BulvárEz már nem nosztalgia! Ez a valóság!

2017. július 19., szerda
 

Egy évvel ezelőtt írtunk a Mártélyi Holtág strandjáról, hogy milyen kitűnő feltételeket teremtett az Önkormányzat az olcsón, de igényesen nyaralni vágyóknak. 

 

 

 

 

Fotók: VH

 

 


Sok település által irigyelt lehetőség a várostól 9 kilométerre található Tisza part, amely a tavalyi hangulatából idén sem veszített. Sőt!

 

Ápolt homokos part, gondosan elkerített víz a kisebb gyerekeknek, lenyírt fű, rendezett strandröplabda-pálya, zuhanyozó, faasztal, padok várják a Mártélyi Holtágra érkezőket továbbra is. 

Vagyis idén is éppen olyan rendezett és vendégváró a Mártélyi Holtág, mint volt anno sok évtizeden át: a vásárhelyiek és környékbeliek kedvelt fürdőhelyeként. És a szezon fele még hátra van!

 

Az érzést erősíti, hogy ismét lehet vízibiciklizni, a tavaly debütált és gyorsan népszerűvé vált Üvegtigris Maxi nevű büfés vállalkozó jóvoltából, aki - a tavalyi szeles időben gyakran feldőlt napernyők helyett, idén már fedett kerti padokat tett ki, igazi éttermi hangulatot teremtve. Az étel-ital kínálat nem hogy csökkent, hanem még bővült is. És nem néznek rád furcsán, ha a frissen készülő ételeket netán össze-vissza kombinálva kéred.

 

A víz tiszta, gondos kezek egy táblán jelzik a hőmérsékletét, sőt felhívják a figyelmet a sulyomra illetve a méhcsípés veszélyére.

 

A Mártélyi Holtág „örök rémét”, a rucaöröm egyetlen darabját sem lehet látni, de sajnos lehet, hogy ez az állapot nem tart sokáig, a következő napok tartós kánikulája miatt.  

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Avatás szeptemberben

Avatás szeptemberben

A vásárhelyi gyűjtés igencsak döcögős volt, de a kormány besegített 50 millióval. Az első...

Ilyen is csak Vásárhelyen van

Ilyen is csak Vásárhelyen van

Újabb nagyszerű látványossággal gazdagodott Vásárhely. A 30 milliós piaci parkolóba behajtókat...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Kalandtúrára fel!
Kalandtúrára fel! A vásárhelyi Hungarian Flyers Kerékpáros Klub hetedik alkalommal rendezi meg a régió egyik legérdekesebb és százakat megmozgató sportrendezvényét.
 
90 éves Lipcsei Jánosné
90 éves Lipcsei Jánosné A Béke Szálló bisztrójában dolgozott szakácsként, majd Újvároson egy kifőzdében közel 300 főre főzött, innen ment nyugdíjba.
 
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta Hatalmas tapsot kapott, miután fejsérülése után visszament a pályára. A vásárhelyi játékos a szerencsétlen esetről, állapotáról beszélt.
 
Tolvaj a strandon
Tolvaj a strandon Szerencsére idén ez az első és remélhetőleg a továbbiakban ritka bűncselekmény: strandolók meglopása a Török Sándor Strandfürdőben. 
 
Készülnek a szezonra
Készülnek a szezonra Három hét egyéni és két hét közös edzésmunka áll az NBI/B bajnokságra készülő felnőtt női kézilabda csapat mögött. Itt a szezon menetrendje!
 
Országos aláírásgyűjtés kezdődött
Országos aláírásgyűjtés kezdődött A cél az állatvédelmi törvény szigorítása. A Polgári kezdeményezéshez a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is csatlakozott.
 
Vitt mindent ami mozdítható volt
Vitt mindent ami mozdítható volt A tettes mindig visszatér a tett színhelyére - tartja a mondás. A vásárhelyi betörő ezt megduplázta. A 21 éves férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték.