Kék hírekBaleset Vásárhely belvárosában

2017. október 28., szombat
 
Baleset Vásárhely belvárosában

Október 28-án 12 óra előtt néhány perccel Hódmezővásárhelyen a Teleki és a Rapcsák András utca kereszteződésében, eddig még nem tisztázott okok miatt összeütközött két személygépkocsi, egy Fiat Ulysse egyterű és egy Renault Megane.

 

 

Fotók: VH

 

 

Az ütközés erejét mutatja, hogy a Fiat az oldalára borult. Mire a helyszínre érkeztek a mentők, az autósok és a gyalogosok kimentették a felborult autó utasait. A balesetnek szerencsére, csak könnyű sérültjei vannak, akiket a helyszínen elláttak. A kiérkező tűzoltók áramtalanították és kerekeire állították a felborult autót.

A rendőrség helyszínelése idején lelassult az utca forgalma. A felelősség megállapítását vizsgálják, az bizonyos, hogy a közlekedési lámpák működtek a baleset idején.     

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Megalakult a Cserkó Állatvédelmi Klub

Megalakult a Cserkó Állatvédelmi Klub

Országosan is egyedülálló kezdeményezés indult a hódmezővásárhelyi Cseresnyés...
Használt sínek a tram trainhez

Használt sínek a tram trainhez

A felszedett, úgynevezett vissznyereményi sínek alkalmasak arra, hogy rajtuk 100 kilométeres sebességgel haladjanak a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.