Kék hírekBaleset Vásárhely belvárosában

2017. október 28., szombat
 
Baleset Vásárhely belvárosában

Október 28-án 12 óra előtt néhány perccel Hódmezővásárhelyen a Teleki és a Rapcsák András utca kereszteződésében, eddig még nem tisztázott okok miatt összeütközött két személygépkocsi, egy Fiat Ulysse egyterű és egy Renault Megane.

 

 

Fotók: VH

 

 

Az ütközés erejét mutatja, hogy a Fiat az oldalára borult. Mire a helyszínre érkeztek a mentők, az autósok és a gyalogosok kimentették a felborult autó utasait. A balesetnek szerencsére, csak könnyű sérültjei vannak, akiket a helyszínen elláttak. A kiérkező tűzoltók áramtalanították és kerekeire állították a felborult autót.

A rendőrség helyszínelése idején lelassult az utca forgalma. A felelősség megállapítását vizsgálják, az bizonyos, hogy a közlekedési lámpák működtek a baleset idején.     

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Megalakult a Cserkó Állatvédelmi Klub

Megalakult a Cserkó Állatvédelmi Klub

Országosan is egyedülálló kezdeményezés indult a hódmezővásárhelyi Cseresnyés...
Használt sínek a tram trainhez

Használt sínek a tram trainhez

A felszedett, úgynevezett vissznyereményi sínek alkalmasak arra, hogy rajtuk 100 kilométeres sebességgel haladjanak a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést A felkészülési meccsen sok fiatal is szerepet kapott. A Bordánynak 10 gólt lőttek. Ők még a felkészülés elején járnak, mindamellett eggyel alacsonyabb osztályban érdekeltek.
 
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak Az utolsó percekben elveszített Tehetséges Fiatalok BP elleni mérkőzés után Nagykőrösön vendégszerepelnek. Ellenfelük a tabellán egy hellyel feljebb áll.
 
95 éves Dr. Virág Jánosné
95 éves Dr. Virág Jánosné Több díjjal  jutalmazták  37 évi pedagógiai munkájáért, aranydiplomát is kapott.
 
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye

Hamarosan másodfokon folytatódik a 47-es úton a három éve készakarva balesetet okozó férfi tárgyalása. B. Balázs első fokon öt évet kapott.

 
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban Vasárnap a Reformáció 500 éves évfordulójára rendezett országos vetélkedő döntőjének vásárhelyi helyezettjeit  köszöntik és megnyitják a Vissza a gyökerekhez című vándorkiállítást.
 
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában Vásárhelyiek ezreit is érinti a nyugdíjas évekre félretett pénzük evesztése. Sovány vigasz, hogy most feljelentették mások mellett Orbán Viktort a Legfőbb Ügyészségen.
 
Nincs mérlegelési lehetőség
Nincs mérlegelési lehetőség Az egyik nyilatkozó szerint az alaphelyzet sem gömbölyű, a másik szerint a baloldal is legyen ott a választáson. Az alapszabályzat viszont mindenkit kötelez.