SportKét bronzéremmel indult a felnőtt vívószezon

2017. szeptember 27., szerda
 
Két bronzéremmel indult a felnőtt vívószezon

Szeptember 26-án Szegeden a Gellért Szabadidőközpontba kezdték meg az idényt a vásárhelyi felnőtt tőrvívók a Felnőtt Vidékbajnokságon. Az év eleji forma még meglátszott minden versenyzőn, de az eredmények azt mutatják a szezonkezdet jól sikerült.

 

 

 

 

 

Először a férfi tőr egyéni versenyen volt érdekelt a vásárhelyi egyesület, ahol mindkét versenyzőnk a 8-as döntő résztvevője volt, Sápi Ferenc 6-ik, Vas Benedek 8-ik lett.

 

Ezután egyből a női tőr küzdelmeivel folytatódott a verseny, ahol Bereczki Réka már a dobogóra is felálhatott, a harmadik helyen végzett.

Másnap a fiúk csapatversenye zajlott. A vásárhelyiek igen fiatal csapattal indultak, ahol az átlagéletkor a 18 évet sem érte el, mégis a dobogó harmadik fokára állhatak fel.

 

Eredmények:


Vidékbajnokság, Férfi tőr egyéni:

6. Sápi Ferenc Csomorkány

8. Vas Benedek Csomorkány

 

Vidékbajnokság, Női tőr egyéni:

3. Bereczki Réka

 

Vidékbajnokság, férfi tőr csapat:

3. Csomorkány (Makó András, Tóth Gergely, Vas Benedek)

 

Olvassa el ezt is!

Érmes vívóévad kezdés

Érmes vívóévad kezdés

Wolf Eszter korosztályának Magyar Bajnoka már az első versenyen ismét bebizonyította, hogy akarata és...
Orbán miatt lett elege a miniszterségből Lázárnak?

Orbán miatt lett elege a miniszterségből...

Már háromszor osztotta meg a nyilvánossággal, hogy mit gondol politikai karrierje jövőjéről. Ha úgy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.