Kék hírekBaleset Vásárhely belvárosában

2017. október 28., szombat
 
Baleset Vásárhely belvárosában

Október 28-án 12 óra előtt néhány perccel Hódmezővásárhelyen a Teleki és a Rapcsák András utca kereszteződésében, eddig még nem tisztázott okok miatt összeütközött két személygépkocsi, egy Fiat Ulysse egyterű és egy Renault Megane.

 

 

Fotók: VH

 

 

Az ütközés erejét mutatja, hogy a Fiat az oldalára borult. Mire a helyszínre érkeztek a mentők, az autósok és a gyalogosok kimentették a felborult autó utasait. A balesetnek szerencsére, csak könnyű sérültjei vannak, akiket a helyszínen elláttak. A kiérkező tűzoltók áramtalanították és kerekeire állították a felborult autót.

A rendőrség helyszínelése idején lelassult az utca forgalma. A felelősség megállapítását vizsgálják, az bizonyos, hogy a közlekedési lámpák működtek a baleset idején.     

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Megalakult a Cserkó Állatvédelmi Klub

Megalakult a Cserkó Állatvédelmi Klub

Országosan is egyedülálló kezdeményezés indult a hódmezővásárhelyi Cseresnyés...
Használt sínek a tram trainhez

Használt sínek a tram trainhez

A felszedett, úgynevezett vissznyereményi sínek alkalmasak arra, hogy rajtuk 100 kilométeres sebességgel haladjanak a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Egy nagy emberáldozatot követelő csata története
Egy nagy emberáldozatot követelő csata története Pintér István történelemtanár, amatőr történész mutatta be a tanulóknak az osztrák-magyar haderő által végrehajtott sikeres hadművelet történéseit. Képekkel!
 
Döntetlenre sikerült
Döntetlenre sikerült A HLKC előbb hazai pályán szenvedett nem várt, nagy-arányú vereséget, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata ellen bravúros döntetlent ért el. 
 
Részvétnyilvánítások
Részvétnyilvánítások

Pártok, civilszervezetek, közéleti személyiségek részvétnyilvánításai, megemlékezései Almási István Hódmezővásárhely polgármesterének halálára.

(Folyamatosan frissül!)

 
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek A háziállatok csökkentik a magányt, ami egyébként nagyban hozzájárul a szívbetegségek kialakulásához és a demenciához. 
 
Elhunyt Almási István
Elhunyt Almási István Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester életének 73. évében elhunyt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Együttérzés a kis lila polip segítségével
Együttérzés a kis lila polip segítségével A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel!