Kék hírekIdős asszonyt helyeztek biztonságba a vásárhelyi rendőrök

2013. szeptember 3., kedd
 
Idős asszonyt helyeztek biztonságba a vásárhelyi rendőrök

Telefonhívást kapott a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyelete szeptember 2-án délelőtt, hogy a Mester utcában egy idős nő zavartan viselkedik.

 

 

 

A helyszínre érkező rendőrök a jelzett utcával merőleges Eke utcában találták meg a nénit, aki a járőrök kérdéseire összefüggéstelenül beszélt, értelmetlen válaszokat adott. Ráadásul a hűvös időben csak egy papucs és egy otthonka volt rajta. Az egyenruhások beültették az asszonyt a szolgálati autóba, majd biztonsági intézkedés keretében beszállították a rendőrkapitányságra, ahonnan értesítették hozzátartozóit, akik hazavitték.

 
 
Forrás: police.hu
 

Olvassa el ezt is!

Pénzosztásra készülnek

Pénzosztásra készülnek

Augusztusban 250 milliárd forintnyi uniós forrás kiosztásáról döntött a kormány, és erről még ezen a héten értesítést is kapnak a pályázók. Lázár János azt ígéri, egy cent sem ragad benn a rendszerben.
Múzeumok köré épülő kultúra

Múzeumok köré épülő kultúra

Az Alföldi Galéria október 5-én nyíló állandó kiállítása is megjelenik majd a vásárhelyi pedagógiai munkában, bekerül az oktatási tervekbe.
Válogatás a Tornyai-múzeum gyűjteményéből

Válogatás a Tornyai-múzeum gyűjteményéből

Az idén hetvenéves Vásárhelyi Őszi Tárlat hagyományát és évtizedeken átívelő frissességét bemutató kiállítás nyílik márciusban az Alföldi Galériában.
5 éve írtuk - ...mind hősök vagyunk, csupán a forma változik.

5 éve írtuk - ...mind hősök vagyunk, csupán a forma változik.

A vásárhelyi-mártélyi Risztov Évát a köztudat egyfajta hősként kezelte, a már visszavonult sportoló most őszintén mesél gyermekkora és az élsport szövevényes kapcsolatáról.
 

És ezt már olvasta?

Bűnbandát számolt fel a rendőrség
Bűnbandát számolt fel a rendőrség Egy négytagú vásárhelyi banda éveken át kényszeríett prostitúcióra nőket. Egy kávézót is üzemeltetett. Egy idős férfit ház körüli munkákra kényszerítették.
 
Idén két újabb név került a dicsőség falra
Idén két újabb név került a dicsőség falra A sokéves hagyományt folytatva idén Czuprák László Ákos  és Enyedi Sándor neve került fel a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfalára.
 
Jó tanuló - jó sportoló díjazottak 2024
Jó tanuló - jó sportoló díjazottak 2024 Február 29-én délután a város legkiválóbb jó tanulóit, jó sportolóit díjazták, de díjazták az év csapatait, edzőjét és testnevelőjét is. A díjazottak névsorával.
 
Véget ért egy nagysikerű előadássorozat
Véget ért egy nagysikerű előadássorozat A darvasszéki római kori kincsleletet ismertető előadással zárult a Tornyai János Múzeum Korok, kultúrák, lelőhelyek idén téli, régészeti sorozata február 28-án.
 
51 éves egy világegyezmény, amely az élővilág felett őrködik
51 éves egy világegyezmény, amely az élővilág felett őrködik A világ szinte minden országa aláírta, a március 3-án 51 éves 'Washingtoni egyezményt'. Mindenkinek érdeke a betartása.
 
Vásárhelyen is kedvelik őket
Vásárhelyen is kedvelik őket Találós kérdés: hány tonnára rúg a hazai fülesbagoly populáció által megevett egér- és pocokmennyiség össztömege? Meglepő a végeredmény.
 
Veszélyes játéknak tartják
Veszélyes játéknak tartják

Találos kérdés: a 68 betegséget érintő 176 tanulmány, például a víz gyógyító memóriája, hány esetben találta hatásosnak az alkalmazott homeopátiás kezelést.