SportFiaskóval indult a bajnoki szezon

2017. szeptember 11., hétfő
 
Fiaskóval indult a bajnoki szezon

A kézilabda bajnokság egyik élcsapatát, az egri Eszterházy KFSC-t fogadta a HLKC vasárnap az NBI/B Felnőtt bajnokság nyitányán.

 

 

 

 


Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek a rajt, viszont kifejezetten lendületes és ötletes játékot produkáltak a kezdő sípszót követően. Türelmesen, kevés hibával szőtték támadásaikat, ennek eredményeképp negyedóra után 3 gólos előnybe kerültek. Ezt az előnyt sokáig tartották, azonban a félidő végén a vásárhelyiek néhány hibáját könyörtelenül kihasználták az egriek, így előbb kiegyenlítettek, majd az utolsó pillanatban a vezetést is átvették a félidőre.

 


A második félidőben a vártnál sokkal több hiba csúszott a HLKC játékába, így a vendégcsapat lassan növelni tudta előnyét. Volt több lehetőségük is újra “visszajönni” a meccsbe, de ezekkel nem tudtak élni. A hevesi gárda ezzel szemben szinte nem hibázott, így a mérkőzés összképe alapján a  gólkülönbség kissé túlzó lett a meccs végére

A hivatalos honlapon megjelentek szerint szerették volna borítani a pírformát, és pontszerzéssel bemutatkozni az első fordulóban, de a nagyobb játékerőt képviselő egriek jogosan vitték el a két pontot.

NBI/B Keleti-csoport Női Felnőtt bajnokság – 1. forduló
2017.09.10., 18.00 – Balogh Imsi Sportaréna

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Eszterházy KFSC 25-33 (11-12)

Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs
Versenybírók: Sápi Zsombor, Horváth Zoltán

 

HLKC: Dömény-Veress – Török 5, Herceg 9, Szepesi 2, Németh 4, Lovistyék 4, Kandó 1, Cs: Ádász (k), Áncsán (k), Nagy, Becsei, Bálint, Klemm, Földesi, Horváth
Eszterházy KFSC gólszerzői: Sári 8, Iván 7, Petrovics 6, Buzsáki 4, Hanczvikkel 3, Kobela 2, Bocsi 1, Kovács 1, Nyakó 1

Bartók Csaba vezetőedző:” Egy félidőig jól játszottunk, addig méltó ellenfelei voltunk az egri csapatnak. A második játékrészben a nagyobb játéktudás és tapasztalat eldöntötte a mérkőzést. Biztos vagyok benne, hogy tudunk és fogunk is ennél jobban játszani!”

 

A bajnokság részletes menetrendje:


 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Most sem jött össze

Most sem jött össze

Szeptember 10-én újabb megyei rangadót vívott az NB III-ban szereplő Hódmezővásárhelyi FC. Nem tudták...
A vásárhelyi Halász Vivien kiemelkedő sikere

A vásárhelyi Halász Vivien kiemelkedő...

Két érmet szerzett az erős emberek magyar bajnokságán a 15 éves vásárhelyi lány, akinek nem ezek az...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.