SportBronzéremmel készül a világbajnokságra

2013. augusztus 11., vasárnap
 
Bronzéremmel készül a világbajnokságra

Tavaly hatalmas sikerrel debütált Siófokon, a Scitec Nutrition hagyományidéző és egyben hagyományteremtő egész hétvégés happeningje a Scitec Muscle Beach.

 

 

 

 

 

Idén augusztus 9-11-én rendezték meg, amelynek a sok testedzés technika és a sportág legjobbjainak bemutatója mellett, az egyik leginkább várt eseménye, szombaton és vasárnap az erősember verseny, illetve a Bikini Fitness verseny hölgyeknek.

A népes mezőnyben volt a hódmezővásárhelyi Bán Vivien is, aki a Kokovai Team tagjaként a 163 cm alatti és feletti kategóriában a legfiatalabbként indult és a Scitec Muscle Beach felnőtt versenyen +163 cm- es modell kategóriában 3. helyezést ért el.

Bán Vivien a Vásárhelyi Híreknek elmondta, a szó szerint és átvitt értelemben is erős mezőny ellenére, ez inkább felkészülési versenynek tekinthető, mert – igaz nagyon örül a jó helyezésnek – de elsősorban a november 13-án kezdődő WBPF Világbajnokságra készül. Mint mondta, ez számára a közeljövő legfontosabb versenye, amelyre gőzerővel készül.

 

Bán Vivien 13 évesen kezdett a hódmezővásárhelyi Hód Fitness Sport Egyesületben. Jelentős országos sikerek mellett, 2012 őszétől a fitnesz háttérbe szorult, mert egyre jobban érdekelte a testépítésre alapozott úgynevezett Fitness Modell sportág. 2012 őszén elindult Romániában a WBPF Európa-bajnokságon, amelyen Junior Fitness Modell kategóriában 2. helyezést, Junior fitness +165cm kategóriában pedig 1. helyezést ért el. Nemrég igazolt át a Kokovai Team-hez.

 

A WBPF, a Testépítő Világszövetség által rendezett világbajnokság rendezési jogát idén Magyarország nyerte el. A WBPF versenyek női kategóriái között van a Fitness Phisique és a Model Phisique. Ezek jelentősen elkülönülnek a hagyományos testépítéstől. Maga a versenygyakorlat is eltérő. A Fitness Phisique  kategóriában másfél perces gyakorlatot kell bemutatni, amikor a bírók fele-fele arányban pontozzák a koreográfiát, technikát, illetve a test kidolgozottságát, annak összhatását. A Model Phisique kategóriában a versenybírák a fürdőruhában történő felvonuláson a teljes testalkatot, harmonikus kidolgozottságát, az arányosságot nézik.      

Képeink a siófoki versenyen készültek

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hétfőig jelentkezhetnek a felvételizők

Hétfőig jelentkezhetnek a felvételizők

A BKF vásárhelyi tagozatán, mindkét meghirdetett szak indulása a pótfelvételizőkön múlik. Hétfőig jelentkezhetnek pótfelvételizők. Ponthúzás augusztus 29-én.
Itt van minden amit a SZIN-ről tudni akarsz

Itt van minden amit a SZIN-ről tudni akarsz

A SZIN minden programja teljessé vált. Több mint 100 hazai zenekar, neves külföldi dj-k, 5 színpad, 7 programhelyszín, lesz Extrém Sport Park, Rádió88 ReHab kamion, Civil Falu.
Jelentős változások a Tornyai Múzeum háza táján

Jelentős változások a Tornyai Múzeum háza táján

Többen is távoznak az intézményből. Az igazgató is beadta a felmondását, amit az önkormányzat elfogadott. Több intézmény összevonása is elképzelhető.
Győzött a HLKC Kecskeméten

Győzött a HLKC Kecskeméten

Újabb fontos győzelmet szerzett a HLKC NB II-es felnőtt csapata. A vége magabiztos, nyolcgólos vásárhelyi siker lett.

 

És ezt már olvasta?

Nemzeti Emlékezet Hete az Emlékpontban
Nemzeti Emlékezet Hete az Emlékpontban A történettudományi ülésen a forradalom szereplőinek, emlékezőinek, örököseinek és a kommunista hatalom viszonyát, az államszocializmus évtizedeitt mutatták be.
 
A Csepel Stadionban lépett pályára a Hódmezővásárhelyi FC
A Csepel Stadionban lépett pályára a Hódmezővásárhelyi FC A kapu előtti utolsó pillanatokban még nem sikerült a legjobb döntéseket és megoldásokat meghozni, így az Újpest nyert. Interjú Kandó Róberttel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 43. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 43. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen
Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Vásárhelyen A tárlaton 120 művész, mintegy másfélszáz izgalmas anyagból és különleges technikával készült alkotása ad keresztmetszetet a visegrádi országok művésztelepeinek életéből.
 
Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért
Életfogytiglan a vásárhelyi kettős emberölésért Két év után megszületett az ítélet. Cikkünkben teljes egészében kirajzolódik a tragédia háttere. A részletekről nyilatkozott a Rendőrség.
 
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól
Háromszáz oldalas kötet Tornyairól Nagy Imre, Nátyi Róbert és Tóth Károly művészettörténészek hat írásban foglalják össze Tornyai életművét, amelyhez hatalmas mennyiségű fotóanyag kapcsolódik.
 
Holtversenyben a tabella élén
Holtversenyben a tabella élén A remek teljesítményhez társult egy szorosabb védekezés, a megszokott erős asszisztjáték, valamint az, hogy a csapat minden tagja hasznosan és jó játékkal rukkolt elő