SportFiaskóval indult a bajnoki szezon

2017. szeptember 11., hétfő
 
Fiaskóval indult a bajnoki szezon

A kézilabda bajnokság egyik élcsapatát, az egri Eszterházy KFSC-t fogadta a HLKC vasárnap az NBI/B Felnőtt bajnokság nyitányán.

 

 

 

 


Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek a rajt, viszont kifejezetten lendületes és ötletes játékot produkáltak a kezdő sípszót követően. Türelmesen, kevés hibával szőtték támadásaikat, ennek eredményeképp negyedóra után 3 gólos előnybe kerültek. Ezt az előnyt sokáig tartották, azonban a félidő végén a vásárhelyiek néhány hibáját könyörtelenül kihasználták az egriek, így előbb kiegyenlítettek, majd az utolsó pillanatban a vezetést is átvették a félidőre.

 


A második félidőben a vártnál sokkal több hiba csúszott a HLKC játékába, így a vendégcsapat lassan növelni tudta előnyét. Volt több lehetőségük is újra “visszajönni” a meccsbe, de ezekkel nem tudtak élni. A hevesi gárda ezzel szemben szinte nem hibázott, így a mérkőzés összképe alapján a  gólkülönbség kissé túlzó lett a meccs végére

A hivatalos honlapon megjelentek szerint szerették volna borítani a pírformát, és pontszerzéssel bemutatkozni az első fordulóban, de a nagyobb játékerőt képviselő egriek jogosan vitték el a két pontot.

NBI/B Keleti-csoport Női Felnőtt bajnokság – 1. forduló
2017.09.10., 18.00 – Balogh Imsi Sportaréna

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Eszterházy KFSC 25-33 (11-12)

Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs
Versenybírók: Sápi Zsombor, Horváth Zoltán

 

HLKC: Dömény-Veress – Török 5, Herceg 9, Szepesi 2, Németh 4, Lovistyék 4, Kandó 1, Cs: Ádász (k), Áncsán (k), Nagy, Becsei, Bálint, Klemm, Földesi, Horváth
Eszterházy KFSC gólszerzői: Sári 8, Iván 7, Petrovics 6, Buzsáki 4, Hanczvikkel 3, Kobela 2, Bocsi 1, Kovács 1, Nyakó 1

Bartók Csaba vezetőedző:” Egy félidőig jól játszottunk, addig méltó ellenfelei voltunk az egri csapatnak. A második játékrészben a nagyobb játéktudás és tapasztalat eldöntötte a mérkőzést. Biztos vagyok benne, hogy tudunk és fogunk is ennél jobban játszani!”

 

A bajnokság részletes menetrendje:


 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Most sem jött össze

Most sem jött össze

Szeptember 10-én újabb megyei rangadót vívott az NB III-ban szereplő Hódmezővásárhelyi FC. Nem tudták...
A vásárhelyi Halász Vivien kiemelkedő sikere

A vásárhelyi Halász Vivien kiemelkedő...

Két érmet szerzett az erős emberek magyar bajnokságán a 15 éves vásárhelyi lány, akinek nem ezek az...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.