BulvárTáborozás 2018

2018. június 8., péntek
 
Táborozás 2018

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ idei nyári tematikus táborait mutatta be csütörtöki sajtótájékoztatóján Varga Anikó, a kulturális intézmény vezetője.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az idei vakáció idejére tizenhét egyhetes programra várja az általános iskolásokat a művelődési központ, amelyek többségét a BFMK-ban rendezik, de lesznek más helyszínek is, így az Árpád utcai népművészeti tájház és a Károlyi-ház.

 

 

Első alkalommal lesz idén Görkorcsolyás tábor a hódtói sportpályákon, míg néptánc tábort két turnusban is rendeznek a művelődési központ tánctermében, ahol a már gyakorlott táncosok mellett a kezdő fiatalokat is várják.

 

Izgalmakat ígér a Sherlock Holmes és barátai-, valamint a Kalandtábor, de bentlakásos tábor is szerepel a kínálatban: a Hét tenger ördöge tábor résztvevőinek a mártélyi Bodnár Bertalan Oktató Központban szerveznek programokat.

 

A tábor részvételi díja minden esetben tartalmazza az étkezés költségét – a szervezők felkészültek arra is, ha diétás ellátásra van igény. Szintén tartalmazza a részvételi díj a táborozás folyamán felhasználásra kerülő anyagok és az esetleges utazás díját, így a Barátaink az állatok tábor résztvevői számára a szegedi Vadasparkban történő látogatást is.

 

 

Varga Anikó szólt arról is, hogy tematikában az érdeklődésnek megfelelő táborokat igyekeztek összeállítani. A táborokat tizenöt gyerek jelentkezése esetén indítják, de turnusonként legfeljebb huszonöt fő részvételére van lehetőség.

 

Az egyes táborokról részletesen ITT olvashat! 
 

Olvassa el ezt is!

Indul a 2018-as nyár legnagyobb hazai retro-őrülete

Indul a 2018-as nyár legnagyobb hazai...

Június 7-én délután elindult a szegedi Deja Vu Fesztivál, amely a hazai retro-fesztiválokhoz képest...
Összeállt a kép a vásárhelyi gyilkosság minden részletéről

Összeállt a kép a vásárhelyi gyilkosság...

A. Andrea és B. Gyula kegyetlenül végzett az idős házaspárral, majd gázrobbanással akarták...
 

És ezt már olvasta?

Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés
Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés Hódmezővásárhely 1,1 milliárd forintot nyert a komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztésére, hat új jármű, konténerek, kukák kerülnek a városba.
 
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát Félszáz videófilmet készítettek a fiatalok a pályázatra, és a legkülönbözőbb élethelyzetek alapján irányították rá a figyelmet a megtakarítások fontosságára.
 
Vásárhelyen is fokozott figyelem
Vásárhelyen is fokozott figyelem A strasbourgi terrortámadással magyarázzák, hogy Hódmezővásárhely belvárosában katonai rendészeti egységek járőröznek mostantól.
 
Idén is lesz Erzsébet utalvány
Idén is lesz Erzsébet utalvány December 12-től megkezdték a hódmezővásárhelyi idős polgárok Erzsébet-utalványainak a kiküldését. Több mint hatezren várhatják a postást.
 
A hagyomány folytatódik
A hagyomány folytatódik a Balogh Imsi Sportaréna előcsarnokában a szokásos precíz szervezés mellett vehették át az előre összeállított dobozokat a vásárhelyi közfoglalkoztatottak.
 
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban A huszadik század nagyformátumú kultuszminisztere, gróf Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életútját és tevékenységét mutatták be. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."