SportÚjabb kihívás vár a vásárhelyi futballistára

2017. július 13., csütörtök
 
Újabb kihívás vár a vásárhelyi futballistára

Az Atalanta kölcsönadta Kecskés Ákost a lengyel élvonalbeli Termalica csapatának. A labdarúgót több csapat is meg akarta szerezni, és az Atalanta, valamint a Termalica közötti tárgyalások is hosszúra nyúltak.

 

 

 

 

 

A legutóbb az olasz élvonal negyedik helyén végzett együttes mindenképp be akarta biztosítani, hogy Kecskés később visszatérhessen a klubhoz, a lengyelek pedig ahhoz ragaszkodtak, hogy hosszabb távra is megszerezhessék az U21-es válogatott csapatkapitányát.

 

A magyar védőt ezen a nyáron kölcsönben szerezték meg a következő szezonra, de jövő nyáron megvehetik a játékost, akivel hároméves szerződést köthetnek.

Kecskés tavaly alapembere volt az Újpestnek, amelyet szintén kölcsönben erősített: a 190 centiméteres védő 31 mérkőzésen szerepelt, és meghatározó embere volt a lila-fehérek védelmének.

 

Az elmúlt években a Vásárhelyi Hírekben rendszeresen hírt adtunk a hódmezővásárhelyi Kecskés Ákosról, akire egészen fiatalon figyeltek fel a futballvilág előkelő helyén helyet foglaló olasz menedzserek. A vásárhelyi fiút 2008-ban egy bergamoi ifitornán fedezték fel az Atalanta megfigyelői, és négy próbajáték után magukhoz is vették. 12 éves volt akkor. Játékával később is elégedettek voltak. 2012 januárjától szerződés köti az olasz csapathoz.

 

Kecskés Ákos - Hódmezővásárhely nevét öregbítő - igazi sportos családból származik. Mindkét nagyapja NB I-es labdarúgó volt, Kecskés Istvánt anno a Vicenza is szerette volna szerződtetni, Rácz József pedig Nyíregyházán védett. Egyik nagymamája, Szegvári Veronika az NB I-ben kézilabdázott, ennél is többre, magyar és világválogatottságig vitte Ákos édesanyjának nővére, az ő keresztszülője, Rácz Mariann kézilabdakapus. Édesapja, idősebb Kecskés Ákos a SZEOL NB I-es kosárlabdacsapatának egyik kulcsembere volt, míg az édesanya, Rácz Ildikó első osztályú tornász volt, jelenleg a Hód Fitness SE vezetőedzője.

 

A család sportolói múltját ismerve nem véletlen, hogy Ákos is sportoló lett, de mint mondta, a futballt egy "álomnak" is köszönheti:  

„Olyan 2-3 éves lehettem, amikor egyszer édesanyámnak azt mondtam, hogyha nagy leszek, a Bayern München csapatában fogok játszani.......!”

 

Az álom egy része már valóra vált. 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Belépés késleltetés

Belépés késleltetés

A megjelent hírekkel ellentétben, nem a héten, hanem két hét múlva kezdődik a strand beléptető rendszer...

Halálos baleset Mindszentnél

Halálos baleset Mindszentnél

Egy 20 éves hódmezővásárhelyi fiatalember az áldozata a szerda reggeli balesetnek, amikor kocsijával keresztbe...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Kalandtúrára fel!
Kalandtúrára fel! A vásárhelyi Hungarian Flyers Kerékpáros Klub hetedik alkalommal rendezi meg a régió egyik legérdekesebb és százakat megmozgató sportrendezvényét.
 
90 éves Lipcsei Jánosné
90 éves Lipcsei Jánosné A Béke Szálló bisztrójában dolgozott szakácsként, majd Újvároson egy kifőzdében közel 300 főre főzött, innen ment nyugdíjba.
 
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta Hatalmas tapsot kapott, miután fejsérülése után visszament a pályára. A vásárhelyi játékos a szerencsétlen esetről, állapotáról beszélt.
 
Tolvaj a strandon
Tolvaj a strandon Szerencsére idén ez az első és remélhetőleg a továbbiakban ritka bűncselekmény: strandolók meglopása a Török Sándor Strandfürdőben. 
 
Készülnek a szezonra
Készülnek a szezonra Három hét egyéni és két hét közös edzésmunka áll az NBI/B bajnokságra készülő felnőtt női kézilabda csapat mögött. Itt a szezon menetrendje!
 
Országos aláírásgyűjtés kezdődött
Országos aláírásgyűjtés kezdődött A cél az állatvédelmi törvény szigorítása. A Polgári kezdeményezéshez a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is csatlakozott.
 
Vitt mindent ami mozdítható volt
Vitt mindent ami mozdítható volt A tettes mindig visszatér a tett színhelyére - tartja a mondás. A vásárhelyi betörő ezt megduplázta. A 21 éves férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték.