SportÚjabb szomszédvári rangadó következik

2018. március 22., csütörtök
 
Újabb szomszédvári rangadó következik

A hétvégén a megyei rivális, SZEOL SC érkezik a hódmezővásárhelyi városi stadionba.A Makó FC ellen vívta legutóbbi NB III-as bajnoki meccsét a Hódmezővásárhelyi FC felnőtt csapata.

 

 

 

 

 

 

 

Rácz Dezsőék gólgazdag meccsen maradtak alul 4-3 arányban. Az előző hétvégén pedig a Dabas vendégeként folytatták volna a tavaszt, ám az időjárás inkább télies arcát mutatta, így elmaradt a Pest megyei utazás.

„Talán jó volt, hogy elmaradt ez a meccs, sok sérültünk volt, így most hétvégén remélhetőleg páran közülük már bevethetőek lesznek” - véli Füredi Szabolcs, a HFC játékosa.

Erre pedig szükség is lehet, hiszen a SZEOL elleni találkozó nem ígérkezik gyaloggaloppnak. A szegediek két meccsen vannak túl. A Paks II. otthonából három ponttal térhettek haza, az elmúlt játéknapon azonban a Vecsés rabolt pontot a Vasutas Sportpályáról.

„A szomszédvári rangadóknak mindig megvan a maguk varázsa. Ilyenkor eltűnnek a tabellán meglévő pontkülönbségek és mindig nagyobb hangsúly van az akarati tényezőkön!” - teszi hozzá Füredi.

 

Ez utóbbival vélhetően vásárhelyi oldalon sem lesz probléma. A csapat mindenképpen feledtetni szeretné a szurkolókkal a makói pontvesztést. A hazai közönség biztatása pedig pluszként szolgálhat a teljesítményt illetően.

 

A csapatok őszi mérkőzésén 2-0-s SZEOL siker született. Akkor Mihály Dávid és Beretka Péter szerezték a szegedi gólokat. Beretka jelenleg is a kerettagja, ám Mihály időközben Tiszakécskére igazolt. Igaz nem ez volt a két csapat legutóbbi találkozása, hiszen a felek a téli felkészülés során is játszottak egymással, akkor 3-2-re győzött a SZEOL.

 

A tavaszi mérkőzés március 25-én, vasárnap 16 órakor kezdődik a hódmezővásárhelyi Városi Stadionban.

 
 
Forrás: hfc1912
 

Olvassa el ezt is!

Mától kikerülhető Hódmezővásárhely

Mától kikerülhető Hódmezővásárhely

Átadták a forgalomnak a 47-es út hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszát csütörtökön délelőtt, a 13,4 kilométeres útszakasz 38 milliárd forintból uniós és belföldi források felhasználásával épült meg.
Idén is szuper műsorral jön az Eötvös Cirkusz

Idén is szuper műsorral jön az Eötvös Cirkusz

Magyarország legrégebbi utazó cirkusza 2018-ban is új műsorral kedveskedik a cirkuszba járók népes táborának. Képekkel!
Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről

Jelentés a Mártélyi Holtág vizéről

A kijelölt természetes fürdőhelyeket az üzemeltetők által megbízott laboratóriumok legalább évi négy alkalommal ellenőrzik.
Tavaszi kullancsinvázió: nem csak az állat, az ember is veszélyben van!

Tavaszi kullancsinvázió: nem csak az állat, az ember is veszélyben van!

A baktérium okozta betegségről, a Lyme-kórról - Lyme borreliosisról -  az utóbbi időben sokat hallunk, mivel az ország egész területén előfordul.
 

És ezt már olvasta?

Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.
 
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja
Június 16. - A Holokauszt vásárhelyi emléknapja 1944-ben ezen a napon elhurcolták a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai nap is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 21. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon
Vásárhelyi érmek a Vívó Vidékbajnokságon Június 8-9-én a Magyar Vívó Szövetség megbízásából a Zalaegerszegi Vívó Egylet Tőr utánpótlás Vidék bajnokságot rendezett. Eredmények.
 
Választás 2024
Választás 2024 A június 9-én megtartott választás eredményeként ismét Márki-Zay Péter lett a polgármester. Ezúttal mind a 10 választókerületben a Mindenki Magyarországa nyert.
 
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés
10 éve hunyt el a legendás Aranycsapat kapusa - személyes emlékezés Emlékezés más szemmel, Fekete Párduc, vagyis Grosics Gyula és a Vásárhelyi Hírek főszerkesztőjének személyes barátsága okán.
 
Beindult a Deja Vu
Beindult a Deja Vu Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.