KözéletFüggetlenként kíván indulni Mag István a polgármester-választáson

2018. január 11., csütörtök
 
Függetlenként kíván indulni Mag István a polgármester-választáson

Mag István vásárhelyi nyugdíjas a Helyi Választási Irodában bejelentette indulását a február 25-i időközi polgármester-választásra. Egyúttal felvette a jelölő íveket, hogy a szükséges 300 aláírást január 22-ig összegyűjtse.

 

 

 

 

 

A most 72 éves Mag István nyugdíjas villamosipari üzemmérnök 1971-ben költözött családjával Hódmezővásárhelyre. 3 gyermeke, hat unokája van.

A középiskolát Miskolcon a Bláthy Ottó Villamosenergiaipari Technikum-ban végezte.
Felsőfokú tanulmányait a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskola Erősáramú Karán folytatta, itt szerezte üzemmérnöki diplomáját.
Mindvégig a végzettsége szerinti munkákat végezte középszintű szakmai vezetőként, vagy
önálló mérnökként, a rendszerváltástól nyugdíjba vonulásáig a versenyszférában dolgozott

Közleménye szerint függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.

„Nem támogatok vérrel járó bárminemű fordulatot! Napjainkban, már nem csak elkeseredett emberektől, hanem a társadalmunk különböző nézeteket képviselő rétegeiből is hallani borúlátó megnyilvánulásokat, békés úton már nem lehet megváltoztatni a rendszert, mondják.
Reményeim és megítélésem szerint a baj még megelőzhető és mindenkori helyzetem és képességem szerint teszek is azért, hogy ilyen bajoknak még csak a közelébe se kerüljünk!” – olvasható közleményében.

Mint írja: „nem tartom elfogadhatónak, hogy tisztázatlan politikai és III/III-as múlttal
rendelkező személyek döntsenek embereket közvetlenül, vagy őket közvetve érintő kérdésekben, ügyekben. Szükség esetén magam is kérni fogom a saját múltam ilyetén átvilágítását.”

„Nem leszámolni akarok! De elszámoltatni igen! Véleményem és meggyőződésem: egy település a polgárai által választott polgármestere, a vonatkozó törvények és együttműködési szabályok betartásával csakis a település érdekei szerint cselekedhet (nem pedig holmi vigéc kézi vezérlése szerint).

„Érték az, amit értékteremtő munkával létrehozunk, az értékteremtő munkát végzők és környezetük boldogulására.”

Úgy gondolom, a függetlenek táborát értékekkel a választók szavazataival még értékesebbé tehetik. A célom egyértelműen a jelenlegi városvezetés – reményeim szerint - közös leváltása” – olvasható Mag István független polgármester-jelölt bemutatkozó írásában.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Nem indít polgármester-jelöltet a Jobbik

Nem indít polgármester-jelöltet a Jobbik

Indoklásuk szerint a helyhatósági választásnak a hódmezővásárhelyi emberek életéről kell, hogy szóljon, nem a pártok kampány-csatazajáról.
Ezt a receptet kell követni a következő meccseken is

Ezt a receptet kell követni a következő meccseken is

Óriási küzdelemben szerezte meg az MTK elleni győzelmet a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák ezzel egy hosszú vereségsorozatnak vetettek véget.
Létszámleépítés valódi számokkal

Létszámleépítés valódi számokkal

Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
Máté Taekwondo sikerek az OB-n

Máté Taekwondo sikerek az OB-n

A Dunaharaszti Sportcsarnok adott otthont a Taekwondo Országos Bajnokságnak. 26 egyesület közel négyszáz versenyzője lépett pástra.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Ismét pályán a kosaras lányok
Ismét pályán a kosaras lányok Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.