SportHárom vásárhelyi van az Év Sportolója díjazottak között

2016. december 21., szerda
 
Három vásárhelyi van az Év Sportolója díjazottak között

A Délmagyarország  ’Az év sportolója’ díjátadó gálája volt Szegeden. Három vásárhelyi is van az idei díjazottak között

 

 

 

 

 

 

 

Negyvenhetedik alkalommal rendezte meg a Délmagyarország Kiadó Az év sportolója díjátadó gálát. A rangosnak számító  19 elismerést december 20-án a szegedi Hungi Vigadóban adták át. Három vásárhelyi Sportegyesület, illetve sportolói is vannak a díjazottak között.

 

Az év csapata, Csongrád megye:

Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club (kézilabda)

Hódmezővásárhely egyik kedvenc sportja a női kézilabda, ki ne emlékezne rá, milyen remek meccseket játszott egykor a HNKC a Hódtói Sportcsarnokban. Az élvonalbeli klub 2010-ben szűnt meg, ám nem mindenki törődött bele abba, hogy a sportág eltűnjön a városból. Alakult egy egyesület, amely a megyei bajnokságból indulva, tele saját nevelésű játékossal tavaly húsz meccsen tizennyolc sikert aratva megnyerte az NB II-t, így a most futó szezonban először a másodosztályban bizonyíthat, ahol újoncként már négy győzelmet arattak- írja a delmagyar.hu.

 

Az év utánpótlásedzője, Csongrád megye:
Mócsai Milán (kosárlabda, Vásárhelyi Kosársuli)

A díjazott 2003-as születésű kosárlabdázókból álló csapata első nyolc meccsét megnyerte a szezonban az országos serdülőbajnokság dél-keleti régiójában, ráadásul legtöbbször nagy különbséggel. A srácok edzője kiváló munkát végez, ezt bizonyítja, hogy a Vásárhelyi Kosársuli történetének legnagyobb sikereit elérő gárda három éve a kenguru, két éve a gyermek korosztályban lett országos bajnok, és idén is szépen haladnak az országos döntő felé. 

 

Az év utánpótlás-sportolója, Csongrád megye:
Szkalonai Fanni (fitnesz, Hód-Fitness SE)

A hódmezővásárhelyi Hódtói Sportcsarnokban rendezett fit-kid Európa-kupán fantasztikus hazai siker született: a Hód-Fitness SE versenyzői tíz aranyérmet szereztek. Ebből négy Szkalonai Fanni nevéhez is fűződik, hiszen az ötödik korcsoport egyéni döntője után a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, csapatban pedig három aranyat gyűjtött be: a harmadik korcsoportos Trió kategóriában, illetve a második és harmadik korcsoportos Nagycsapat kategóriában is a legjobb együttes tagja volt. Edzője Rácz Ildikó.

 
 
VH-DM
 

Olvassa el ezt is!

Báli menetrend Vásárhelyen - 2017

Báli menetrend Vásárhelyen - 2017

Öt iskola, valamint az Orvosbál, a Gazdasági Egyesület és a Huszárbál rendezvényei adják 2017-ben a megyei jogú város báli szezonját. Divatötletekkel!
Jó évet zár a Hwarang-do Sportegyesület

Jó évet zár a Hwarang-do Sportegyesület

Évértékelő fekete öves vizsgával. A Magyar Taekwondo Szövetség a sportegyesület tagját, Néma Norbertet a cadet válogatott edzőjének kérte fel. Képekkel!
Ezek a leggyakoribb karácsonyi balesetek

Ezek a leggyakoribb karácsonyi balesetek

Karácsony közeledtével nemcsak az ünnepi menüre és szeretteink ajándékaira, de családunk biztonságára is gondoljunk. 

A támadások következtében magyar katona nem sérült meg

A támadások következtében magyar katona nem sérült meg

Január 7-én, az éjszaka folyamán rakétatámadás ért több koalíciós katonai tábort Irakban. Nem publikus, hány vásárhelyi katona teljesít külszolgálatot.

 

És ezt már olvasta?

Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.
 
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum A Kiss Lajos néprajzkutató munkásságát bemutató tárlatot a megnyitó előtti napon sajtóbejáráson ismerhették meg a médiumok munkatársai. Képekkel.
 
Az ezerarcú Mártély
Az ezerarcú Mártély Varga András téli mártélyi fotóit nézegetve, felsejlik a fotós jövőbeni újabb kiállítása, amelynek „anyagából” most a Vásárhelyi Hírek olvasói be/rápillantást nyerhetnek.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Botrányos közjáték a díjátadón
Botrányos közjáték a díjátadón Bár volt néhány méltatlankodó befütyülés, de furcsa módon tapssal fejeződött be Élthes Eszter beszéde, amelyben bejelentette visszavonja a Bessenyei-díj névhasználati jogát a várostól.
 
Véget ért a Tornyai-emlékév
Véget ért a Tornyai-emlékév Kiállításokkal, kiadványokkal és konferenciával emlékezett a közgyűjtemény  a 151 éve született névadójára. Megnyílt a Vásárhelyi Festőszimpózium kiállítása.
 
Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.