SportA cél: maradni a legjobb nyolc között

2018. január 8., hétfő
 
A cél: maradni a legjobb nyolc között

Revansot vehet az első fordulóban elszenvedett vereségéért a Vásárhelyi Kosársuli az MTK ellen. A szerda este 18:30-kor kezdődő összecsapást Utasi Gábor fiai a 11. helyen várják az NBI B-s bajnokság elit, piros csoportjában

 

 

 

 

 

A kék-sárgák eddig egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a fővárosiak, akik csak két hellyel előzik meg őket.

A végelszámolás szempontjából kiemelten fontos szerepe lehet a találkozónak, hiszen két olyan közvetlen egymással rivalizáló gárda csap össze, akik a legjobb nyolcban maradást tűzték ki célul. Ehhez most a budapestiek állnak egy hajszállal közelebb. Ők eddig 5 alkalommal nyertek, de a bajnokság szoros erőviszonyait mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hét nyert mérkőzéssel már akár a dobogó közvetlen közelébe is lehet kerülni.

 

Vas Péterék lépéshátrányban vannak a Honvéd ellen elmaradt őszi mérkőzésük miatt, de a hosszabb téli szünet talán segített nekik, hogy mesterük rendet tegyen a fejekben. Rossz hír viszont, hogy továbbra sem lehet ott a pályán a térdsérüléssel bajlódó Kelemen Balázs, de bizonytalan az értékes kiegészítő ember, Pavlovic Vuk szereplése is. Nagyot lendíthet viszont a gárda szekerén Varga Zalán játéka, aki a legutóbbi, PVSK ellen elveszített derbin igencsak nagy űrt hagyott maga után.

 

A legnagyobb fejtörést azonban nem a sérültek felépülése okozza a Vásárhelynél. A rossz őszi szereplés (3 győzelem és 8 vereség) elég sokat kivett a Csongrád megyei kosarasokból. Ezért a legnagyobb kihívást Utasi Gábor mesternek az jelenti, hogy újra motivált, a pályát felszántó együttest tudjon harcba küldeni.

Az, hogy sikerült-e neki ismét oldott légkört kialakítania a Kosársuli háza táján, csak január 10-én szerdán 18:30-kor derül ki a Hódtói Sportcsarnokban, ahová a szurkolók ezúttal is ingyenesen léphetnek be.

 
 
Forrás: Kosársuli
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kampánystart Hódmezővásárhelyen

Kampánystart Hódmezővásárhelyen

Január 8-án a Nagyposta előtt felállított standnál a FIDESZ és a KDNP helyi szervezetének elnökei, és a jelölt részvételével megkezdődött a választási kampány.
Új módszerrel szűrik ki a gyorshajtókat

Új módszerrel szűrik ki a gyorshajtókat

Idővel kevesebbszer találkoznak majd száguldó autóval a városok, falvak utcáin, ami a gyalogosoknak, kerékpárosoknak is jó hír lehet.
Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence

Vásárhelyen volt az országban egyedülálló százméteres medence

A vásárhelyi fürdőélet 134 éves hagyományra tekint vissza, hiszen a város központjában 1886 óta üzemel fürdő. Kezdetben kb. 3250 köbméter vizet kellett betölteni.
 Együtt a Kohézióért - Értékteremtő összefogás

Együtt a Kohézióért - Értékteremtő összefogás

A kampány célja, hogy bemutassa és felkeltse a figyelmet arra, hogy miként segíti az EU kohéziós politikája és a kohéziós alap az európai polgárok életminőségét.
 

És ezt már olvasta?

Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.
 
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében Augusztus elsejétől érvényes Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyére. Az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.