SportÚjabb aranyéremmel a Kadett VB felé

2014. június 9., hétfő
 
Újabb aranyéremmel a Kadett VB felé

Aranyérmet szerzett a magyar válogatott tagjaként, Berei Béla, a hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo Sportegyesület versenyzője,  június 7-én Pozsonyban, a Bratislava Open Nemzetközi Taekwondo Versenyen.

 

 

 

Első alkalommal tavaly rendezték meg a Bratislava Open-t, már akkor is sikeres volt, hiszen 400 – nál is többen neveztek. Hasonló számú nevező volt idén is. Köztük Berei  Béla, aki  három ellenfelét is legyőzve megnyerte a -49 kg-os súlycsoportot. A beszámolók szerint, okosan, higgadtan küzdött, nem vállalt felesleges kockázatokat. Edzője, Máté Zsolt  által tanítottak egyre több megoldásban köszöntek vissza.

 

Idén már nem ez az első aranyérme, februárban Mariborban a 7. Slovenia Open Nemzetközi Taekwondo Bajnokságon, szintén a válogatott tagjaként állhatott a dobogó legfelső fokára a -49 kg-os súlycsoportban.

 

Megírtuk, tavaly július 30-tól augusztus 14-ig Dél Koreában a Kyung Hee Egyetem edzőtáborában vett részt a  Máté Taekwondo SE négy sportolója, köztük Berei Béla. Alig két héttel hazaérkezése után, ismét Dél Koreába utazott, ugyanis a 12 éves sprotolót egy nemzetközi csapat tagjaként meghívták a II. SeongNam Nyílt Nemzetközi Gyermek Taekwondo Bajnokságra.

Máté Zsolt, a Máté Taekwondo mestere heti öt napban foglalkozik Berei Bélával, hiszen ezek a versenyek a júliusban Bakuban rendezendő Kadett Világbajnokság egyik felkészülési állomásai is egyúttal.

 

Olvassa el ezt is!

Főszerepben a mozgás

Főszerepben a mozgás

A Hód-Triatlon Sportegyesület június 7-én sportnapra várta a mozogni vágyó vásárhelyieket.
A Dodgem lett az ország legjobb iskolai zenekara

A Dodgem lett az ország legjobb iskolai zenekara

A Dodgem együttes lett a Be the First! Kié a legjobb sulizenekar? című verseny győztese a közönség szavazati és a zsűri döntése alapján. Nagy képpel!
Beindult a Deja Vu

Beindult a Deja Vu

Június 6-án délután 5-től nyíltak meg a kapuk az Újszegedi Partfürdőn. Még két napig két helyszínen egymást váltják az előadók, DJ-k.
Rokokó az egykori és a mai divatban

Rokokó az egykori és a mai divatban

A Vásárhelyi Levéltár különleges előadásra invitál. Az egykori divatirányzat kitörölhetetlen nyomot hagyott a divat történetében. Befolyásuk ma is ott van a dizájnban és az esztétikai érzékenységben.
 

És ezt már olvasta?

Átvették a megbízóleveleket
Átvették a megbízóleveleket Június 19-én délután vették át a Helyi Választási Bizottság elnökétől a megbízóleveleiket a megválasztott képviselők. Névsorok.
 
Múzeumok éjszakája 2024
Múzeumok éjszakája 2024 Idén is gazdag és izgalmas programkínálattal várják az érdeklődőket szombaton délután 5 órától egészen késő estig. Részletes Program.
 
Lassú a kilábalás az adósságból
Lassú a kilábalás az adósságból A konszolidáció tényleges hatása a június végi adatokból látszik majd. Tavaly decemberben a Makói Egészségügyi Ellátó Központ már egyszer kapott pénzt adóságrendezésre.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024
Családi események Hódmezővásárhelyen 2024 2024. 22. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Újabb neveket jelentett be e SZIN
Újabb neveket jelentett be e SZIN Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagyhelyszínek programja. A teljes program ITT!
 
A lét művészete - sajátos látásmódban
A lét művészete - sajátos látásmódban Az emberi psziché örök és örökkön változó vidékeire, az álmok és a mítoszok univerzumába invitál V. Nagy Nándor képzőművész kiállítása.
 
Befürödhetünk a szökőkutakkal
Befürödhetünk a szökőkutakkal A napokban várható kánikula miatt a szülőknek érdemes jobban figyelni a szökőkutainkra, amelyeket eredetileg nem fürdésre tervezték.