Kék hírekCsatornafedelek a biciklin

2011. március 26., szombat
 
Csatornafedelek a biciklin

10 csatornafedél két biciklin. A tolvajok nem jutottak messzire.

 

 

 

Március 25-én éjjel Szegeden a járőrök két csatornafedél tolvajt fogtak. A járőrök a Széksósi úton egy kerékpárt toló fiúra lettek figyelmesek, aki kétkerekűjének kormányán egy, a csomagtartón pedig további négy csatornafedő rácsot szállított. A 13 éves fiatal a rendőrök kérdésére elmondta, hogy ezeket társával tulajdonította el a közelben, ám a pontos helyszínt nem tudta megmondani, így az egyenruhásokat a helyszínhez vezette. Útközben azonban összefutottak a fiú 17 esztendős társával is, aki szintén öt csatornafedő rácsot szállított a biciklijén.

Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a fedők a Jász utcai vízelvezető árkokról származnak.

A 17 éves fiatalembert gyanúsítottként, gyerekkorú társát – mivel 14. életévét még nem töltötte be – tanúként hallgatta ki a rendőrség.

 

Olvassa el ezt is!

Értékes győzelem - folytatás egy hét múlva

Értékes győzelem - folytatás egy hét múlva

Szoros meccsen harcolta ki a harmadik mérkőzést a bronzéremért az NBI B csoportos kosárlabda bajnokság rájátszásában a Vásárhelyi Kosársuli. Képekkel!
Idén is lehet pályázni

Idén is lehet pályázni

Idén is meghirdette pályázatait a hódmezővásárhelyi Wass Albert Irodalompártoló Egyesület: vers- és prózamondó, illusztrációs versenyre várják a jelentkezőket.

Rudnay Gyula kiállítás nyílik Budapesten

Rudnay Gyula kiállítás nyílik Budapesten

Több évig Hódmezővásárhelyen élt és alkotott festő emlékkiállítása nyílik pénteken, születésének 135. évfordulója alkalmából a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumban Budapesten.
Lezajlott a Liszt vetélkedő első fordulója

Lezajlott a Liszt vetélkedő első fordulója

Jókedv, izgalom és magabiztos csapatmunka. Ez volt jellemző a délelőtti hangulatra. Az országos vetélkedőn 110 iskola 222 csapatával, összesen 1110 gyerek vesz részt. A vetélkedő képei és a végeredmények!   

 

És ezt már olvasta?

Gyermekrajzokon a család ünnepei
Gyermekrajzokon a család ünnepei Kihirdették a Hódmezővásárhely Református Újtemplomi Egyházközség által kiírt gyermekrajzpályázat eredményeit a Tornyai János Múzeumban. Képekkel.
 
Nagyszerű fejlesztések az Aranyossyban
Nagyszerű fejlesztések az Aranyossyban

Az energetikai korszerűsítés után az iskola tetőterében közösségi és oktatási helyiségeket, számítógépes termet alakítottak ki. Vannak további tervek. Képekkel.

 
Nyolc érmes helyezés a Diákolimpia megyei döntőjén
Nyolc érmes helyezés a Diákolimpia megyei döntőjén Lelkes hozzállással, remek játékkal tették le a névjegyüket a vásárhelyi diákok a Szegeden rendezett Megyei Asztalitenisz Diákolimpia döntőjén. Képekkel.
 
Lehet élezni a korcsolyát!
Lehet élezni a korcsolyát! Van, aki odavan érte, de van, aki a jeget látva azonnal nagy hasra- és fenékre esésekre asszociál. December 13-tól mindkettőről közvetlen benyomásokat lehet szerezni.
 
És mégis mozog a Föld
És mégis mozog a Föld Galileo híres - címbeli mondatát - a Németh László Gimnázium és Általános Iskola aulájában dr. Bónis Béla bizonyította be ismét egy látványos ingakísérlet prezentálásával.
 
Programok advent harmadik vasárnapján
Programok advent harmadik vasárnapján Advent harmadik vasárnapján, december 15-én a koszorú egyetlen rózsaszínű gyertyáját kell meggyújtani, mivel a rózsaszín az örömvasárnap liturgikus színe.
 
Népi hagyományvilág a XX. századi irodalomban
Népi hagyományvilág a XX. századi irodalomban Hagyomány, népi írók, nemzeti önismeret címmel rendezett konferenciát az Emlékpontban.