SportGyőzni akarunk és ezért mindent elkövetünk

2014. október 29., szerda
 
Győzni akarunk és ezért mindent elkövetünk

Bár nem lesz bajnoki forduló, ezen a héten sem pihenhet a Vásárhelyi Kosársuli. Az NBI B csoport keleti listavezetője csütörtökön a Békési SzSK otthonában játszik Hepp Kupa mérkőzést.

 

Fotó: Damó Adrienn (VH© )

 

 

A kék-sárgák nem vehetik félvállról a találkozót, mivel tavaly éppen az akkor még NBII-es viharsarkiak ütötték ki őket a sorozatból. Az esélyekről és az eddigi szereplésről Utasi Gábor másodedzővel beszélgettünk.

 

 - Jól indult a szezon, eddig mind a négy tétmeccset megnyerték. Kimondva ez könnyűnek is tűnhetne, mennyire volt nehéz a dolguk?

 

 - A bajnokság elején csak tippelgettünk, hogy az ellenfelek milyenek lehetnek. A négy viszonylag sima győzelem után úgy tűnik jól sikerült a felkészülés az idei szezonra. Azért nem volt könnyű dolgunk, de az edzéseken elvégzett kemény munka meghozta a gyümölcsét.

 

  - Mi lehet az eddigi győzelmek titka? Volt azért egy-két feszült hangulatú összecsapás...

 

 - Minden mérkőzésnek vannak nehéz pillanatai, de mindig meg tudtunk újulni. Az Eger elleni hazai sikerben az 500 néző hatodik emberként volt mellettünk a pályán. Remélem a november 9-én vasárnap a Szolnok ellen sem hiányoznak majd a Hódtói Sportcsarnokban!

 

 - Többen jól teljesítettek eddig, az Óbuda ellen például a cserék vitték a prímet (több mint 50 pontot hoztak össze). Ez kulcskérdés lehet a Békés ellen?

 

 - A jelenlegi keretünkben jó összetételű, elég nagy rotációs lehetőségeink vannak. Jó elegye vagyunk a fiatalos lendületnek és a rutinnak. Elek Andrásnak számtalan variációt vethet be.

 

 - A legtöbb gárda nem értékelik sokra ezt a sorozatot. Mi a jelentősége egy ilyen megmérettetésnek, mint ez a mostani?

 

 - Nem gondolom hogy a Békés elleni ütközetnek kiemeltebb szerepe lenne, mint bármely másiknak. Csütörtökön úgy megyünk ki a pályára, hogy győzni akarunk és ezért mindent elkövetünk. Remélem visszavágunk a nyári felkészülési tornán tőlük elszenvedett vereségért. A Hepp Kupában pedig szeretnénk minimum a négyes döntőig jutni.

 
 
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli
 

Olvassa el ezt is!

Vászonra álmodott világok

Vászonra álmodott világok

Tizenkét festőművész alkot együtt a hónap végéig Hódmezővásárhelyen, a XVI. Vásárhelyi Képzőművészeti Szimpóziumon.
Nem segített a hazai pálya sem

Nem segített a hazai pálya sem

Csalódást keltő játékkal a HLKC újabb vereséget szenvedett az NBII Dél-Kelet csoport Felnőtt Női Kézilabda bajnokságban, ezúttal hazai pályán.
Fókuszban a szakképzés - a siker még várat magára

Fókuszban a szakképzés - a siker még várat magára

Idén a HSZC két intézményéből 30 tanuló vesz részt a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntőjén.
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez

Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez

A magyar kultúra napján Múzeumőr címmel nyílt meg a Tornyai János Múzeumban a közgyűjtemény első vezetőjének emléket állító kiállítás. Képekkel.
 

És ezt már olvasta?

Ilyenek a legboldogabb emberek
Ilyenek a legboldogabb emberek Kiderült, hogy a mentális jóléttel és boldogsággal kapcsolatos sok-sok kutatásban 10 tulajdonság mindig visszaköszön. Íme a lista!
 
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok
Ennivaló receptjeink - Farsangi fánkok Itt az ideje a farsangi fánksütésnek. Ha nincs idő a kelesztéshez, jól jöhet ez a két villámgyors recept. Az egyszerű sok esetben nagyszerű!
 
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére?
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére? A rendkívüli közgyűlésen döntés született az új könyvtár helyszínéről. A kormány irányába történő kommunikációs technikán lehetne javítani.
 
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői Hódmezővásárhely lakóit 2018-ban mélyen megrázta az idős szülőket meggyilkoló nő és élettárásának brutalitása és kegyetlensége. Videó a helyszínről és az elfogásról.
 
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt Szeged Város Önkormányzatának vezetése a Magyar Kultúra Napja alkalmából kiemelkedő fotóművészeti tevékenységét kitüntetéssel ismerte el.
 
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.
 
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum A Kiss Lajos néprajzkutató munkásságát bemutató tárlatot a megnyitó előtti napon sajtóbejáráson ismerhették meg a médiumok munkatársai. Képekkel.