SportLendületben a vásárhelyi tőröző utánpótlás

2017. április 3., hétfő
 

Április elsején és 2-án a Törekvés Se a Magyar Vívó Szövetség megbízásából Fülöp Mihály Gyermek és Serdülő Tőr, Valamint Bambi egyéni versenyeket rendezett Budapesten.

 

 

 

 

 

 


Az Országos Bajnokság előtti utolsó erőfelmérő verseny volt, amelyen a Csomorkányos vívóknak dobogós helyezéseket sikerült kiharcolniuk.

 

A legfiatalabb bambi, illetve gyermek és serdülő korosztályban léphettek pástra versenyzőink.

 

Eredmények:


Gyermek női tőrben:

Wolf Eszter 3. helyezés

 

Gyermek fiú tőrben:

Papp Medárd 10. helyezés

 

Bambi fiú tőrben:

Gémes Ádám 3. helyezés

Sós Levente 12. helyezés

Juhos Benedek 13. helyezés

Tóth József 20. helyezés

 

Bambi lány tőrben:

Molnár Réka 7. helyezés

Hudák Anna17. helyezés

 

A jelek szerint, jól sikerült a fizikai felkészítés. Az elkövetkezendő idő a technikai finomításoké, taktikai elemzéseké a mentális tréningeké lesz.

A vásárhelyi klubnál a felkészülés az utolsó szakaszába lépett, az év legnagyobb versenyére, a korosztályos Magyar Bajnokságra, amelyet április 22–én 23-án Hódmezővásárhelyen, a Vívócentrumban rendeznek. 

A két nap alatt az előzetes hírek szerint 120-150 versenyző lép pástra, gyermek egyéni női, férfi, illetve gyermek csapat női, férfi kategóriákban.  

 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

 Teljesen új műsorral Vásárhelyre érkezik az Eötvös Cirkusz

Teljesen új műsorral Vásárhelyre érkezik az Eötvös Cirkusz

Az egész családnak ajánlható! A meghirdetettel ellentétben új helyszínen, a Kaszap utcában, a Family Centerrel szemben az üres területen lesznek.
Viselkedni tudni kell!

Viselkedni tudni kell!

Ingyenes kutyakiképzésnek indult, végül kisebb családi kutyás délutánná alakult át A Póráz Két Végén 2017 program idei első összejövetele. Képekkel!
Jól kerestek lányok futtatásából

Jól kerestek lányok futtatásából

Három mindszenti lakost fogtak el, akik lányokat kényszerítettek prostitúcióra. A házkutatások során több bizonyíték is előkerült.
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból

Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból

Elülni látszik az a vihar, amely egy, a város zenei életében köztiszteletnek örvendő pedagógus jelölése, illetve a színész özvegyének bejelentése nyomán keletkezett.
 

És ezt már olvasta?

Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél
Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél

A nyári szünet utáni első versenyen mindkét vásárhelyi úszóegyesület remekelt. A Hód Úszó SE tagjai 26 érmet, a NICS-HSÚVC 28 érmet szerzett.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Lendületben a HLKC NB II-es csapata
Lendületben a HLKC NB II-es csapata Szeptember 12-én elrajtol az NB II-es női kézilabda bajnokság, amelyre a Hódmezővásárhelyi LKC már hetek óta készül. Interjú Dankó Leával.
 
Régészeti pillanatképek
Régészeti pillanatképek Vásárhely és környéke régészeti feltárásainak eredményeiből ad ízelítőt a Tornyai János Múzeum szeptember 10-én megnyílt kiállítása.
 
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet Lezárult a mártélyi, mindszenti szülők között nagy vihart kavart ügy. Jogerős lett a hirdető újságban nemcsak munkára fiúkat kereső férfi elleni ítélet.
 
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Városházán
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Városházán A szeptember 10-én tartott díszközgyűlésen négy olyan pedagógus vette át díszoklevelét, akiknek aktív élete a tanításról, az oktatásról szólt.
 
Parlagfűmentesítés röptében
Parlagfűmentesítés röptében

Csongrád-Csanád Megyében ismét keresték a levegőből a parlagfűvel fertőzött területeket. A mentesítésről azonban évek óta nincs statisztika.