SportA két pont a végső elszámolásnál hiányozhat majd

2020. december 7., hétfő
 
A két pont a végső elszámolásnál hiányozhat majd

Nem sikerült győzelemmel zárnia az őszi szezont a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as csapatának, gól nélküli döntetlennel zárult az év.

 

 

 

 

 

 


Hódmezővásárhelyi FC – Rákosmente FC összecsapással zárult az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportja – két a kiesés ellen küzdő csapat találkozott egymással. Ennek fényében mondhatni nyílt sisakos küzdelem folyt a csapatok között, mindkét fél igyekezett hajtani és helyzeteket kialakítani. Ez azonban egyik és másik oldalon sem volt tökéletes, az utolsó passzokba és lövésekbe hibák csúsztak. Habár a HFC a játékidő során kapufáig jutott, a nagyon fontos három pontot érő gólt nem sikerült megszerezni – a játék képe kicsit talán jobb volt, mint a Szegedi VSE ellen, ám most sem volt tökéletes, a 21. fordulóra érthetően valóban elfáradtak egy kissé a csapatok.

Kandó Róbert vezetőedző főként a támadó szekcióban igyekezett cserékkel frissíteni, azonban a hőn áhított gólhoz ez sem volt elég. 20 perccel a vége előtt a vendégek emberhátrányba kerültek, de védelem ekkor is jól zárt, ráadásul a hajrában egy kontrából még előttük adódott lehetőség, egy ajtó-ablak ziccert lőttek fölé. A HFC így 23 ponttal a 16. helyen tölti a téli időszakot. A folytatás a tervek szerint február 28-án várható.

 

NB III Közép csoport, 21. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Rákosmente FC 0-0 (0-0)

HFC: Kandó, Zahorán, Huszár, Gyüre, Bata, Tapiska, Mezei, Katona, Forró, Pleszkán, Rau
Csere: Weszelovszky, Tóth, Darida, Gyürki, Orovecz, Sindel, Becsek, Bartyik
Edző: Kandó Róbert

 

Nyilatkozat: „Ahogy korábban is fogalmaztam, sajnos elfáradtunk, a végső passzokba és lövésekben hibák csúsztak, így igazságosabb a döntetlen, a két pont viszont a végső elszámolásnál hiányozhat majd. Nagyon nehéz tavasz elé nézünk, akár ki is lesz majd a csapat vezetőedzője. Az előzetes terv az volt, hogy a vonal fölé kerüljünk, ezt nem tudtuk teljesíteni, igaz a hét legutóbbi meccsből hármat megnyertünk és kettőn döntetlent játszottunk. Ez nem hangzik rosszul, de mégis van egy kis hiányérzetem, főleg az utóbbi két döntetlen okán.”

 
 
VH-Szeri Csaba
 

Olvassa el ezt is!

...csönget egy picit

...csönget egy picit

Működési próbákat tartanak a tram train városi vonalán. Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt cége építi a tram train remízt. Februárban érkezik az első szerelvény.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
Ha megcsúszik már nehéz bármit is tenni

Ha megcsúszik már nehéz bármit is tenni

Az őszi és téli időjárás számos veszélyforrást tartogat a közúti közlekedés résztvevői számára. Az utakon közlekedők fokozott körültekintésére és türelmére van szükség.
Micimackó nem tehet róla!

Micimackó nem tehet róla!

Ilyen időben szívesen kortyolgatunk forró teát, ám kellemetlen tüneteket is tapasztalhatnak, azok akik virágporra allergiásak és mézet fogyasztanak.

 

És ezt már olvasta?

Csapatban sokkal erősebbek
Csapatban sokkal erősebbek Hódmezővásárhelyen a rászorulók megsegítésében több szervezetre is lehet számítani. Mint bárhol az országban, Vásárhelyen is szükség van rájuk.
 
Új beruházás munkahely megőrzéssel
Új beruházás munkahely megőrzéssel A vásárhelyi Villeroy & Boch 810 milliós beruházásba kezdett, amelynek 35%-át átvállalta a magyar álam, a Koronavírus Okozta Károk Kompenzálására Kiírt Program keretében.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza A magyar történelem legtöbb áldozatott követelő vereségének részleteit mind a háború alatt, mind az azt követő kommunista diktatúra alatt el elhallgatták.
 
Az országos oltási terv részletei
Az országos oltási terv részletei Az oltás nem a regisztráció sorrendjében fog történni. A Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye a következő időszak oltási menetrendjéről.
 
Vége és kezdete az évnek
Vége és kezdete az évnek Tiltás is kötődik január elsejéhez, a legismertebb, hogy ezen a napon semmit nem adnak ki a házból, mert akkor egész éven át minden kimegy onnan.
 
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó Tavaly óta a kormány döntésével a tanodák eltávolodtak a köznevelési rendszertől. A vásárhelyi Gastro-Ker Tanoda működése is nyertes pályázatokon múlik.