SportFit Kid Grand Prix bajnokságon járt a Hód Fitness

2013. május 27., hétfő
 

Május 25-én Fit Kid Országos Grand Prix és Nemzetközi Open Bajnokság FIT-KID A egyéni és B csoportos Grand Prix II. fordulóját tartották Szolnokon, a Széchenyi István Gimnázium sportcsarnokában.

 

 

 

 

A Magyar Fitness Szövetség és a New Top Talent SE által szervezett versenyre a hódmezővásárhelyi Hód Fitness SE hat korcsoportban volt érdekelt.

Az egész napos verseny végén, 7 dobogós helyezést sikerült begyűjteni  a legkisebbektől, a 17-18 éves lányokig.

 

 

Eredmények:

 

1. korcsoport

 

Szkalonai Fanni: 2. helyezés

4. korcsoport

 

Rakitta Milla: 1. helyezés
Faur Kata: 3. hely

Hegyi Viktória: 5. helyezés

 

5. korcsoport

 

Börcsök Fanni: 5. helyezés

 

6. korcsoport

Kása Viktória: 2. helyezés

Törökgyörgy Adrienn: 3. helyezés

 

8. korcsoport

 

Nagy Viktória: 5. helyezés

9. korcsoport

 

Kosztolányi Anna: 3. helyezés

Gál Bea: 4. helyezés

 

 

II. korcsoport

Duó

Bordás Kitti - Vékony Liza: 3. helyezés

 

Olvassa el ezt is!

Krucsai Zsanett a Junior Atlétikai EB-re utazó magyar keret tagja

Krucsai Zsanett a Junior Atlétikai EB-re utazó magyar keret tagja

Május 25-26-án Budapesten nemcsak elérte a kvalifikációhoz szükséges pontszámot, hanem 7 próbában öt versenyszámban megjavította egyéni rekordját is.
Nyári étkeztetésre várják a felajánlásokat

Nyári étkeztetésre várják a felajánlásokat

Tavaly példa nélküli adakozással bizonyította a város, hogy képes összefogni egy cél érdekében, amikor a rászoruló gyerekek étkezésére gyűjtöttek. Most is ezt kérik.
Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

Bemutatták a Tornyai János Múzeum Évkönyvét

A kötetben a múzeum legújabb kutatási eredményei olvashatók a régészet, a néprajz, a történelem és a művészettörténet területéről. Képekkel.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 6. hét

Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 6. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 

És ezt már olvasta?

Óbudán láthatóak a Vásárhelyi Őszi Tárlat díjazott művei
Óbudán láthatóak a Vásárhelyi Őszi Tárlat díjazott művei Az Óbudai Kulturális Központ San Marco Galériájában 21 díjazott alkotó egy-egy műve március 6-ig tekinthető meg.
 
Helyzetkomikumok sora a színpadon
Helyzetkomikumok sora a színpadon Akár a tévedések vígjátéka is lehetett volna a BFMK színpadán az előadás, csak Shakespeara helyett az olaszok kedvelt vígjátékírójának, Camolettinek a tollát dícsérte.
 
Az érzelmek széles tárháza BFMK színpadán
Az érzelmek széles tárháza BFMK színpadán Szerelmes vásárhelyi költők a BFMK-ban. A szerelem ezer arcát villantotta fel a Bessenyei Színkör a Valentin-napi zenés-verses irodalmi estjén.
 
Ismét halálos baleset történt Szikáncsnál
Ismét halálos baleset történt Szikáncsnál A Szikáncs és Földeák közötti útszakaszon több súlyos baleset történt az elmúlt években. Ezúttal egy motoros vesztette életét.
 
Visszafogott költségvetés - jóval szerényebb lobbierő
Visszafogott költségvetés - jóval szerényebb lobbierő Márky-Zay Péter: az önkormányzat igyekszik takarékosan gazdálkodni. Cseri Tamás: az üres kassza költségvetése. Szavaztak az idei költségvetésről.
 
Egy színes egyetem színes programsorozata
Egy színes egyetem színes programsorozata Április 6-a és május 17-e között Egyetemi Tavasz több száz programmal. Egyetemi színházak találkozója. 25. Őszi Kulturális Fesztivál. 95 éves egyetemi énekkar.
 
Párválasztás és a házasodás népszokásai Vásárhelyen
Párválasztás és a házasodás népszokásai Vásárhelyen A házasság hetéhez kapcsolódó programsorozatban A páros életről való boldogságról címmel tartottak előadást a Németh László Városi Könyvtárban.