Kék hírekA gátlástalanság netovábbja

2011. június 10., péntek
 
A gátlástalanság netovábbja

Rablással gyanúsít a Szentesi Rendőrkapitányság egy 21 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint a pénzt követelt a város buszpályaudvarán egy középiskolás diáktól csütörtökön.

 

 

 

 

Mivel azonban nem járt sikerrel, az iskoláig követte a tanulót, ahol némi készpénz mellett a 17 éves diák fülbevalóját is elvette tőle. Ezt követően a rabló az ékszert Zálogházba adta, majd az ott kapott zálogjegyet felajánlotta a megszeppent fiúnak.

A nyomozás során hamar a rendőrök látókörébe került a 21 éves szentesi fiatal, akit elfogását és gyanúsítottkénti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vett. Vele szemben a büntetőeljárás folyamatban van.

 
 
Forrás: CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Hol vannak a szúnyogok?

Hol vannak a szúnyogok?

Az idei nyáron ezidáig elmaradt a vérszívó szúnyogok inváziója, és komoly tömegekre már nem is számíthatunk. Félteni azért nem kell őket, mert bár a felnőttek között magas a halandóság, a peték viszont sok mindent kibírnak. Most pihennek, rendezik soraikat, hogy a megfelelő pillanatban ismét bearanyozhassák estéinket és éjszakáinkat.

Állati jó dolguk van

Állati jó dolguk van

57 ezer csomag hamis keksz, más édességekkel együtt vasúton érkezett a kelebiai határátkelőre még 2010-ben. Június 2-tól már a Vadaspark lakói nassolhatnak belőle.

Három baleset három nap alatt

Három baleset három nap alatt

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint egy Audi és egy Volkswagen Golf szenvedett balesetet ma reggel.
NyusziSTOP Húsvétra

NyusziSTOP Húsvétra

Húsvétkor, a nagy vásárlási forgatagban sokan felelőtlenül élő állatokat vásárolnak gyermekeik számára ajándékba.
 

És ezt már olvasta?

Gyermekrajzokon a család ünnepei
Gyermekrajzokon a család ünnepei Kihirdették a Hódmezővásárhely Református Újtemplomi Egyházközség által kiírt gyermekrajzpályázat eredményeit a Tornyai János Múzeumban. Képekkel.
 
Nagyszerű fejlesztések az Aranyossyban
Nagyszerű fejlesztések az Aranyossyban

Az energetikai korszerűsítés után az iskola tetőterében közösségi és oktatási helyiségeket, számítógépes termet alakítottak ki. Vannak további tervek. Képekkel.

 
Nyolc érmes helyezés a Diákolimpia megyei döntőjén
Nyolc érmes helyezés a Diákolimpia megyei döntőjén Lelkes hozzállással, remek játékkal tették le a névjegyüket a vásárhelyi diákok a Szegeden rendezett Megyei Asztalitenisz Diákolimpia döntőjén. Képekkel.
 
Lehet élezni a korcsolyát!
Lehet élezni a korcsolyát! Van, aki odavan érte, de van, aki a jeget látva azonnal nagy hasra- és fenékre esésekre asszociál. December 13-tól mindkettőről közvetlen benyomásokat lehet szerezni.
 
És mégis mozog a Föld
És mégis mozog a Föld Galileo híres - címbeli mondatát - a Németh László Gimnázium és Általános Iskola aulájában dr. Bónis Béla bizonyította be ismét egy látványos ingakísérlet prezentálásával.
 
Programok advent harmadik vasárnapján
Programok advent harmadik vasárnapján Advent harmadik vasárnapján, december 15-én a koszorú egyetlen rózsaszínű gyertyáját kell meggyújtani, mivel a rózsaszín az örömvasárnap liturgikus színe.
 
Népi hagyományvilág a XX. századi irodalomban
Népi hagyományvilág a XX. századi irodalomban Hagyomány, népi írók, nemzeti önismeret címmel rendezett konferenciát az Emlékpontban.