SportA Kosársuli a Szolnoki Olaj KK-val csap össze Vásárhelyen

2014. november 4., kedd
 
A Kosársuli a Szolnoki Olaj KK-val csap össze Vásárhelyen

A Szolnoki Olaj KK U23-as csapatát fogadja szombaton a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos Kosárlabda csapata.

 

Fotó: Damó Adrienn ( VH© )

 

 

A találkozót a szolnoki felnőttek vasárnapi Adria Liga szereplése miatt egy nappal előrébb hozták. A listavezető kék-sárgák újra győzelemre készülnek a tabella 10. helyén álló Jász-Nagykun-Szolnok megyei fiatalok ellen.

 

A vendégek eddigi három meccsükből mindössze egyet nyertek meg a Budafok ellen. Ennek ellenére nem szabad alábecsülni őket, mivel a bajnokságban épp a vásárhelyiek mögött a második helyen álló Tiszaújvárostól idegenben csak 12 ponttal kaptak ki. Nyilaséknak leginkább az alig 20 éves Tóth Zoltánra kell majd odafigyelniük, aki 17 pontot átlagolt. Mellette Marko Stajkovski és Vuk Pavlovic lehet húzóember.

 

A Kosársulinak nincs sok félnivalója, hiszen a gárda idei 5 tétmeccsén még nem talált legyőzőre. Ráadásul a szezonban eddig csak egyszer léptek pályára a Hódtóiban, akkor az Eger ellen diadalmaskodtak egy izgalmas összecsapáson. Azóta az Óbudai Kaszásokat és a Békést gyűrték le (utóbbit a Hepp Kupában) dr. Elek András és Utasi Gábor tanítványai.

 

A ragyogó rajt titka egyelőre úgy tűnik, hogy a jó szerkezetű, rutinos és fiatal kosarasokból álló új keret összeállításában keresendő. A szakembereknek ugyanis nagy variációs lehetőséget ad a hosszú kispad, amely éppen a Kaszások ellen bizonyította, hogy képes eldönteni egy szoros összecsapást. A padon kezdő spílerek akkor több mint 50 pontot termeltek a 92-ből, elsősorban Czibere és Kelemen villogott. Ráadásul azóta újabb embert vethet be a szakmai stáb, az újonnan érkező szerb Momir Genal már a Hódtói Sportcsarnokban is bemutatkozhat szombaton este fél hétkor.

 
 
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli
 

Olvassa el ezt is!

Látni és látszani - Most ingyen, később drágán

Látni és látszani - Most ingyen, később drágán

A rendőrség november 6-tól  december 12-ig országos fokozott közúti ellenőrzést tart,addig még díjmentesen lehet átvizsgáltatni a járművek világító berendezéseit.
Tapintható feszültség, ideges játék, fontos győzelem

Tapintható feszültség, ideges játék, fontos győzelem

Döntő pillanatokban bebizonyították, hogy helyén van a szívük, így ha nem is szép, de eredményes játékkal győzelmet arattak.
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is

Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is

Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

Jön az Eötvös Cirkusz Vásárhelyre

100 éves a világhírű Eötvös Cirkusz! Magyarország legrégebbi utazó cirkusza Centenáriumi Gálaműsorral érkezik Hódmezővásárhelyre.
 

És ezt már olvasta?

Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor
Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor A táborozás végén szakmai zsűri válogatta ki azt a mintegy hatvan művet, melyeket az idei alkotótábor jövő évi beszámoló kiállításán állítják ki az Alföldi Galériában.
 
Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.
 
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében Augusztus elsejétől érvényes Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyére. Az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.