Kék hírekLakástűzben életét vesztette egy idős nő Algyőn

2011. április 9., szombat
 
Lakástűzben életét vesztette egy idős nő Algyőn

Az étteremből meglátták, hogy a szemben levő ház ablakából füst áramlik ki, és lángok törnek elő.

 

 

 

Lakástűzben életét vesztette egy idős asszony szombaton, a Szeged melletti Algyőn – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

Tátrai János tájékoztatása szerint a tűzoltóságra délelőtt tíz órakor érkezett a jelzés a Kastélykert utcában levő pizzériából, hogy az étteremmel szemben levő ház ablakából füst áramlik ki, és lángok törnek elő. A tűzoltók elindultak a helyszínre, közben azonban a szomszédok is megkezdték az oltást, poroltó készülékkel és vízzel.
A lángokat sikerült eloltani, de az egyik, mintegy 25 négyzetméteres helyiség kiégett. Ebben a tűzoltók megtalálták az ott lakó 69 éves nő holttestét.
A tűz keletkezésének okát szakértő bevonásával vizsgálják – tette hozzá az alezredes.

 

Frissítés:

Az elsődleges megállapítások alapján a nő feltehetően az ágyban dohányzott, mely során az ágynemű meggyulladhatott, és a keletkezett tűz miatti füstmérgezés okozta a nő halálát.

 
 
Forrás: CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Vége és kezdete az évnek

Vége és kezdete az évnek

Tiltás is kötődik január elsejéhez, a legismertebb, hogy ezen a napon semmit nem adnak ki a házból, mert akkor egész éven át minden kimegy onnan.
Tudta, hogy a Csendes éj a kulturális világörökség része?

Tudta, hogy a Csendes éj a kulturális világörökség része?

Az ünnepek alatt minden évben felcsendülnek a Csendes Éj és az Ave Maria dallamai. Keletkezésük története azonban kevesek számára ismert.
Fókuszban a szakképzés - a siker még várat magára

Fókuszban a szakképzés - a siker még várat magára

Idén a HSZC két intézményéből 30 tanuló vesz részt a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntőjén.
Január 6. Vízkereszt

Január 6. Vízkereszt

A vízkereszti népszokásokból mára jobbára csak annyi maradt meg, hogy ekkor szedik le a karácsonyfát. Pedig már a 3. századtól különleges jelentőséggel bír.
 

És ezt már olvasta?

Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.
 
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum A Kiss Lajos néprajzkutató munkásságát bemutató tárlatot a megnyitó előtti napon sajtóbejáráson ismerhették meg a médiumok munkatársai. Képekkel.
 
Az ezerarcú Mártély
Az ezerarcú Mártély Varga András téli mártélyi fotóit nézegetve, felsejlik a fotós jövőbeni újabb kiállítása, amelynek „anyagából” most a Vásárhelyi Hírek olvasói be/rápillantást nyerhetnek.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Botrányos közjáték a díjátadón
Botrányos közjáték a díjátadón Bár volt néhány méltatlankodó befütyülés, de furcsa módon tapssal fejeződött be Élthes Eszter beszéde, amelyben bejelentette visszavonja a Bessenyei-díj névhasználati jogát a várostól.
 
Véget ért a Tornyai-emlékév
Véget ért a Tornyai-emlékév Kiállításokkal, kiadványokkal és konferenciával emlékezett a közgyűjtemény  a 151 éve született névadójára. Megnyílt a Vásárhelyi Festőszimpózium kiállítása.
 
Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.