SportKét bronzéremmel indult a felnőtt vívószezon

2017. szeptember 27., szerda
 
Két bronzéremmel indult a felnőtt vívószezon

Szeptember 26-án Szegeden a Gellért Szabadidőközpontba kezdték meg az idényt a vásárhelyi felnőtt tőrvívók a Felnőtt Vidékbajnokságon. Az év eleji forma még meglátszott minden versenyzőn, de az eredmények azt mutatják a szezonkezdet jól sikerült.

 

 

 

 

 

Először a férfi tőr egyéni versenyen volt érdekelt a vásárhelyi egyesület, ahol mindkét versenyzőnk a 8-as döntő résztvevője volt, Sápi Ferenc 6-ik, Vas Benedek 8-ik lett.

 

Ezután egyből a női tőr küzdelmeivel folytatódott a verseny, ahol Bereczki Réka már a dobogóra is felálhatott, a harmadik helyen végzett.

Másnap a fiúk csapatversenye zajlott. A vásárhelyiek igen fiatal csapattal indultak, ahol az átlagéletkor a 18 évet sem érte el, mégis a dobogó harmadik fokára állhatak fel.

 

Eredmények:


Vidékbajnokság, Férfi tőr egyéni:

6. Sápi Ferenc Csomorkány

8. Vas Benedek Csomorkány

 

Vidékbajnokság, Női tőr egyéni:

3. Bereczki Réka

 

Vidékbajnokság, férfi tőr csapat:

3. Csomorkány (Makó András, Tóth Gergely, Vas Benedek)

 

Olvassa el ezt is!

Érmes vívóévad kezdés

Érmes vívóévad kezdés

Wolf Eszter korosztályának Magyar Bajnoka már az első versenyen ismét bebizonyította, hogy akarata és...
Orbán miatt lett elege a miniszterségből Lázárnak?

Orbán miatt lett elege a miniszterségből...

Már háromszor osztotta meg a nyilvánossággal, hogy mit gondol politikai karrierje jövőjéről. Ha úgy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok A HLKC-nak az eltúlzott arányú orosházi veresége után az NBI/B 6. fordulójában egyértelmű a cél volt a KSZSE ellen kiköszörülni a csorbát.
 
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel Az evangélikus, a római katolikus és a görög keleti temetőben 66 hősi halált halt katona sírhelyét újították fel. 
 
Átadták a Tornyai-plakettet
Átadták a Tornyai-plakettet Keserü Ilona festőművész kapta a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, amelyet pénteken a vásárhelyi önkormányzat közgyűlésén adtak át..
 
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat Október 20-án Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város közgyűlésén vette át Keserü Ilona festőművész a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, a Tornyai-plakettet.
 
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem A vásárhelyi tanácskozás előtt az Emlékpont galériájában megnyitották Czingel Szilvia Szerelem papírrepülőn című kiállítását. Képekkel!
 
Tarolt a Veszprém
Tarolt a Veszprém Nagy arányú vereségbe szaladt bele a Vásárhelyi Kosársuli Veszprémben. A királynék városának csapata sikerével ismét bejelentette igényét az NBI B csoport bajnoki címére,
 
Leszívták - most megszívták
Leszívták - most megszívták Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a tolvajokat.