SportA Kosársuli a Szolnoki Olaj KK-val csap össze Vásárhelyen

2014. november 4., kedd
 
A Kosársuli a Szolnoki Olaj KK-val csap össze Vásárhelyen

A Szolnoki Olaj KK U23-as csapatát fogadja szombaton a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos Kosárlabda csapata.

 

Fotó: Damó Adrienn ( VH© )

 

 

A találkozót a szolnoki felnőttek vasárnapi Adria Liga szereplése miatt egy nappal előrébb hozták. A listavezető kék-sárgák újra győzelemre készülnek a tabella 10. helyén álló Jász-Nagykun-Szolnok megyei fiatalok ellen.

 

A vendégek eddigi három meccsükből mindössze egyet nyertek meg a Budafok ellen. Ennek ellenére nem szabad alábecsülni őket, mivel a bajnokságban épp a vásárhelyiek mögött a második helyen álló Tiszaújvárostól idegenben csak 12 ponttal kaptak ki. Nyilaséknak leginkább az alig 20 éves Tóth Zoltánra kell majd odafigyelniük, aki 17 pontot átlagolt. Mellette Marko Stajkovski és Vuk Pavlovic lehet húzóember.

 

A Kosársulinak nincs sok félnivalója, hiszen a gárda idei 5 tétmeccsén még nem talált legyőzőre. Ráadásul a szezonban eddig csak egyszer léptek pályára a Hódtóiban, akkor az Eger ellen diadalmaskodtak egy izgalmas összecsapáson. Azóta az Óbudai Kaszásokat és a Békést gyűrték le (utóbbit a Hepp Kupában) dr. Elek András és Utasi Gábor tanítványai.

 

A ragyogó rajt titka egyelőre úgy tűnik, hogy a jó szerkezetű, rutinos és fiatal kosarasokból álló új keret összeállításában keresendő. A szakembereknek ugyanis nagy variációs lehetőséget ad a hosszú kispad, amely éppen a Kaszások ellen bizonyította, hogy képes eldönteni egy szoros összecsapást. A padon kezdő spílerek akkor több mint 50 pontot termeltek a 92-ből, elsősorban Czibere és Kelemen villogott. Ráadásul azóta újabb embert vethet be a szakmai stáb, az újonnan érkező szerb Momir Genal már a Hódtói Sportcsarnokban is bemutatkozhat szombaton este fél hétkor.

 
 
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli
 

Olvassa el ezt is!

Látni és látszani - Most ingyen, később drágán

Látni és látszani - Most ingyen, később drágán

A rendőrség november 6-tól  december 12-ig országos fokozott közúti ellenőrzést tart,addig még díjmentesen lehet átvizsgáltatni a járművek világító berendezéseit.
Tapintható feszültség, ideges játék, fontos győzelem

Tapintható feszültség, ideges játék, fontos győzelem

Döntő pillanatokban bebizonyították, hogy helyén van a szívük, így ha nem is szép, de eredményes játékkal győzelmet arattak.
Ismerkedő látogatáson az amerikai ügyvivő

Ismerkedő látogatáson az amerikai ügyvivő

Ez az első két magyar város amelyet nem konkrét esemény kapcsán, hanem a két város vezetőinek, gazdasági szereplőinek megismerése miatt keresett fel.  
A román forradalom vásárhelyi áldozata

A román forradalom vásárhelyi áldozata

December 23-án hajnali 2 órakor az aradi újhíd feljárójánál lövések érték a Vásárhelyen összegyűlt adományokból álló a segélyszállítmányt. Most 29 éve történt.
 

És ezt már olvasta?

Innovációk a fürdőszobában
Innovációk a fürdőszobában Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.
 
A Németh László Városi Könyvtár rendezvényei
A Németh László Városi Könyvtár  rendezvényei

1989 óta ünnepeljük meg január 22-én a magyar kultú­ra napját, annak emlékére, hogy  Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát.

 
Megdolgoztak a sikerért
Megdolgoztak a sikerért Rangadóhoz méltóan kezdődött a felnőttek összecsapása - elég régóta nem sikerült legyőzni az örök rivális Békést, ez is fűtötte a vásárhelyieket.
 
Vásárhelyi írónő új könyve
Vásárhelyi írónő új könyve Millennium évébe kalauzolja el az olvasót a vásárhelyi Borbás Edina legújabb regénye. Író-olvasó találkozó lesz  a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában Nemes Fekete Edit alkotásai összekötik a történelmi Délvidéket, a most Vajdaságként ismert territóriumot és a Dél-Alföldet, így Hódmezővásárhelyt is.
 
A norvég nagykövet Hódmezővásárhelyen
A norvég nagykövet Hódmezővásárhelyen Mártélyon megnézték azokat az, elmúlt évek során némileg elhanyagolttá vált létesítményeket, amelyek annak idején norvég finanszírozással valósultak meg.
 
Zárójelentés - Az EVP és az Egészségfejlesztési Iroda 2019-es éve
Zárójelentés -  Az EVP és az Egészségfejlesztési Iroda 2019-es éve A tavalyi mérleg szerint, működésük több ezer vásárhelyi és makói embernek hozott pozitív változást az életébe.