
Április 27-én Hódmezővásárhelyen, a Tájházban forgatták a Magyar Televízió népszerű Gasztroangyal című műsorának május 18-án adásba kerülő részét.
Borbás Marcsi népszerű gasztronómiai műsora a Népművészeti Ház udvarán és konyhájában készült és Molnár Sándor mesterszakács közreműködésével tradicionális vásárhelyi étkek kerültek „terítékre”.
Az utóbbi évek trendjétől eltérő műsorról Borbás Marcsi azt mondta: „A Gasztroangyal életszemléletet tükröző műsor arról, hogyan viszonyuljunk jobban az élethez. Megmutatjuk, hogy mi a különbség az evés és a táplálkozás között; utóbbi nem csak a testet, hanem a szellemet is erősíti. Sajnos, az emberek többsége leginkább eszik…. A műsor segítséget ad ahhoz, hogy jól megválasztott alapanyagokból, hogyan lehet a táplálásra is alkalmas ételeket készíteni, úgy, hogy az kulináris élvezetet is nyújtson.”