SportMost sem jött össze

2017. szeptember 11., hétfő
 
Most sem jött össze

Szeptember 10-én újabb megyei rangadót vívott az NB III-ban szereplő Hódmezővásárhelyi FC. Szilágyi Norberték a SZEOL SC otthonába látogattak, ahol nem tudták elvenni a hazaiak veretlenségét.

 

 

 

Fotó: Török János

 

 

 

Harcos mérkőzést vívott egymással a szegedi SZEOL SC és a Hódmezővásárhelyi FC az NB III Közép csoportjának ötödik fordulójában. Az első 45 percet leginkább a küzdés jellemezte, sok volt a szabálytalanság, így nem igazán alakult ki folyamatos játék. A szabadrúgások pedig egyik oldalon sem hordoztak magukban komoly veszélyt.

Az első felvonás legkomolyabb lehetősége a vásárhelyi Pataki Zsolt előtt adódott, aki fejjel próbálta meg bevenni Prokop Rostislav kapuját. Nem járt sikerrel, így 0-0-val jöhetett a fordulás.

 

A második játékrészben nem kellett sok idő a Szegednek a gólszerzéshez. Mihály Dávid kapott labdát a tizenhatoson belül, amit sikerült is megtartania, kapura fordult és a bal alsóba vágta. Előnybe kerültek a hazaiak.

Alig negyedóra múlva pedig Beretka Péter is beköszönt Bordás Dánielnek.

Igyekezett rohamozni a HFC, de igazán komoly lehetőséget nem sikerült kialakítania a kék-sárgáknak. Szilágyi Norbert tudott csak egy alkalommal ígéretes helyzetből fejelni, de nem jött össze a szépítés.

A HFC első szezonbeli győzelme így továbbra is várat magára, míg a Szeged öt fordulót követően is őrzi veretlenségét.

 

Labdarúgó NB III Közép csoport 5. forduló:

 

SZEOL SC – Hódmezővásárhelyi FC 2-0 (0-0)

 

Szeged, SZVSE-stadion, 600 néző. Vezette: Leél-Őssy Ádám (Kovács II. Gábor, Sebestyén László).
 

SZEOL: Prokop – Rácz, Forró, Grünvald, Szabó A., Mihály (Rabatin, 86′), Lévai, Ondrejó, Maksimovic (Papp, 88′), Kéri, Beretka (Péter, 66′). Edző: Siha Zsolt.
 

HFC: Bordás – Kormányos (Szabó M., 85′), Huszár, Pataki, Mezei, Prasler, Szilágyi, Kökény (Szabó D., 71′), Ablonczy, Végh (Laczkó, 80′), Faggyas. Edző: Major László.
 

Gól: Mihály (48′), Beretka (62′).
Sárga lap: Beretka (29′), Rácz (64′) ill. Mezei (6′), Pataki (39′), Szilágyi (83′).

 
 
Forrás: hfc1912
 

Olvassa el ezt is!

Ismét gyűjtöttek

Ismét gyűjtöttek

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a éhező állatok megsegítésére...
A vásárhelyi Halász Vivien kiemelkedő sikere

A vásárhelyi Halász Vivien kiemelkedő...

Két érmet szerzett az erős emberek magyar bajnokságán a 15 éves vásárhelyi lány, akinek nem ezek az...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.