Kultúra, oktatásA zene komoly a belépő vicc

2013. szeptember 8., vasárnap
 
A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock Fesztivál és Tehetségkutató mely amatőr bandáknak isbemutatkozási lehetőség.

 

 

Fotó: VH

 

 

Sulyok Zoltán szavai szerint, a fesztivál egyre nagyobb résztvevő- és közönségszámmal próbál esélyt kínálni a feltörekvő csapatoknak. Alulról jövő törekvéseik ötletgazdagságának köszönhetően, a rendezvény országosan keresett underground fesztivállá nőtte ki magát.

A Hódstockon általában több, a szárnyaikat bontogató zenekar lép fel naponta, akiknek biztosítják a fellépéshez szükséges körülményeket. Így lesz ez idén is, mint az a részletes műsorban látható. Tavaly az egykori Kossuth Zsuzsanna szakközépiskola tornacsarnoka után, a két éve először választott és idén ismét oda szervezett helyszínnel, a Majolika gyárral kapcsolatban Sulyok Zoltán, a fáradhatatlan és szuperlelkes szervező véleménye szerint a gyárterület  különleges atmoszférát adott a Hódstocknak. Mint helyszín, abszolút illeszkedik a fesztivál arculatához, hangulatához. Az idei Hódstock-ra választott szlogent pedig magyarázni sem kell, önmagáért beszél: a zene komoly, a belépő vicc.

 

Részletes program 


Szeptember 13. péntek

 

Nagyszínpad

 

17:00 Rock dj

19:00 TalizMan’s

20:00 Kistópart Utca

21:00 T-34

22:00 Scream Of The Temple

23:30 Watch My Dying

 1:00   The Void

 

Szeptember 14. szombat

 

Nagyszínpad

 

17:00 Rock dj

19:00  A Látszat Csal (Tehetségkutató)

19:30 Srégan (Tehetségkutató)

20: 00 SoulDiver

21:00 Antonia Vai

22:00 Monkey Ranch (Foo Fighters Tribute)

23:00 VATAFAKA

23:30 Cadaveres

01:00 Delta Terminal

 

Olvassa el ezt is!

Egészségünkről a Vásárhelyi Hírekben - Ezerarcú csodaszer a szelén

Egészségünkről a Vásárhelyi Hírekben - Ezerarcú csodaszer a szelén

Az őszi-téli időszakban gyakori vírusos eredetű megbetegedések megelőzése mellett több súlyos, népbetegségnek is számító kórkép megelőzésében és kezelésében is alkalmazható.
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi sértés, lopás, rablási kísérlet oka, hogy egészen más szubkultúrákban szocializálódtak.
Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen

Kutatók éjszakája 2023 Vásárhelyen

Valamennyi korosztály számára érdekes programokat ígér az SZTE Mezőgazdasági Kar az idei Kutatók Éjszakáján. Részletes program.
Elindult az egyetemi tanév is

Elindult az egyetemi tanév is

Megtartotta szokásos tanévnyitóját a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara. A helyszín ismét a polgármesteri hivatal díszterme volt.
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 36. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Suli buli
Suli buli Az önkormányzat nem adja ingyen a Petőfi utca 6. épületet. A Református Egyházközség szerint jogszerűtlenül próbálták akadályozni a tanévkezdést.
 
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott
A higiénia folyamatosan kiváló - a minőség folyamatosan vitatott Eddig a Prizma Food által üzemeltetett közétkeztetésből minden generációból százak léptek ki. Az okok sokrétegűek. A higiéniai ellenőrzés eredménye viszont kiváló.
 
Idén még többen jöttek
Idén még többen jöttek Számunkra a „teltház” nem egyszerűen egy számszerűsíthető cél, hanem annak a felelőssége, hogy boldog együttlétben érezhessék jól magukat a fesztiválozók” – mondta a főszervező.
 
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban
Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter a Tranzitban A két politikus többek között a migráció, az ukrajnai háború, az energiafüggőség, a rezsivédelem, a pártfinanszírozás, a gyermekvédelem kérdésköreiben ismertették álláspontjaikat.
 
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama
Elindult a nyár utolsó nagy bulifolyama Négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál az idén ötvenöt éves Szegedi Ifjúsági Napok.
 
Tanévi menetrend 2023/2024
Tanévi menetrend 2023/2024 Hosszú lesz a téli és a tavaszi szünet is, viszont a tanév – az eddigiektől eltérően - egy héttel tovább tart.