KözéletÜnnepnapok, munkaszüneti napok 2022-ben

2021. december 29., szerda
 
Ünnepnapok, munkaszüneti napok 2022-ben

A Magyar Közlönyben olvasható az Innovációs és Technológiai miniszter rendelete a 2022. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről. Itt a felsorolás, mi várható 2022-ben az ünnepnapok, szombati munkanapok, hosszú hétvégék tekintetében.

 

 

 

 

 

 • 2022. január 1. szombat - Újév
 • 2022. március 15. kedd Nemzeti ünnep – itt lesz egy négynapos hétvége március 12-15 között. Március 14. hétfőt (áthelyezett pihenőnap) március 26-án szombaton kell ledolgozni.
 • 2022. április 15. péntek Nagypéntek – itt is lesz egy négynapos hétvége április 15-18 között
 • 2022. április 18. hétfő Húsvét hétfő
 • 2022. május 1. vasárnap – Munka ünnepe
 • 2022. június 6. hétfő Pünkösd hétfő – háromnapos hétvége június 4-6 között.
 • 2022. augusztus 20. szombat – Nemzeti ünnep
 • 2022. október 23. vasárnap – Nemzeti ünnep
 • 2022. november 1. kedd – Mindenszentek – itt is négynapos hétvége lesz október 29 és november 1. között. Október 31. hétfőt (áthelyezett pihenőnap) már korábban október 15-én szombaton le kell dolgozni.
 • 2022. december 25-26 vasárnap, hétfő – Karácsony – háromnapos hétvége.
 •  
   
  VH
   

  Olvassa el ezt is!

  Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 52. hét

  Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 52. hét

  Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
  Hogyan táplálkozzunk télen, hogy elkerüljük a betegségeket?

  Hogyan táplálkozzunk télen, hogy elkerüljük a betegségeket?

  Megfázás, torokgyulladás, járványok, vírusok, hasmenés, emésztőszervi problémák... Tél szinte nem múlik el anélkül, hogy ezek legalább egyike át ne vonuljon a családon.
  Bőrünk ápolása télen

  Bőrünk ápolása télen

  Téli hidegben mindenki tapasztalhatja, hogy bőre a szokásosnál szárazabb, sok esetben vörös, viszkető ekcémás foltok jelentkeznek kézfejen, arcon, nyak területén.
  Fogászati ügyelet Vásárhelyen

  Fogászati ügyelet Vásárhelyen

  Régóta várja Vásárhely lakossága, hogy fogászati ügyelet legyen a városban. Az önkormányzat pályázatát egy fogorvos házaspár nyerte el.
   

  És ezt már olvasta?

  A hajrában már nem volt kétséges a győzelem
  A hajrában már nem volt kétséges a győzelem A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli remek teljesítménnyel verte a tabellán második MEAFC-Miskolcot az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
   
  Gyermekek védelme az online térben
  Gyermekek védelme az online térben A gyerekek egyre több időt töltenek a számítógépek előtt, és nagyon keveset tudunk arról, mit csinálnak ezalatt. A híreket olvasva, néha tragédia történhet ha nem figyel a szülő.
   
  Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
  Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 11. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
   
  Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné
  Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné A város közössége érdekében végzett önzetlen munkássága elismeréseként, amellyel gyarapította a város szellemi javait, növelte jó hírnevét.
   
  Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin
  Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin Kiemelkedően magas, szakmai munkásságának elismeréseként, amellyel Hódmezővásárhely szellemi értékeit gyarapította és jó hírnevét növelte.

   

   
  Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda
  Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda Pályfutására meghatározó hatással volt Hódmezővásárhely, a Bethlen Gábor Gimnázium, a drámaszakkör és három nagyszerű vásárhelyi pedagógus.
   
  Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen
  Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen Vásárhelyen több helyszínen voltak ünnepségek az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 175. évfordulója alkalmából.