BulvárEz már nem nosztalgia! Ez a valóság!

2017. július 19., szerda
 

Egy évvel ezelőtt írtunk a Mártélyi Holtág strandjáról, hogy milyen kitűnő feltételeket teremtett az Önkormányzat az olcsón, de igényesen nyaralni vágyóknak. 

 

 

 

 

Fotók: VH

 

 


Sok település által irigyelt lehetőség a várostól 9 kilométerre található Tisza part, amely a tavalyi hangulatából idén sem veszített. Sőt!

 

Ápolt homokos part, gondosan elkerített víz a kisebb gyerekeknek, lenyírt fű, rendezett strandröplabda-pálya, zuhanyozó, faasztal, padok várják a Mártélyi Holtágra érkezőket továbbra is. 

Vagyis idén is éppen olyan rendezett és vendégváró a Mártélyi Holtág, mint volt anno sok évtizeden át: a vásárhelyiek és környékbeliek kedvelt fürdőhelyeként. És a szezon fele még hátra van!

 

Az érzést erősíti, hogy ismét lehet vízibiciklizni, a tavaly debütált és gyorsan népszerűvé vált Üvegtigris Maxi nevű büfés vállalkozó jóvoltából, aki - a tavalyi szeles időben gyakran feldőlt napernyők helyett, idén már fedett kerti padokat tett ki, igazi éttermi hangulatot teremtve. Az étel-ital kínálat nem hogy csökkent, hanem még bővült is. És nem néznek rád furcsán, ha a frissen készülő ételeket netán össze-vissza kombinálva kéred.

 

A víz tiszta, gondos kezek egy táblán jelzik a hőmérsékletét, sőt felhívják a figyelmet a sulyomra illetve a méhcsípés veszélyére.

 

A Mártélyi Holtág „örök rémét”, a rucaöröm egyetlen darabját sem lehet látni, de sajnos lehet, hogy ez az állapot nem tart sokáig, a következő napok tartós kánikulája miatt.  

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Avatás szeptemberben

Avatás szeptemberben

A vásárhelyi gyűjtés igencsak döcögős volt, de a kormány besegített 50 millióval. Az első...

Ilyen is csak Vásárhelyen van

Ilyen is csak Vásárhelyen van

Újabb nagyszerű látványossággal gazdagodott Vásárhely. A 30 milliós piaci parkolóba behajtókat...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Húsz éves a Kerámia Szimpózium
Húsz éves a Kerámia Szimpózium December 14-én nyílik és jövő év január 28-ig tekinthető meg a XX. Vásárhelyi Kerámia Szimpózium ’Jubileum’ című beszámoló kiállítása.
 
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban December 10-én kigyulladt egy szárítógép, amit a város hivatásos egységei eloltottak. Két típusnál előfordul az öngyulladás. Önnek milyen van?
 
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház Valószínű, hogy a kormány által juttatott 24 milliárdból valósítják meg a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium impozáns fejlesztését.
 
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában Vásárhelyen is folytatódott az Országos Rendőr-főkapitányság 2015-ben indított vagyonvédelmi prevenciós programja. A vásárlás veszélyeire hívták fel a figyelmet.
 
Még halálukban is összetartoznak
Még halálukban is összetartoznak

Vajon a sírban miért van egymás felé fordított fejjel a nő és a férfi? Szenzációs és nagyjelentőségű leletek Kopáncsnál. Nézze meg a feltárás képeit!

 
A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban
A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban Hódmezővásárhelyen lesz a megyében először olyan ügyfélszolgálat a Kormányhivatalban, ahol az állami szolgáltatások köre a NAV ügyeintézéssel bővül.
 
Menő menza a Varga Tamás iskolában
Menő menza a Varga Tamás iskolában Pályázati projekt indul az iskolában, az egészséges táplálkozáshoz szükséges ismeretek elsajátítása, az étkezéssel kapcsolatos szemléletformálás jegyében.