BulvárHáromszor válik egyszerre Pikali Gerda

2014. január 17., péntek
 
Háromszor válik egyszerre Pikali Gerda

A hódmezővásárhelyi színésznő, Pikali Gerda (35) szakmai és a magánélete izgalmasan alakul, de nem mentes az idegeskedéstől sem. A színésznő tudniillik premierre és válóperre készül egyszerre.

 

 

 

Pikali anyaként a munkájában is helytáll: hol szinkronstúdióba siet, hol a műsoron lévő előadására, mostanában pedig a Kézről kézre című bohózat próbáira is jár, de mivel könnyen tanulja a szerepeket, ezt is meg tudja oldani.

- Paradicsomleves-főzés, bevásárlás vagy villamosozás közben is képes vagyok tanulni, de már két kis segítségem is van. Barninak és Marcinak, a fiaimnak a leckeírás utáni kedvenc elfoglaltsága, hogy színes filccel kiemeljék az én részemet a szövegkönyvből - magyarázta Gerda, aki szerint a Kézről kézre könnyed, pergős bohózat nehéz, virtuóz darab, ezért minden szereplőtől nagy koncentrációt igényel.

 - A Kézről kézre témája örök érvényű: a férfi és a nő viszonyáról szól, a házasságról meg a félrelépésről - fogalmazott Gerda, aki a darabban kétszer is elválik. Igazi életében azonban már nincsenek kétségei, hiszen hónapok óta együtt él Rékasi Károllyal (51), aki hozzáköltözött, miután Détár Enikővel (49) nem sikerült házasságukat megmenteni.

Gerda nem beszél a magánéletükről, ami érthető, hiszen papíron Rékasi még nős férfi, ahogy ő maga is férjes asszony. De nem sokáig lesz ez így, mert közeledik válóperének első tárgyalása is. Igaz, ez még csak békéltető lesz, ami azonban esetében formaság, lévén nem kívánja rendbe hozni két éve működésképtelen házasságát.

A színésznő fiai is tisztában vannak ezzel. Barnabás és Marci egyébként érthető módon büszkék édesanyjukra, akit gyakran kísérnek el a bemutatókra is.

- A premier péntekre esik, így jöhetnek, mert nem megy a lecke rovására, ha kicsit tovább fenn maradnak. Számomra nagyon fontos, hogy jól tanuljanak, hiszen ezen a jövőjük múlik - jelentette ki Gerda.

 
 
Forrás: Blikk
 

Olvassa el ezt is!

Cindy meséi színpadon

Cindy meséi színpadon

A BFMK Színköre ezúttal merészebb vizekre evezett, amikor a bérletes előadássorozatba beépítve, egy ausztrál mesefilm színpadi adaptációjára vállalkoztak.
Megérkeztek az aranykincsek

Megérkeztek az aranykincsek

Január 16-án délután megérkezett Hódmezővásárhelyre az az aranykincs, amely a Tornyai János Múzeum idei egyik kiállítás-szenzációja lesz.
Világhírű vásárhelyi tudós kapott Pro Urbe díjat

Világhírű vásárhelyi tudós kapott Pro Urbe díjat

Tudományos munkássága kiemelkedő és maradandó, azonban a neve még a Vásárhelyről elszármazottak névsorában sem szerepelt.
Javult Vásárhely és térségének belvízi biztonsága

Javult Vásárhely és térségének belvízi biztonsága

A hódmezővásárhelyi laktanya és a Békéscsaba-Szeged vasútvonal szomszédságában tízhektáros területen 6 milliárd forintos projekt készült el.
 

És ezt már olvasta?

A hajrában már nem volt kétséges a győzelem
A hajrában már nem volt kétséges a győzelem A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli remek teljesítménnyel verte a tabellán második MEAFC-Miskolcot az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
 
Gyermekek védelme az online térben
Gyermekek védelme az online térben A gyerekek egyre több időt töltenek a számítógépek előtt, és nagyon keveset tudunk arról, mit csinálnak ezalatt. A híreket olvasva, néha tragédia történhet ha nem figyel a szülő.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023 2023. 11. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné
Signum Urbis Honorantis kitüntetést kapott Szabó Gáborné A város közössége érdekében végzett önzetlen munkássága elismeréseként, amellyel gyarapította a város szellemi javait, növelte jó hírnevét.
 
Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin
Pro Urbe díjat kapott Faragó Katalin Kiemelkedően magas, szakmai munkásságának elismeréseként, amellyel Hódmezővásárhely szellemi értékeit gyarapította és jó hírnevét növelte.

 

 
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda
Jászai Mari díjat kapott Pikali Gerda Pályfutására meghatározó hatással volt Hódmezővásárhely, a Bethlen Gábor Gimnázium, a drámaszakkör és három nagyszerű vásárhelyi pedagógus.
 
Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen
Ünnepi megemlékezések Vásárhelyen Vásárhelyen több helyszínen voltak ünnepségek az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 175. évfordulója alkalmából.