Kék hírekKerékpárt lopott, majd iskolába ment

2011. március 9., szerda
 
Kerékpárt lopott, majd iskolába ment

Iskola után ezer forintért eladta a kétszázezer forintot érő kerékpárok vázát.

 

 

Egy testvérpár lopott el két kerékpárt Csongrád Bökény városrészében március 7-én hajnalban. A fiatalabbik testvér a bűncselekmény után iskolába ment, bátyja pedig szétszerelte a zsákmányt.

A testvérpár hétfőn hajnalban egyik ismerősük kerékpártárolóját törte fel, mivel tudta, hogy ott két értékes, több mint kétszázezer forintos biciklit találnak. A fiatalok hazatekertek a zsákmánnyal, majd a fiatalabbik testvér iskolába ment. Közben bátyja szakszerűen szétszerelte a kétkerekűket, majd az alumínium vázakat feldarabolta. Amikor öccse megérkezett az iskolából, elküldte, hogy a vázat tegye pénzzé.

A 18 éves csongrádi fiatal teljesítette is a feladatot, ezer forintért eladta a kétszázezer forintot érő kerékpárok vázát.

A csongrádi nyomozók a feljelentést követően végzett adatgyűjtés eredményeként jutottak el a bűncselekmény elkövetőihez, akiknél házkutatást tartottak, melynek során a kerékpárokból megmaradt alkatrészeket le is foglalták.

A testvérpár beismerő vallomást tett. Ellenük lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás, várhatóan gyorsított eljárásban bíróság elé állnak.

 

 

Forrás: CSMRFK

 

Olvassa el ezt is!

Hódmezővásárhely Trianon Emlékalbuma

Hódmezővásárhely Trianon Emlékalbuma

Bemutatták Bernátsky Ferenc, a Tornyai János Múzeum történész-muzeológusa és Kovács Ferenc, a hódmezővásárhelyi Trianon Társaság alapítójának közös kötetét.
Iskolások udvariasság és jogszabályok közt szlalomozva

Iskolások udvariasság és jogszabályok közt szlalomozva

Hódmezővásárhelyen - több év óta visszatérően – továbbra is aktuális néhány iskola előtt és környékén a reggeli közlekedési anomália.
Természetismeret változatosan

Természetismeret változatosan

Kardoskút-Sóstó, Szarvas, kardoskúti Fehér-tó, Sziki-tavak, Csomorkányi Templomrom, Körösvölgyi Állatpark. Hat helyszin, érdekes programokkal
Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet

Jogerős a mindszenti férfi elleni ítélet

Lezárult a mártélyi, mindszenti szülők között nagy vihart kavart ügy. Jogerős lett a hirdető újságban nemcsak munkára fiúkat kereső férfi elleni ítélet.
 

És ezt már olvasta?

Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél
Éremeső mindkét vásárhelyi úszó egyesületnél

A nyári szünet utáni első versenyen mindkét vásárhelyi úszóegyesület remekelt. A Hód Úszó SE tagjai 26 érmet, a NICS-HSÚVC 28 érmet szerzett.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 37. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Jól kerestek lányok futtatásából
Jól kerestek lányok futtatásából Három mindszenti lakost fogtak el, akik lányokat kényszerítettek prostitúcióra. A házkutatások során több bizonyíték is előkerült.
 
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból
Vásárhelyi Díj lett a Bessenyei Díjból Elülni látszik az a vihar, amely egy, a város zenei életében köztiszteletnek örvendő pedagógus jelölése, illetve a színész özvegyének bejelentése nyomán keletkezett.
 
Lendületben a HLKC NB II-es csapata
Lendületben a HLKC NB II-es csapata Szeptember 12-én elrajtol az NB II-es női kézilabda bajnokság, amelyre a Hódmezővásárhelyi LKC már hetek óta készül. Interjú Dankó Leával.
 
Régészeti pillanatképek
Régészeti pillanatképek Vásárhely és környéke régészeti feltárásainak eredményeiből ad ízelítőt a Tornyai János Múzeum szeptember 10-én megnyílt kiállítása.
 
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Városházán
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Városházán A szeptember 10-én tartott díszközgyűlésen négy olyan pedagógus vette át díszoklevelét, akiknek aktív élete a tanításról, az oktatásról szólt.