KözéletFélezer gyerek Vásárhelyről és környékéről

2013. június 6., csütörtök
 
Félezer gyerek Vásárhelyről és környékéről

Az előzetes regisztrációk alapján a hónap közepére – a tavalyi év hasonló időszakához képest  többen, mintegy félezer gyerek és közel száz kísérő használja ki akciónkat.

 

 

 


Ezen a héten ugyanis már a 300. olyan hódmezővásárhelyi és környéki gyerek találkozik – a képünkön látható - Fujisawával, a borjúfokával, aki a Vásárhelyi Hírek kedvezményes belépőjével látogat a Szegedi Vadasparkba.

 

Április eleje óta folyamatosan érkeznek a regisztrációk a Szerkesztőségbe, ami azt is jelenti, hogy idén is rekordszámú óvodás és diákcsoport használja ki a Vásárhelyi Hírek által ajándékba adott 20 százalék kedvezményt. Ami egyébként a gyerekeket elkísérő felnőttekre is érvényes.

A Vadasparkba holnap kiránduló vásárhelyi iskolásoknak pedig nagy esélyük van arra is, hogy találkoznak Misivel, a tavaszi tevecsikóval, amikor gondozója sétáltatja és tanítja a gyalogúton. Már csak azért is, hogy a teve szelíd és kezelhető maradjon később is, ehhez fiatalon kell kezdeni a szoktatást. Ennek részeként gondozója sokat foglalkozik vele és társával, Zsoltival a kifutón belül, sőt, az idősebbet, Misit pedig sétára is el tudja vinni a zsiráfház előtti gyalogúton. Ekkor szabadon megcsodálhatjuk közelről a kistevét.

 

Kapcsolódó cikkünk:


Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Misztrál koncert az Ótemplomban

Misztrál koncert az Ótemplomban

A kimagasló vokális képességű, számos akusztikus hangszert megszólaltató együttes június 7-én 18 órától a hódmezővásárhelyi Ótemplomban lép fel.
Pedagógusnapi elismerés a HISZK főigazgatójának

Pedagógusnapi elismerés a HISZK főigazgatójának

Pedagógusnap alkalmából Dr. Nagyné Bánfi Judit kiemelkedő pedagógiai szakmai és vezetői munkásságáért elismerő oklevelet vehet át junius 7-én.
Folytatás az NB III Közép csoportjában

Folytatás az NB III Közép csoportjában

A Hódmezővásárhelyi FC-hez hét új igazolás érkezett nyáron, közülük a legnagyobb név a korábban a DVSC-ben is játszó Ludánszki Bence.
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

100 éves a világhírű Eötvös Cirkusz! Magyarország legrégebbi utazó cirkusza Centenáriumi Gálaműsorral érkezik Hódmezővásárhelyre.
 

És ezt már olvasta?

Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.
 
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében Augusztus elsejétől érvényes Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyére. Az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.