Sport Makón is letette névjegyét a Boxing Gym Vásárhely

2019. november 3., vasárnap
 
 Makón is letette névjegyét a Boxing Gym Vásárhely

Szép vásárhelyi bokszteljesítmény született  a makói emléktornán. A Boxing Gym Vásárhely két fiatalja is remekelt, de visszatért a szorítóba az egyesület egyik edzője is.

 

 

 

 

 

 

 

A makói Erdei János születésének 100. évfordulója tiszteletére szombaton emléktornát rendeztek a róla elnevezett városi sportcsarnokban. Csongrád és Bács-Kiskun megyéből érkező bokszolók versenyét Erdei Zsolt nyitotta meg. A Boxing Gym Vásárhelyt négy öklözővel képviselte a tornán.

 

Rónyai Roland csütörtökön hátsérülést szenvedett, így nem tudott ringbe szállni. Balog Márkó egy bajai fiúval került össze, akit egyhangú pontozással győzött le, Balog Patriknak kecskeméti ellenfél jutott, ő is egyhangú pontozással nyerte a mérkőzést.

Kecskeméti Imola, a klub edzője, 7 év után a szorítóba is visszatért.

Kemény mérkőzésen a pontozók ellenfelét látták jobbnak, de szomorkodásra nincs ok, mert Kecskeméti Imola az országos bajnokságon is elindul, melyre ez az alkalom nagyszerű tréning volt.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A küzdelmes döntetlen pontot ért

A küzdelmes döntetlen pontot ért

Az őszi szezon egyik legnehezebb mérkőzése várt rájuk. Így is történt, de a lányok harcossága és bátorsága pontot eredményezett.
Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Huszonnégy előadó - köztük két  vásárhelyi kislány - jutott tovább a Fölszállott a páva új gyerekévadának első adásából.
Az 1989-es temesvári eseményeket bemutató kiállítás nyílik

Az 1989-es temesvári eseményeket bemutató kiállítás nyílik

A vásárhelyi emberek miként nyújtottak segítséget a határ túloldalán élőknek.
Szalakóta Látogatóközpont épült a Fehér-tónál

Szalakóta Látogatóközpont épült a Fehér-tónál

Idén 8. alkalommal rendezik meg a Fehértavi Darvadozást. Ebből az alkalomból családi rpogramokkal fűszerezve, a Fehér-tó mellett ünnepélyesen átadják  a Szalakóta Látogatóközpontot
 

És ezt már olvasta?

Megnyílt a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor kiállítása
Megnyílt a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor kiállítása A most megnyílt tárlaton az ábrázoló vagy absztrakt látásmóddal alkotott, a mártélyi tájat és az ott megélt közösségi élményeket megörökítő hetven mű látható. Képekkel.
 
Értékes kettős siker
Értékes kettős siker Az NB I/B 19. fordulójában a Concordia Motax KC Pápa ellen lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli U20-as és felnőttcsapata. Nem is akárhogy!
 
Ilyenek a legboldogabb emberek
Ilyenek a legboldogabb emberek Kiderült, hogy a mentális jóléttel és boldogsággal kapcsolatos sok-sok kutatásban 10 tulajdonság mindig visszaköszön. Íme a lista!
 
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére?
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére? A rendkívüli közgyűlésen döntés született az új könyvtár helyszínéről. A kormány irányába történő kommunikációs technikán lehetne javítani.
 
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez A magyar kultúra napján Múzeumőr címmel nyílt meg a Tornyai János Múzeumban a közgyűjtemény első vezetőjének emléket állító kiállítás. Képekkel.
 
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői Hódmezővásárhely lakóit 2018-ban mélyen megrázta az idős szülőket meggyilkoló nő és élettárásának brutalitása és kegyetlensége. Videó a helyszínről és az elfogásról.