Kék hírekKerékpárt lopott, majd iskolába ment

2011. március 9., szerda
 
Kerékpárt lopott, majd iskolába ment

Iskola után ezer forintért eladta a kétszázezer forintot érő kerékpárok vázát.

 

 

Egy testvérpár lopott el két kerékpárt Csongrád Bökény városrészében március 7-én hajnalban. A fiatalabbik testvér a bűncselekmény után iskolába ment, bátyja pedig szétszerelte a zsákmányt.

A testvérpár hétfőn hajnalban egyik ismerősük kerékpártárolóját törte fel, mivel tudta, hogy ott két értékes, több mint kétszázezer forintos biciklit találnak. A fiatalok hazatekertek a zsákmánnyal, majd a fiatalabbik testvér iskolába ment. Közben bátyja szakszerűen szétszerelte a kétkerekűket, majd az alumínium vázakat feldarabolta. Amikor öccse megérkezett az iskolából, elküldte, hogy a vázat tegye pénzzé.

A 18 éves csongrádi fiatal teljesítette is a feladatot, ezer forintért eladta a kétszázezer forintot érő kerékpárok vázát.

A csongrádi nyomozók a feljelentést követően végzett adatgyűjtés eredményeként jutottak el a bűncselekmény elkövetőihez, akiknél házkutatást tartottak, melynek során a kerékpárokból megmaradt alkatrészeket le is foglalták.

A testvérpár beismerő vallomást tett. Ellenük lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás, várhatóan gyorsított eljárásban bíróság elé állnak.

 

 

Forrás: CSMRFK

 

Olvassa el ezt is!

Így lettünk bajnokok - a sportélet kulisszatitkai

Így lettünk bajnokok - a sportélet kulisszatitkai

Nagysikerű könyvbemutatót és konferenciát rendeztek a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában. Világ- és Európa-bajnok sportolók voltak a vendégek.
Vásárhely Díszpolgárai és Pro urbe díjasai 2020-ban

Vásárhely Díszpolgárai és Pro urbe díjasai 2020-ban

Idén is Díszpolgári címet és Pro Urbe díjat adnak át március 15-én is, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmábóla díszközgyűlésen.
Ismét halálos baleset történt Szikáncsnál

Ismét halálos baleset történt Szikáncsnál

A Szikáncs és Földeák közötti útszakaszon több súlyos baleset történt az elmúlt években. Ezúttal egy motoros vesztette életét.
Két újabb név a dicsőségtáblán

Két újabb név a dicsőségtáblán

A sokéves hagyományt folytatva idén két újabb névvel - Kecskeméti László és Nagy Zsuzsa nevével - gazdagodott a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfala.
 

És ezt már olvasta?

Fogyasztja egymást a képviselőtestület
Fogyasztja egymást a képviselőtestület Valószínű csak ideiglenesen két képviselői mandátum vált bizonytalanná. A kissé adok-kapok hangulatú eljáráshoz az önkormányzati  törvény adja a muníciót.
 
Vásárhelyi sportdíjak 2019
Vásárhelyi sportdíjak 2019 Hódmezővásárhely városvezetése kitüntette azokat a személyeket, akik 2019-ben bizonyították rátermettségüket és felkészültségüket mind a tanteremben, mint a sportpályákon. Teljes névsorral.
 
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban
Múltidéző kiállítás a Tornyaiban A Kiss Lajos nyomdokain haladva című tárlaton nemcsak a legrégebbi korok tárgyai, hanem a mához közelítő időszakok emlékei is láthatók. Képekkel.
 
Egy korszak értékelése
Egy korszak értékelése Az Emlékpont a Kommunizmus Áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett programsorozatának zárásaként könyvbemutatót trartott.
 
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen
A Szentendrei Régi Művésztelep vendégeskedik Vásárhelyen A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai az áprilisban megnyíló közös tárlatról egyeztettek.
 
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián
Remek szereplés a Megyei Sakk Diákolimpián Február 22-én Szegeden rendezték meg a Megyei Sakk Diákolimpiát, melyet a 12 főből álló vásárhelyi csapat 11 éremmel fejezett be. Eredmények.
 
Máris itt egy ütős névsor!
Máris itt egy ütős névsor! A hazai fesztiválszcéna legnagyobb hagyományokkal bíró buliján, a Szegedi Ifjúsági Napokon szokás szerint nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl.