SportGyőzni akarunk és ezért mindent elkövetünk

2014. október 29., szerda
 
Győzni akarunk és ezért mindent elkövetünk

Bár nem lesz bajnoki forduló, ezen a héten sem pihenhet a Vásárhelyi Kosársuli. Az NBI B csoport keleti listavezetője csütörtökön a Békési SzSK otthonában játszik Hepp Kupa mérkőzést.

 

Fotó: Damó Adrienn (VH© )

 

 

A kék-sárgák nem vehetik félvállról a találkozót, mivel tavaly éppen az akkor még NBII-es viharsarkiak ütötték ki őket a sorozatból. Az esélyekről és az eddigi szereplésről Utasi Gábor másodedzővel beszélgettünk.

 

 - Jól indult a szezon, eddig mind a négy tétmeccset megnyerték. Kimondva ez könnyűnek is tűnhetne, mennyire volt nehéz a dolguk?

 

 - A bajnokság elején csak tippelgettünk, hogy az ellenfelek milyenek lehetnek. A négy viszonylag sima győzelem után úgy tűnik jól sikerült a felkészülés az idei szezonra. Azért nem volt könnyű dolgunk, de az edzéseken elvégzett kemény munka meghozta a gyümölcsét.

 

  - Mi lehet az eddigi győzelmek titka? Volt azért egy-két feszült hangulatú összecsapás...

 

 - Minden mérkőzésnek vannak nehéz pillanatai, de mindig meg tudtunk újulni. Az Eger elleni hazai sikerben az 500 néző hatodik emberként volt mellettünk a pályán. Remélem a november 9-én vasárnap a Szolnok ellen sem hiányoznak majd a Hódtói Sportcsarnokban!

 

 - Többen jól teljesítettek eddig, az Óbuda ellen például a cserék vitték a prímet (több mint 50 pontot hoztak össze). Ez kulcskérdés lehet a Békés ellen?

 

 - A jelenlegi keretünkben jó összetételű, elég nagy rotációs lehetőségeink vannak. Jó elegye vagyunk a fiatalos lendületnek és a rutinnak. Elek Andrásnak számtalan variációt vethet be.

 

 - A legtöbb gárda nem értékelik sokra ezt a sorozatot. Mi a jelentősége egy ilyen megmérettetésnek, mint ez a mostani?

 

 - Nem gondolom hogy a Békés elleni ütközetnek kiemeltebb szerepe lenne, mint bármely másiknak. Csütörtökön úgy megyünk ki a pályára, hogy győzni akarunk és ezért mindent elkövetünk. Remélem visszavágunk a nyári felkészülési tornán tőlük elszenvedett vereségért. A Hepp Kupában pedig szeretnénk minimum a négyes döntőig jutni.

 
 
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli
 

Olvassa el ezt is!

Vászonra álmodott világok

Vászonra álmodott világok

Tizenkét festőművész alkot együtt a hónap végéig Hódmezővásárhelyen, a XVI. Vásárhelyi Képzőművészeti Szimpóziumon.
Nem segített a hazai pálya sem

Nem segített a hazai pálya sem

Csalódást keltő játékkal a HLKC újabb vereséget szenvedett az NBII Dél-Kelet csoport Felnőtt Női Kézilabda bajnokságban, ezúttal hazai pályán.
Mozgás éjszakája idén is

Mozgás éjszakája idén is

Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
Múltunk kulináris érdekességei

Múltunk kulináris érdekességei

A Tornyai János Múzeum Nyári konyha címmel workshop-sorozatot indított a Népművészeti Tájházban. Most a kovászos kenyér készítésének hagyományával ismerkedtek. 
 

És ezt már olvasta?

Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.
 
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében Augusztus elsejétől érvényes Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyére. Az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.
 
Halálos baleset Vásárhelynél a 47-esen
Halálos baleset Vásárhelynél a 47-esen 50 év körüli férfi vezette azt a személyautót, amely kisodródott, majd felborult Vásárhely határában a motocross pályához vezető bekötőút közelében.