BulvárEz már nem nosztalgia! Ez a valóság!

2017. július 19., szerda
 

Egy évvel ezelőtt írtunk a Mártélyi Holtág strandjáról, hogy milyen kitűnő feltételeket teremtett az Önkormányzat az olcsón, de igényesen nyaralni vágyóknak. 

 

 

 

 

Fotók: VH

 

 


Sok település által irigyelt lehetőség a várostól 9 kilométerre található Tisza part, amely a tavalyi hangulatából idén sem veszített. Sőt!

 

Ápolt homokos part, gondosan elkerített víz a kisebb gyerekeknek, lenyírt fű, rendezett strandröplabda-pálya, zuhanyozó, faasztal, padok várják a Mártélyi Holtágra érkezőket továbbra is. 

Vagyis idén is éppen olyan rendezett és vendégváró a Mártélyi Holtág, mint volt anno sok évtizeden át: a vásárhelyiek és környékbeliek kedvelt fürdőhelyeként. És a szezon fele még hátra van!

 

Az érzést erősíti, hogy ismét lehet vízibiciklizni, a tavaly debütált és gyorsan népszerűvé vált Üvegtigris Maxi nevű büfés vállalkozó jóvoltából, aki - a tavalyi szeles időben gyakran feldőlt napernyők helyett, idén már fedett kerti padokat tett ki, igazi éttermi hangulatot teremtve. Az étel-ital kínálat nem hogy csökkent, hanem még bővült is. És nem néznek rád furcsán, ha a frissen készülő ételeket netán össze-vissza kombinálva kéred.

 

A víz tiszta, gondos kezek egy táblán jelzik a hőmérsékletét, sőt felhívják a figyelmet a sulyomra illetve a méhcsípés veszélyére.

 

A Mártélyi Holtág „örök rémét”, a rucaöröm egyetlen darabját sem lehet látni, de sajnos lehet, hogy ez az állapot nem tart sokáig, a következő napok tartós kánikulája miatt.  

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Avatás szeptemberben

Avatás szeptemberben

A vásárhelyi gyűjtés igencsak döcögős volt, de a kormány besegített 50 millióval. Az első...

Ilyen is csak Vásárhelyen van

Ilyen is csak Vásárhelyen van

Újabb nagyszerű látványossággal gazdagodott Vásárhely. A 30 milliós piaci parkolóba behajtókat...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Városi Sportnap 2017
Városi Sportnap 2017 Idén sem volt könnyű helyzetben a vásárhelyi Önkormányzat Kulturális és Sportbizottsága. Közel száz diákot, továbbá sportszakembereket díjaztak. A díjazottak névsora.
 
Időközi polgármester-választás Hódmezővásárhelyen
Időközi polgármester-választás Hódmezővásárhelyen Néhány tudnivaló! Vasárnap reggel 6-tól 19 óráig 50 szavazókörben 36.818 választópolgár járulhat az urnákhoz.
 
Roma szakkollégisták az Emlékpontban
Roma szakkollégisták az Emlékpontban A hat éve működő szakkollégium Vásárhelyre látogató diákjai a megyeszékhely felsőoktatási intézményeiben tanulnak.
 
Folytatódott az emléknapi rendezvénysorozat
Folytatódott az emléknapi rendezvénysorozat Vágó János: fontos, hogy azok az erők, akik a más véleményt képviselőket börtönbe zárták, vagy akasztófára küldték, soha ne kerülhessenek hatalomra. Képekkel.
 
Nem hozott szerencsét a hazai pálya
Nem hozott szerencsét a hazai pálya A Kosársuli elleni összecsapás második félidejében megrázták magukat a sötét mezesek, és utána már nem engedték ki kezükből a meccset.
 
Idegenben lép pályára a HLKC
Idegenben lép pályára a HLKC Nem szabad hagyni, hogy akárcsak egy percre is vérszemet kapjon a Gyömrő, már a meccs elején dominálni kell, ehhez fegyelmezett és koncentrált játékra lesz szükség.
 
Kovács László: az emberek kiállásukkal őrizzék meg a település békéjét
Kovács László: az emberek kiállásukkal őrizzék meg a település békéjét A Fidesz-KDNP jelöltjét támogatja a hódmezővásárhelyi közgyűlés többsége a vasárnapi időközi polgármester-választáson.