SportÚjabb szomszédvári rangadó következik

2018. március 22., csütörtök
 
Újabb szomszédvári rangadó következik

A hétvégén a megyei rivális, SZEOL SC érkezik a hódmezővásárhelyi városi stadionba.A Makó FC ellen vívta legutóbbi NB III-as bajnoki meccsét a Hódmezővásárhelyi FC felnőtt csapata.

 

 

 

 

 

 

 

Rácz Dezsőék gólgazdag meccsen maradtak alul 4-3 arányban. Az előző hétvégén pedig a Dabas vendégeként folytatták volna a tavaszt, ám az időjárás inkább télies arcát mutatta, így elmaradt a Pest megyei utazás.

„Talán jó volt, hogy elmaradt ez a meccs, sok sérültünk volt, így most hétvégén remélhetőleg páran közülük már bevethetőek lesznek” - véli Füredi Szabolcs, a HFC játékosa.

Erre pedig szükség is lehet, hiszen a SZEOL elleni találkozó nem ígérkezik gyaloggaloppnak. A szegediek két meccsen vannak túl. A Paks II. otthonából három ponttal térhettek haza, az elmúlt játéknapon azonban a Vecsés rabolt pontot a Vasutas Sportpályáról.

„A szomszédvári rangadóknak mindig megvan a maguk varázsa. Ilyenkor eltűnnek a tabellán meglévő pontkülönbségek és mindig nagyobb hangsúly van az akarati tényezőkön!” - teszi hozzá Füredi.

 

Ez utóbbival vélhetően vásárhelyi oldalon sem lesz probléma. A csapat mindenképpen feledtetni szeretné a szurkolókkal a makói pontvesztést. A hazai közönség biztatása pedig pluszként szolgálhat a teljesítményt illetően.

 

A csapatok őszi mérkőzésén 2-0-s SZEOL siker született. Akkor Mihály Dávid és Beretka Péter szerezték a szegedi gólokat. Beretka jelenleg is a kerettagja, ám Mihály időközben Tiszakécskére igazolt. Igaz nem ez volt a két csapat legutóbbi találkozása, hiszen a felek a téli felkészülés során is játszottak egymással, akkor 3-2-re győzött a SZEOL.

 

A tavaszi mérkőzés március 25-én, vasárnap 16 órakor kezdődik a hódmezővásárhelyi Városi Stadionban.

 
 
Forrás: hfc1912
 

Olvassa el ezt is!

Mától kikerülhető Hódmezővásárhely

Mától kikerülhető Hódmezővásárhely

Átadták a forgalomnak a 47-es út hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszát csütörtökön délelőtt, a 13,4 kilométeres útszakasz 38 milliárd forintból uniós és belföldi források felhasználásával épült meg.
Idén is szuper műsorral jön az Eötvös Cirkusz

Idén is szuper műsorral jön az Eötvös Cirkusz

Magyarország legrégebbi utazó cirkusza 2018-ban is új műsorral kedveskedik a cirkuszba járók népes táborának. Képekkel!
Hódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

Hódmezővásárhelyi szociális dolgozók kitüntetése

November 8-án díszközgyűlésen adták át a Hódmezővásárhely Szociális Ügyének Szolgálatáért díjakat. Idén hárman kapták meg.
Nyert a Kosársuli a Békéscsaba ellen - Az edző távozik

Nyert a Kosársuli a Békéscsaba ellen - Az edző távozik

A mérkőzést követően nem várt esemény következett: váratlanul lemondott Vuk Pavlovic, aki épp a Békéscsaba vezetőedzőjeként folytatja.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.