SportKét bronzéremmel indult a felnőtt vívószezon

2017. szeptember 27., szerda
 
Két bronzéremmel indult a felnőtt vívószezon

Szeptember 26-án Szegeden a Gellért Szabadidőközpontba kezdték meg az idényt a vásárhelyi felnőtt tőrvívók a Felnőtt Vidékbajnokságon. Az év eleji forma még meglátszott minden versenyzőn, de az eredmények azt mutatják a szezonkezdet jól sikerült.

 

 

 

 

 

Először a férfi tőr egyéni versenyen volt érdekelt a vásárhelyi egyesület, ahol mindkét versenyzőnk a 8-as döntő résztvevője volt, Sápi Ferenc 6-ik, Vas Benedek 8-ik lett.

 

Ezután egyből a női tőr küzdelmeivel folytatódott a verseny, ahol Bereczki Réka már a dobogóra is felálhatott, a harmadik helyen végzett.

Másnap a fiúk csapatversenye zajlott. A vásárhelyiek igen fiatal csapattal indultak, ahol az átlagéletkor a 18 évet sem érte el, mégis a dobogó harmadik fokára állhatak fel.

 

Eredmények:


Vidékbajnokság, Férfi tőr egyéni:

6. Sápi Ferenc Csomorkány

8. Vas Benedek Csomorkány

 

Vidékbajnokság, Női tőr egyéni:

3. Bereczki Réka

 

Vidékbajnokság, férfi tőr csapat:

3. Csomorkány (Makó András, Tóth Gergely, Vas Benedek)

 

Olvassa el ezt is!

Érmes vívóévad kezdés

Érmes vívóévad kezdés

Wolf Eszter korosztályának Magyar Bajnoka már az első versenyen ismét bebizonyította, hogy akarata és...
Orbán miatt lett elege a miniszterségből Lázárnak?

Orbán miatt lett elege a miniszterségből...

Már háromszor osztotta meg a nyilvánossággal, hogy mit gondol politikai karrierje jövőjéről. Ha úgy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Profitmilliárdok jó hátszél segítségével
Profitmilliárdok jó hátszél segítségével Egy hódmezővásárhelyi cég érte el a megyében a legnagyobb árbevételt. Ez talán csak a gazdasági életben járatosaknak nem meglepő.
 
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél

Nagyszabású erdősítés kezdődött a Mártélyi Holtág területén és környékén. Több tízezer facsemete ültetését kezdték meg a Kiskunsági Nemzeti Park dolgozói.

 
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat Ismét kemény mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, igaz nem a bajnokságban kell majd bizonyítania a kék-sárgáknak.
 
A szent pirítós készítő
A szent pirítós készítő Ütős ajándék az idei karácsonyfa alá. Kétszeresen is hasznos ajándék, mert amikor a Jézus képpel kiugrik a pirítós, rögtön meg lehet neki köszönni a napi betevőt, a forgalmazó cég reklámja szerint.
 
Ismét akcióban a Klímanócskák
Ismét akcióban a Klímanócskák Piros ruhában nagy sereg óvodás szív alakban ülte körbe a sok ajándéknak szánt ruhát, cipőt, játékot. Ők már tudják, mit jelent valaminek az igazi értéke. Képekkel!
 
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter

A kétnapos határlátogatás első napján a honvédelmi tárcavezető az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi laktanyáját kereste fel. Képekkel! 

 

 
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban Hódmezővásárhelyen az Ady Endre úti Kormányhivatal épületébe költözik a Földhivatali és a Foglalkoztatási Osztály.