SportBringalovagok Vásárhely belvárosában

2016. június 5., vasárnap
 
Bringalovagok Vásárhely belvárosában

A Hungarian Flyers Kerékpáros Klub és a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány szervezésében, valamint Hódmezővásárhely Polgármesteri Hivatalának támogatásával az országos kerékpáros versenyek sorában is ritka, unikális rendezvény volt június 5-én Hódmezővásárhely belvárosában.

 

 

 

 

A 2013-ban első alkalommal megrendezett Bringalovagok nevű kerékpáros versenyhez, Hódmezővásárhely sétálóutcájában, a Dr. Rapcsák András utcában ismét egy 730 méteres pályát alakítottak ki, amelynek vonalvezetése gyors és izgalmas mind a versenyzőknek, mind pedig a nézőknek. Igazi ügyességi vetélkedő volt idén is, mivel a pálya bizonyos szakaszain különböző épületek (mű- és tereptárgyak) között kellett kerékpározni

 

A Rajt-Cél helye a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtti terület volt ismét. A versenyre három korcsoportba lehetett nevezni.

 

Eredmények:

 

Hobbi kategória:

Junior lány:

I. Balogh Zsófia

 

Junior fiú:

  I. Csányi Szabolcs

 II. Farkas Adolf Bátor

III. Pataki Szabolcs

 

ifjúsági-felnőtt

I. Balog Gergő

 

masters:

  I. Balázs Amand Tibor

 II. Becsei Sándor

III. Pataki Sándor

 

Sport kategória:

junior fiú:

I. Deli Zoltán

 

ifjúsági-felnőtt

  I. Török Ince

 II. Kiss Dániel

III. Korsós Márton

IV. Wolford Zoltán

V. Molnár Lóránd

VI. Repcsin Benjámin

 

masters:

  I. Szabó Róbert

 II. Ifkovics Róbert

III. Juhász Gergely

IV. Bérdi Tamás

V. Kádár Németh Krisztián

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Országos Diákolimpiai Döntőben a kosarasok

Országos Diákolimpiai Döntőben a kosarasok

A 4. korcsoportos kosarasok ezüstérmesek lettek, míg a 3. korcsoportban versenyző csapat a területi kiírást aranyéremmel zárva az országos fináléba jutott. Nagy képekkel!
Koncert Budapesten vásárhelyi táncosokkal

Koncert Budapesten vásárhelyi táncosokkal

Több tízezer néző előtt a világ egyik vezető zenekara 500 - köztük vásárhelyi - gyerektáncossal adott koncertet Budapesten, a Hősök terén. Sok képpel! 
95 éve született Herczeg Mihály

95 éve született Herczeg Mihály

Szeptember 20-án előadással, kiállítással emlékezik a vásárhelyi Levéltár a több generáció által nagyra becsült pedagógusra, helytörténészre, a Levéltár egykori vezetőjére.
Nosztalgia vonatozás a hétvégén

Nosztalgia vonatozás a hétvégén

A retro hétvégén Szeged és Békéscsaba között szinte minden személyvonat retro szerelvényként közlekedik.
 

És ezt már olvasta?

Jelentős fejlesztések a Mezőgazdasági Karon
Jelentős fejlesztések a Mezőgazdasági Karon A napokban 3 és félmilliárdos beruházással új Takarmányvizsgálót, Informatikai Laboratóriumot és előadótermet avathattak fel az SZTE Mezőgazdasági Karán.
 
Vereséggel végződött az idénynyitó mérkőzés
Vereséggel végződött az idénynyitó mérkőzés A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőtt- és U20-as csapata is a SMAFC vendégeként kezdte a 2021-22-es idényt.
 
Tárkány Szűcs Ernőre emlékező programsorozat
Tárkány Szűcs Ernőre emlékező programsorozat Kétnapos rendezvénnyel emlékezik Hódmezővásárhely városa, valamint a Tárkány Szücs Ernő Kutatócsoport névadójának születési centenáriumán. Részletes program a cikkben.
 
A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?
A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? Mennyi időt és pénzt fordítasz önmagadra? Igen elterjedt tévhit, amit sajnos a reklámok is sugallnak, hogy a megérdemlem érzését tárgyak vásárlásával lehet kiváltani.
 
Mi motivál engem? A 7 legfontosabb szempont a munkában
Mi motivál engem? A 7 legfontosabb szempont a munkában A félelem és a bizonytalanság érzése az egyik legveszélyesebb a motivációt tekintve. Van ellene néhány jónak tűnő ötletünk!
 
Elindult a kosárlabda bajnoki szezon
Elindult a kosárlabda bajnoki szezon Hivatalossá váltak a meccsek időpontjai: elindult a bajnokság a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőttcsapatának. A bajnoki idény teljes menetrendje a cikkben.
 
Egyre sűrűbben csilingelnek
Egyre sűrűbben csilingelnek A legújabb hírek szerint, már 10 ezer kilométeren túl vannak a szerelvények. A típusengedély megszerzéséhez ötvenezer kilométert kell megtenniük.