SportMost sem jött össze

2017. szeptember 11., hétfő
 
Most sem jött össze

Szeptember 10-én újabb megyei rangadót vívott az NB III-ban szereplő Hódmezővásárhelyi FC. Szilágyi Norberték a SZEOL SC otthonába látogattak, ahol nem tudták elvenni a hazaiak veretlenségét.

 

 

 

Fotó: Török János

 

 

 

Harcos mérkőzést vívott egymással a szegedi SZEOL SC és a Hódmezővásárhelyi FC az NB III Közép csoportjának ötödik fordulójában. Az első 45 percet leginkább a küzdés jellemezte, sok volt a szabálytalanság, így nem igazán alakult ki folyamatos játék. A szabadrúgások pedig egyik oldalon sem hordoztak magukban komoly veszélyt.

Az első felvonás legkomolyabb lehetősége a vásárhelyi Pataki Zsolt előtt adódott, aki fejjel próbálta meg bevenni Prokop Rostislav kapuját. Nem járt sikerrel, így 0-0-val jöhetett a fordulás.

 

A második játékrészben nem kellett sok idő a Szegednek a gólszerzéshez. Mihály Dávid kapott labdát a tizenhatoson belül, amit sikerült is megtartania, kapura fordult és a bal alsóba vágta. Előnybe kerültek a hazaiak.

Alig negyedóra múlva pedig Beretka Péter is beköszönt Bordás Dánielnek.

Igyekezett rohamozni a HFC, de igazán komoly lehetőséget nem sikerült kialakítania a kék-sárgáknak. Szilágyi Norbert tudott csak egy alkalommal ígéretes helyzetből fejelni, de nem jött össze a szépítés.

A HFC első szezonbeli győzelme így továbbra is várat magára, míg a Szeged öt fordulót követően is őrzi veretlenségét.

 

Labdarúgó NB III Közép csoport 5. forduló:

 

SZEOL SC – Hódmezővásárhelyi FC 2-0 (0-0)

 

Szeged, SZVSE-stadion, 600 néző. Vezette: Leél-Őssy Ádám (Kovács II. Gábor, Sebestyén László).
 

SZEOL: Prokop – Rácz, Forró, Grünvald, Szabó A., Mihály (Rabatin, 86′), Lévai, Ondrejó, Maksimovic (Papp, 88′), Kéri, Beretka (Péter, 66′). Edző: Siha Zsolt.
 

HFC: Bordás – Kormányos (Szabó M., 85′), Huszár, Pataki, Mezei, Prasler, Szilágyi, Kökény (Szabó D., 71′), Ablonczy, Végh (Laczkó, 80′), Faggyas. Edző: Major László.
 

Gól: Mihály (48′), Beretka (62′).
Sárga lap: Beretka (29′), Rácz (64′) ill. Mezei (6′), Pataki (39′), Szilágyi (83′).

 
 
Forrás: hfc1912
 

Olvassa el ezt is!

Ismét gyűjtöttek

Ismét gyűjtöttek

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a éhező állatok megsegítésére...
A vásárhelyi Halász Vivien kiemelkedő sikere

A vásárhelyi Halász Vivien kiemelkedő...

Két érmet szerzett az erős emberek magyar bajnokságán a 15 éves vásárhelyi lány, akinek nem ezek az...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.