BulvárAmerikai cirkuszi show Vásárhelyen

2015. május 18., hétfő
 

Május utolsó napjaiban igazi amerikai cirkuszi show hangulatát hozza el Hódmezővásárhelyre a Circus Last Vegas.

 

 

 

 

Az amerikai-magyar vegyes társulat műsorában a klasszikus cirkuszi programon, a bohócokon, zsonglőrökön, táncosokon kívül a technika is szerepet kap. Mint képeinken is látható, BMX-show, terepjárós erőművészek is fellépnek. A cirkusz elmaradhatatlan része az állatshow: ezúttal fehéroroszlánokkal. 

 

Az amerikai-magyar tulajdonosok a Vásárhelyi Híreknek elmondták, hogy minden eddigi fellépésükön, többek között Budapesten, Kiskunfélegyházán, Csongrádon, Szarvason hátrányos helyzetű gyerekeknek jelentős számú ingyenes belépőt biztosítanak. Mint mondták számukra ez egy fontos misszió, ezért ez a következő napokban a szegedi, makói vendégszereplésük során is folytatódik. Hasonlóképpen szeretnének örömet szerezni Hódmezővásárhelyen is május 30-31-én, amikor 30-50 gyerek nézheti meg ingyen a cirkusz-show-t.

 

Ebbe bekapcsolódik a Vásárhelyi Hírek is, szerkesztőségünk is ingyen biztosít jegyeket nagycsaládosok számára.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Új elnevezése lesz a BKF-nek

Új elnevezése lesz a BKF-nek

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola vásárhelyi tagozatán tanuló száz diák és a most felvételizők is szeptembertől már teljesen új néven kezdhetik meg tanulmányaikat.
SZIN-esedik az előadók névsora

SZIN-esedik az előadók névsora

Folyamatosan bővül a fellépők sora. Május 15. és 25. között rendezik Szegeden a Borfesztivált, amelyen lehetőség nyílik a kedvezményes bérlet megvásárlására.
Ismét pályán a kosaras lányok

Ismét pályán a kosaras lányok

Megkezdte szereplését a Kosársuli felnőtt női csapata is a 2023/24-es szezonban. Az ellenfél a regnáló bajnok Nagykőrösi Sólymok csapata volt.
 Felmérik a haderő kijelölt készenléti erőit

Felmérik a haderő kijelölt készenléti erőit

Hódmezővásárhelyen november 7-én délelőtt Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki Novák Katalin köztársasági elnök, jelenlétében megnyitotta a NATO-erőkkel közös gyakorlatot.
 

És ezt már olvasta?

Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár
Megújult a hódmezővásárhelyi Árpád fejedelem BENU Gyógyszertár

Régi alapokon, a családi tradíciókat követve.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban
Családi események Hódmezővásárhelyen 2023-ban 2023. 46. hét. Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog...
 
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben
Karácsonykor jön egy hatnapos hosszú hétvége 2024-ben Nincs jelentősebb változás a 2024-es esztendőben a munkaszüneti napok terén. Ám, mivel egyetlen ünnepnapunk sem esik hétvégére, így 7 hosszú hétvégére készülhetünk.
 
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni
Egy betegséget jobb megelőzni, mint elszenvedni Beköszöntött az ősz, a tél és ezzel együtt a légúti vírusfertőzések és bakteriális társfertőzések időszaka, így nem árt az óvatosság.
 
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki
A Kosársuli ezúttal gyenge napot fogott ki A Nagykőrös csapatát fogadta november 24-én este az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.
 
Létszámleépítés valódi számokkal
Létszámleépítés valódi számokkal Hiteltelennek tartja a Villeroy & Boch közleménye az egyik helyi sajtóban és a facebookon is felbukkant információkat. Ezzel le kívánják zárni a találgatásokat.
 
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán
Tarolt a Hód-Fitness a Spanyolországban rendezett Fitkid Európa Kupán A Hód-Fitness SE 10 egyéni és 14 csoportos gyakorlattal képviselte Magyarországot. Hét ország 813 sportolója vett részt az Európa Kupán.