Kék hírekA tolvaj nem szereti a férfi vázas kétkerekűt

2017. január 17., kedd
 
A tolvaj nem szereti a férfi vázas kétkerekűt

Izgalmas játékra invitálja a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság az olvasókat. Kerékpártolvajt keresnek, akiről egy elég rossz minőségű felvétel készült. Ám a videóból három dolog rögtön kiderül. És ez az önkéntes „olvasónyomozókat” is segítheti.

 

 

 

 


Először is december 19-én este fél hétkor, amikor az eset történt, nem volt zimankó, ám az elkövető egy „örök divatnak” számító svájcisapka- szerűséggel védte érzékeny fejbőrét. Továbbá a cigi még a lopás ideje alatt is a szájában lógott. Ez ugyan nem szabálytalan, mert vezetés közben csak mobilozni nem szabad.

Valamint - és ez is egy erősen árulkodó jel - nincs hozzászokva a férfi vázas kerékpárhoz. A videóból ez elég világosan kiderül.

Na és nem utolsó sorban úgy tűnik egy öreg aktatáska az elválaszthatatlan társa. Vajon mi lehet benne? A gondosan becsomagolt uzsonna maradéka, vagy egy hidegvágó? Igaz, ez a rendőrséget nem igazán érdekli.

 

A rendőrök azóta is egy helybeli lakos bejelentése nyomán keresik a tolvajt, aki egy kerékpártárolóból vitte el a fekete színű kétkerekűt december 19-én 18 óra 30 perc és 19 óra 15 perc között.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 6-8.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 
 
VH-police.hu
 

Olvassa el ezt is!

A vásárhelyi kórházban látogatási tilalom lesz

A vásárhelyi kórházban látogatási tilalom lesz

Erre a hétre már a tízszeresére nőtt az előző heti megbetegedések száma. A megye több kórházában látogatási tilalom lesz.

A gondatlanok nem a boldogságban fognak úszni

A gondatlanok nem a boldogságban fognak úszni

Csongrád Megyében az elmúlt napokban olyan szintű vízfelhasználást tapasztaltak, amely meghaladta a legmelegebb nyári napok fogyasztását.
A Holtág szerelmese

A Holtág szerelmese

Varga András vásárhelyi fotós évtizedek óta szenvedélyesen megörökíti a Tisza, a Mártélyi Holtág évszakait, ezúttal a téli pihenőjében is varázslatos tájat. Képekkel!
Alkoss, mert tudsz!

Alkoss, mert tudsz!

Hihetetlen, de majdnem mindenkinek vannak a fiókjában versek, forgatókönyvek, rajzocskák, amiket soha senkinek nem mert megmutatni.
 

És ezt már olvasta?

Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.
 
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum A Kiss Lajos néprajzkutató munkásságát bemutató tárlatot a megnyitó előtti napon sajtóbejáráson ismerhették meg a médiumok munkatársai. Képekkel.
 
Az ezerarcú Mártély
Az ezerarcú Mártély Varga András téli mártélyi fotóit nézegetve, felsejlik a fotós jövőbeni újabb kiállítása, amelynek „anyagából” most a Vásárhelyi Hírek olvasói be/rápillantást nyerhetnek.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Botrányos közjáték a díjátadón
Botrányos közjáték a díjátadón Bár volt néhány méltatlankodó befütyülés, de furcsa módon tapssal fejeződött be Élthes Eszter beszéde, amelyben bejelentette visszavonja a Bessenyei-díj névhasználati jogát a várostól.
 
Véget ért a Tornyai-emlékév
Véget ért a Tornyai-emlékév Kiállításokkal, kiadványokkal és konferenciával emlékezett a közgyűjtemény  a 151 éve született névadójára. Megnyílt a Vásárhelyi Festőszimpózium kiállítása.
 
Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.