Kultúra, oktatásA zene komoly a belépő vicc

2013. szeptember 8., vasárnap
 
A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock Fesztivál és Tehetségkutató mely amatőr bandáknak isbemutatkozási lehetőség.

 

 

Fotó: VH

 

 

Sulyok Zoltán szavai szerint, a fesztivál egyre nagyobb résztvevő- és közönségszámmal próbál esélyt kínálni a feltörekvő csapatoknak. Alulról jövő törekvéseik ötletgazdagságának köszönhetően, a rendezvény országosan keresett underground fesztivállá nőtte ki magát.

A Hódstockon általában több, a szárnyaikat bontogató zenekar lép fel naponta, akiknek biztosítják a fellépéshez szükséges körülményeket. Így lesz ez idén is, mint az a részletes műsorban látható. Tavaly az egykori Kossuth Zsuzsanna szakközépiskola tornacsarnoka után, a két éve először választott és idén ismét oda szervezett helyszínnel, a Majolika gyárral kapcsolatban Sulyok Zoltán, a fáradhatatlan és szuperlelkes szervező véleménye szerint a gyárterület  különleges atmoszférát adott a Hódstocknak. Mint helyszín, abszolút illeszkedik a fesztivál arculatához, hangulatához. Az idei Hódstock-ra választott szlogent pedig magyarázni sem kell, önmagáért beszél: a zene komoly, a belépő vicc.

 

Részletes program 


Szeptember 13. péntek

 

Nagyszínpad

 

17:00 Rock dj

19:00 TalizMan’s

20:00 Kistópart Utca

21:00 T-34

22:00 Scream Of The Temple

23:30 Watch My Dying

 1:00   The Void

 

Szeptember 14. szombat

 

Nagyszínpad

 

17:00 Rock dj

19:00  A Látszat Csal (Tehetségkutató)

19:30 Srégan (Tehetségkutató)

20: 00 SoulDiver

21:00 Antonia Vai

22:00 Monkey Ranch (Foo Fighters Tribute)

23:00 VATAFAKA

23:30 Cadaveres

01:00 Delta Terminal

 

Olvassa el ezt is!

Egészségünkről a Vásárhelyi Hírekben - Ezerarcú csodaszer a szelén

Egészségünkről a Vásárhelyi Hírekben - Ezerarcú csodaszer a szelén

Az őszi-téli időszakban gyakori vírusos eredetű megbetegedések megelőzése mellett több súlyos, népbetegségnek is számító kórkép megelőzésében és kezelésében is alkalmazható.
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi sértés, lopás, rablási kísérlet oka, hogy egészen más szubkultúrákban szocializálódtak.
Megemelték a Jovány Busz szolgáltatási díját

Megemelték a Jovány Busz szolgáltatási díját

Megemelték a helyi autóbuszjáratokat üzemeltető Jovány Busz Kft. szolgáltatási díját Hódmezővásárhelyen - döntött a város közgyűlése.
Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott

Győri Sára Pedagógus Életműdíjat kapott

A Közgyűlés határozata alapján munkássága elismeréseként részesült a díjban, amelyet a Városháza dísztermében adtak át..
 

És ezt már olvasta?

A hőség veszélyei
A hőség veszélyei A tartós hőségnek sokszor van szerepe a balesetek létrejöttében és a hőártalmak kialakulásában, ezért van néhány kiemelten fontos szabály.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 25. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Következik a Pál utcai Óvoda
Következik a Pál utcai Óvoda Az idén immár 276 éves Villeroy&Boch cég támogatásával újabb óvodai mosdó alakul át Vásárhelyen.
 
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán
BMX országos bajnokság az új vásárhelyi pályán Az új BMX pályával Vásárhely ismét bekerült a sportág országos vérkeringésébe. A BMX Racing Kupa harmadik fordulójával avatták fel.
 
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés
Kitüntetésekről, elimerésekről határozott a Vásárhelyi Közgyűlés Hódmezővásárhely Közszolgálatáért kitüntetést adtak át, valamint Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerést öten kaptak idén.
 
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat
Ugrai Panna és Kis Noel kapott díjat Hódmezővásárhely Ifjú Tehetsége városi elismeréseket adtak át a Városháza dísztermében. Két országos hírnevű sportoló kapott kitüntetést.