

December 25-én este 6 óra után valamivel egy fiatalember értesítette a rendőrséget, hogy egy férfi elakadt kerekes székével a Mártélyi kerékpárúton.

 

 

 

 

Már besötétedett, amikor a Vásárhelyről Mártélyra a kerékpárúton haladó mozgáskorlátozott 43 éves férfi járművének a motorja leállt. Mint kiderült lemerült az akkumulátora. A Karácsony első napján nem igazán forgalmas kerékpárúton egy fiatalember állt meg és hívta a rendőrséget és bejelentette, hogy egy mozgáskorlátozott férfi segítségre szorul.

A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a 43 éves férfit, aki elmondta, hogy nagyon fázik.  Mivel a mozgáskorlátozott kocsi a rendőrautóba nem fért be, ezért a járőrök autómentőt hívtak. Ők a járművet, a hódmezővásárhelyi rendőrök pedig a férfit vitték otthonába, ahol átadták gondnokának.

 

Olvassa el ezt is!

Életutak, elakadások – A Hajléktalanszálló Karácsonya

Életutak, elakadások – A Hajléktalanszálló Karácsonya

Laskai Nelli: A kérdés, hogyan válik diplomás emberből közös szállón élő hajléktalan. Ez is egy olyan dolog, amire mindenki úgy gondol, hogy na, ez velem biztosan nem fordulhat elő.

 

Ö-ző védők

Ö-ző védők

A betelepültek között sokan nem szeretik a nyelvjárást, mégsem kell félni annak gyors eltűnésétől. Az ö-zés Hódmezővásárhelyen is él, sőt sokkal erősebb mint máshol.
Itt a tanév további menetrendje - fontos dátumok

Itt a tanév további menetrendje - fontos dátumok

Most jön a java! Gondolják sok családban, mert itt a második félév, lehet javítani a jegyeken, elérkezik a döntés ideje, merre tovább a 8. illetve az érettségi után.
Zárójelentés -  Az EVP és az Egészségfejlesztési Iroda 2019-es éve

Zárójelentés - Az EVP és az Egészségfejlesztési Iroda 2019-es éve

A tavalyi mérleg szerint, működésük több ezer vásárhelyi és makói embernek hozott pozitív változást az életébe.
 

És ezt már olvasta?

Ilyenek a legboldogabb emberek
Ilyenek a legboldogabb emberek Kiderült, hogy a mentális jóléttel és boldogsággal kapcsolatos sok-sok kutatásban 10 tulajdonság mindig visszaköszön. Íme a lista!
 
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére?
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére? A rendkívüli közgyűlésen döntés született az új könyvtár helyszínéről. A kormány irányába történő kommunikációs technikán lehetne javítani.
 
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez A magyar kultúra napján Múzeumőr címmel nyílt meg a Tornyai János Múzeumban a közgyűjtemény első vezetőjének emléket állító kiállítás. Képekkel.
 
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői Hódmezővásárhely lakóit 2018-ban mélyen megrázta az idős szülőket meggyilkoló nő és élettárásának brutalitása és kegyetlensége. Videó a helyszínről és az elfogásról.
 
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt Szeged Város Önkormányzatának vezetése a Magyar Kultúra Napja alkalmából kiemelkedő fotóművészeti tevékenységét kitüntetéssel ismerte el.
 
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.