BulvárEgy tehénben felejtettem a mobilomat

2018. november 1., csütörtök
 
Egy tehénben felejtettem a mobilomat

Bárkivel előfordulhat, hogy elveszhet a telefonja, vagy bemondhatja az elektronikus kütyü az unalmast, és máris kész a tragédia. Új telefont kell venni, új szerződést kell kötni a szolgáltatónál, ez pedig valljuk be, nem kevés pénz. Azonban vannak, akik szó szerint mindent meg tesznek készülékük megtartásáért.

 

 

 

 

 

 

Egy brit telefonbiztosítással foglalkozó cég összegyűjtötte az elmúlt évek 10 legfurcsább mobil biztosítási ügyeit, a kenyérbe sütött telefontól, a toaletten lehúzott készüléken át egészen a mobilig, amit egy tehénben felejtett a tulajdonosa. A cég állítólag mindegyik keresetet megvizsgálta, sőt, többségüket jogosnak is találta.

A kérvényeket megvizsgáló cég munkatársait leszámítva egy, az angliai Devon városában élő tehén kaphatta valószínűleg a legnagyobb sokkot, mikor gazdája Iphone-ját az állat farában felejtette. A gazda nem a későbbi ínséges időkre készített képet hőn szeretett tehenéről, hanem egyszerűen csak azzal világított, míg segített a kérődzőnek világra hozni újszülött borját.

 

Ennél egzotikusabb egy 30 éves férfi meséje, aki szerint egy szafari parkban a szabadon kószáló majom kapta ki a kezéből a telefonját.

 

Egy másik meghökkentő eset egy huszas éveiben járó nőé, aki Blackberry telefonjára akart kártérítést igényelni. Indoklásként szemrebbenés nélkül közölte, hogy a telefont vibrátorként használta a végletekig, így az akkumulátora felmondta a szolgálatot.

 

Ehhez képest semmi, a Blur zenekar egy lelkes rajongójának esete. Sokallta bandája koncertbelépőjének árát, és egy fáról próbálta telefonjával felvenni kedvenceit, eközben a magasból ejtette. Vagy ott van például az a jóindulatú, nottinghami hölgy, aki azt állította, hogy miközben lányának sütötte születésnapi tortáját, a mobil beleesett a tésztakeverékbe, és a sütőben a telefon is megsült.

 

De a szerencsétlenül járt ügyfelek sora itt még nem ér végett. Egy angliai építőmunkás zsebéből, miközben könnyített magán, a toalettbe esett Iphone-ja, és annak hiányát már csak a WC lehúzása után vette észre. Hasonló munkahelyi balesetet szenvedett az a pirotechnikus is, aki a brit Nemzeti Tűzijáték Bajnokságban vett részt idén. Csak a füst felszálltával kezdett el neki derengeni, hogy okostelefonját a robbanási zónában felejtette…

 

Az itt felsorolt esetek közül csak a pirotechnikus, és a Blur rajongó keresetét utasította el a biztosító.

A brit cég ügyviteli igazgatója, a toplistás eseteket figyelembe véve, kijelentette, hogy sose tudhatja az ember, hogy mit kell bizonyítania ilyen ügyben. Az ügyfeleknek csak egy tanácsot tudott adni: telefonként kellene használni a telefont!

 
 
Forrás: mailonline
 

Olvassa el ezt is!

Különleges vendég Hódmezővásárhelyen

Különleges vendég Hódmezővásárhelyen

Czakó Borbála Magyarország volt londoni nagykövete, a Hungarian Business Leaders Forum vezetője lesz egy érdekes és...
Változások az adózásban 2019-től

Változások az adózásban 2019-től

Jövőre több tízmilliárdos köztehercsökkentés jön. Az új, kedvező szabályok a nyugdíjasok...
 

És ezt már olvasta?

Jótékonysági koncert az Ótemplomban
Jótékonysági koncert az Ótemplomban A mintegy félszáz tagú, sérült művészekből álló társulat a vásárhelyi születésű St. Martinnal lép fel a Református Ótemplomban.
 
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói A 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton szereplő művészek negyede a fiatal alkotók közül került ki.
 
A múlt felidézése a jelen tanulságaként
A múlt felidézése a jelen tanulságaként A Raoul Wallenberg Egyesület idén is Hódmezővásárhelyen rendezi meg az országos középiskolai vetélkedőjének regionális fordulóját.
 
Múzeumi szomszédolás
Múzeumi szomszédolás A szegedi Móra Ferenc Múzeum munkatársai szakmai látogatás tettek Vásárhelyen.
 
A korizás egyelőre jegelve
A korizás egyelőre jegelve Már csak víz és hideg idő kell és idén télen is lehet korizni a Kossuth téren. A két feltétel közül az első azonnal teljesíthető, míg a másodikra még várni kell.
 
Egy nap a kis lila polippal
Egy nap a kis lila polippal A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel.
 
Időben jelzett és ezzel életet mentett
Időben jelzett és ezzel életet mentett Az Ábrai Károly utcából érkezett a lakossági bejelentés, miszerint a fürdőszobában elhelyezett szén-monoxid jelző készülék sípoló riasztással jelez.