Sportolóink legszebbjeiBán Vivien fitness

2013. december 7., szombat
 
Bán Vivien fitness

Hód Fitness SE

Éppen egy hete volt a 16. születésnapja 

Élete a sport, ehhez kötődik minden egyéb elfoglaltsága is. Persze emellett a tanulás is nagyon fontos számára, így egy megszokott rendszer szerint próbálja a két dolgot összeegyeztetni. A hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnáziumba jár.

 

 

 

Ha néha van ideje kikapcsolódni, mindezt a barátaival vagy a családjával teszi.

 

3 éve kezdett sportolni, azóta tagja a Hód-Fitness Sportegyesületnek. Ezt tartja eddigi élete egyik legjobb döntésének.

 

Sporteredményei közül Fit-Kid országos versenyeken egyéniben  (többszörös) : 4. csapatban 1., Fit-Kid Európa bajnokságon csapatban 2. helyezést ért el.

A 2012 októberében részt vesz az Európa-bajnokságon, mivel teljesítette a kvalifikációt mind egyéniben, mind pedig csapatban.

 

Ebben az évben elindult Romániában a WBPF Európa Bajnokságon, amelyen Junior Fitness Modell kategóriában 2. helyezést, Junior fitness +165cm kategóriában 1. helyezést ért el. Idén júniusban Budaörsön megrendezték a WBPF Világkupát ahol ugyanezeket az eredményeket érte el.

 

Mindegyik eredményére nagyon büszke, tudja, hogy mennyi munkája van benne.

 

És hogy miről álmodik a lány….? A jövőben továbbra is mindenféleképpen szeretne a sporttal foglalkozni. Addig szeretne versenyezni, amíg csak teheti.

Határozott és céltudatos: „erről az útról biztosan nem fogok letérni!” 

 

A szerelem??? Hát volna rá ideje? „Sajnos nem voltam még szerelmes.”

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Nehezen alkalmazkodtak a Győr védekezéséhez.

Nehezen alkalmazkodtak a Győr védekezéséhez.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli csapata zsinórban öt győztes bajnokit követően kapott ki ismét. A jó színvonalú meccset a győriek nyerték.
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023

Családi események Hódmezővásárhelyen 2023

2023. 12. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
A hajrában már nem volt kétséges a győzelem

A hajrában már nem volt kétséges a győzelem

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli remek teljesítménnyel verte a tabellán második MEAFC-Miskolcot az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
A nemzetközi nőnap - Honnan is ered?

A nemzetközi nőnap - Honnan is ered?

Először február utolsó vasárnapján, majd március 19-én, de igazából csak száz éve, 1911-ben ünnepelték meg először a nemzetközi nőnapot.