SportÚjabb aranyéremmel a Kadett VB felé

2014. június 9., hétfő
 
Újabb aranyéremmel a Kadett VB felé

Aranyérmet szerzett a magyar válogatott tagjaként, Berei Béla, a hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo Sportegyesület versenyzője,  június 7-én Pozsonyban, a Bratislava Open Nemzetközi Taekwondo Versenyen.

 

 

 

Első alkalommal tavaly rendezték meg a Bratislava Open-t, már akkor is sikeres volt, hiszen 400 – nál is többen neveztek. Hasonló számú nevező volt idén is. Köztük Berei  Béla, aki  három ellenfelét is legyőzve megnyerte a -49 kg-os súlycsoportot. A beszámolók szerint, okosan, higgadtan küzdött, nem vállalt felesleges kockázatokat. Edzője, Máté Zsolt  által tanítottak egyre több megoldásban köszöntek vissza.

 

Idén már nem ez az első aranyérme, februárban Mariborban a 7. Slovenia Open Nemzetközi Taekwondo Bajnokságon, szintén a válogatott tagjaként állhatott a dobogó legfelső fokára a -49 kg-os súlycsoportban.

 

Megírtuk, tavaly július 30-tól augusztus 14-ig Dél Koreában a Kyung Hee Egyetem edzőtáborában vett részt a  Máté Taekwondo SE négy sportolója, köztük Berei Béla. Alig két héttel hazaérkezése után, ismét Dél Koreába utazott, ugyanis a 12 éves sprotolót egy nemzetközi csapat tagjaként meghívták a II. SeongNam Nyílt Nemzetközi Gyermek Taekwondo Bajnokságra.

Máté Zsolt, a Máté Taekwondo mestere heti öt napban foglalkozik Berei Bélával, hiszen ezek a versenyek a júliusban Bakuban rendezendő Kadett Világbajnokság egyik felkészülési állomásai is egyúttal.

 

Olvassa el ezt is!

Főszerepben a mozgás

Főszerepben a mozgás

A Hód-Triatlon Sportegyesület június 7-én sportnapra várta a mozogni vágyó vásárhelyieket.
A Dodgem lett az ország legjobb iskolai zenekara

A Dodgem lett az ország legjobb iskolai zenekara

A Dodgem együttes lett a Be the First! Kié a legjobb sulizenekar? című verseny győztese a közönség szavazati és a zsűri döntése alapján. Nagy képpel!
Máté Taekwondo sikerek az OB-n

Máté Taekwondo sikerek az OB-n

A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban

2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.