SportAgresszív védekezés remek kapussal

2019. április 1., hétfő
 
Agresszív védekezés remek kapussal

Az első pillanattól dominálva, magabiztos és nagyarányú győzelmet arattak a PC Trade Szeged U21 csapata ellen az NBII felnőtt bajnokság hétvégi fordulójában.

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton délután a Balogh Imsi Sportarénában nem játszottak ugyan sziporkázóan, de így sem adtunk esélyt a fiatal szegedi gárdának. A mérkőzés a vásárhelyiek elképzelései szerint alakult, örömteli, hogy a 60 percet mindössze 12 kapott góllal zárták.

Győzelmével a HLKC Felnőtt Női csapata továbbra is őrzi helyét a bajnoki tabella második helyén.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – PC Trade Szeged KKSE U21 30-12 (16-7)
NBII Dél-keleti csoport – 17. forduló

 

Balogh Imsi Sportaréna – 150 néző
Játékvezetők: Parádi Róbert, Ujhelyi Balázs
Versenybíró: Vörös Bálint

 

HLKC: Ádász – Török 3, Nagy 8, Dankó 5, Szabó 3, Bagi 3, Székesi, Cs: Áncsán (k), Lukács 3, Becsei 2, Kandó 2, Kovács, Blaskovics 1, Földesi L., Ötvös, Vörös
Kiállítások: 4 illetve 2
Hétméteresek: 1/0 illetve 3/2

 

Dankó Ervin vezetőedző: “Ősszel nagyon nehéz mérkőzést játszottunk Szegeden, élénken éltek bennünk az emlékek. Két hetet készülhettünk erre a meccsre, és a nyitott védekezés ellen könnyedén szereztük a gólokat. Védekezésünk agresszív volt és kapusunk olvasta a lövéseket. Minden dicséret a csapaté. Gratulálok.”

 

Szombaton folytatódik a bajnokság, a vásárhelyi kézisek Békéscsabára utaznak, ahol 15 órai kezdéssel a Csorvási SK vendégeként lépnek pályára.

 

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Tizenkettőből tizenkét győzelem

Tizenkettőből tizenkét győzelem

Igazi rangadót vívott a Hódtói Sportcsarnokban március utolsó napján a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának zárófordulójában.
Átadták a Keleti elkerülőt

Átadták a Keleti elkerülőt

Hivatalosan átadtak március 31-én a Keleti elkerülő utat. A 2016-ban nyert 1 milliárd 840 millióból épített út naponta több ezer járművel mentesíti Vásárhely belvárosát.
Vérbeli rangadón veszített a Kosársuli

Vérbeli rangadón veszített a Kosársuli

Büszkék lehetünk a tisztes helytállásra, és nagyon jó jel a bajnokság további részét, valamint akár később a rájátszást tekintve.
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza

133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza

A magyar történelem legtöbb áldozatott követelő vereségének részleteit mind a háború alatt, mind az azt követő kommunista diktatúra alatt el elhallgatták.
 

És ezt már olvasta?

Csapatban sokkal erősebbek
Csapatban sokkal erősebbek Hódmezővásárhelyen a rászorulók megsegítésében több szervezetre is lehet számítani. Mint bárhol az országban, Vásárhelyen is szükség van rájuk.
 
Új beruházás munkahely megőrzéssel
Új beruházás munkahely megőrzéssel A vásárhelyi Villeroy & Boch 810 milliós beruházásba kezdett, amelynek 35%-át átvállalta a magyar álam, a Koronavírus Okozta Károk Kompenzálására Kiírt Program keretében.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Az országos oltási terv részletei
Az országos oltási terv részletei Az oltás nem a regisztráció sorrendjében fog történni. A Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye a következő időszak oltási menetrendjéről.
 
Vége és kezdete az évnek
Vége és kezdete az évnek Tiltás is kötődik január elsejéhez, a legismertebb, hogy ezen a napon semmit nem adnak ki a házból, mert akkor egész éven át minden kimegy onnan.
 
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó Tavaly óta a kormány döntésével a tanodák eltávolodtak a köznevelési rendszertől. A vásárhelyi Gastro-Ker Tanoda működése is nyertes pályázatokon múlik.