SportA papírforma szerint alakult

2017. március 5., vasárnap
 
A papírforma szerint alakult

Míg a junior csapat, ha egy ponttal is, 35:34-re nyert, a HLKC Felnőtt csapata egy újabb vereséget könyvelhet el.

 

 

 

 

 

 

A vásárhelyiek az NBI/B 17. fordulójában a bajnoki tabellát vezető HufBau-Akker Kecskeméti NKSE csapatát fogadták szombaton a Balogh Imsi Sport Arénában.

 

A kecskemétiek eddigi teljesítménye  nem sok jóval kecskegtette a HLKC játékosait, hiszen 15 győztes mérkőzés mellett mindössze egy vereséggel állnak a tabella élén.

Ez pedig nem változott a - képen is látható szerény érdeklődés mellett - Hódmezővásárhelyen lejátszott mérkőzés után sem, mivel 12 ponttal legyőzték a HLKC-t.

 

Bár mindössze egy pont különbséggel, a múlt héten, a 16. fordulóban megszületett a hosszú idő óta várt győzelem, nehezen tud talpra állni a Felnőtt csapat, főként hogy hazai pályán a tabella élén álló Kecskemét is legyőzte őket .

Bartók Csaba vezetőedző tisztában volt az esélyekkel, mert a meccs előtt azt mondta: “Nem mi vagyunk a meccs esélyesei, ismerjük az erőviszonyokat. Szeretnénk tisztességgel helytállni, fontos, hogy a csapat morálja és motivációja megmaradjon.”

 

Hódmezővásárhelyi LKC - Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE 24-36 (17-17)

 

Folytatás március 12-én, amikor a HLKC Felnőtt csapata Hajdúnánáson a tabella 9. helyén álló Hajdúnánás SK csapatával mérkőzik.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Már Makón is felbukkant a kanyaró

Már Makón is felbukkant a kanyaró

A zárlat idejére több környező kórház veszi át a fekvőbeteg és sürgősségi ellátást. a makóiakat és környékén élőket a hódmezővásárhelyi kórházba szállítják.
Mélyen a pénztárcába...

Mélyen a pénztárcába...

Amióta a Közgyűlés elfogadta, azóta nagy a háborgás a városban. Az ingatlanadó ilyen drasztikus emelésére nincs példa a közeli-távoli településeken.
Rengeteg szép megoldás, sok jó egyéni teljesítmény

Rengeteg szép megoldás, sok jó egyéni teljesítmény

Ismét hazai pályán játszott bajnokit a HLKC NB II-es csapata. A lányok zsinórban ötödik tavaszi győzelmüket szerezték meg a Szarvas ellen.
Egy nagyon megérdemelt győzelem

Egy nagyon megérdemelt győzelem

A körülményeket ismerve a szezon egyik legnehezebb mérkőzése várt a Vásárhelyi Kosársulira március 6-án, a tavaly még Piros csoportos Bonyhád otthonában.
 

És ezt már olvasta?

Nyolc fertőzött Nagymágocson
Nyolc fertőzött Nagymágocson Március 28-án az egyik gondozott elesett, aki a szentesi kórházba szállítás után belázasodott. Ezért elvégezték rajta a tesztet.
 
A kijárási korlátozás szabályai
A kijárási korlátozás szabályai Március 28-án 0 órától április 11-ig, vagyis nagyszombatig kijárási korlátozást rendeltek el az ország egész területére. Fontos részletek.
 
Őrizetben a vásárhelyi kábítószer-termesztő
Őrizetben a vásárhelyi kábítószer-termesztő Március 26-án a délelőtti órákban a Nyizsnyay Gusztáv utca elején az egyik lakóházban, egy 60 éves férfinél tartottak házkutatást. Videó a házkutatásról.
 
Haláleset a Görbe utcában
Haláleset a Görbe utcában Halálesethez riasztották a mentőket és a rendőrséget március 26-án a déli órákban a Görbe utcába, a Klauzál utcától 100 méterre lévő házhoz.
 
Honlapokon elérhető videósorozat indul
Honlapokon elérhető videósorozat indul A Tornyai János Múzeum hetente két-három alkalommal 8-10 perces videókban az intézmény gyűjteményeit és szakembereinek kutatási eredményeit mutatja be.
 
Negatív és pozitív számok
Negatív és pozitív számok Az nem derült ki hány személyt érintett, hogy a második teszt alapján is negatívak Rovó László koronavírusos rektor vezető egyetemi kollégái.
 
Eddig már hat fertőzött van a rektor környezetéből
Eddig már hat fertőzött van a rektor környezetéből Még változhat a vasárnap estig megfertőződöttek száma. 120 személy - orvosok, klinikai munkatársak - vannak karanténban, akik feltételezhetően kontaktust létesítettek Rovó Lászlóval.