BulvárTáborozás 2018

2018. június 8., péntek
 
Táborozás 2018

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ idei nyári tematikus táborait mutatta be csütörtöki sajtótájékoztatóján Varga Anikó, a kulturális intézmény vezetője.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az idei vakáció idejére tizenhét egyhetes programra várja az általános iskolásokat a művelődési központ, amelyek többségét a BFMK-ban rendezik, de lesznek más helyszínek is, így az Árpád utcai népművészeti tájház és a Károlyi-ház.

 

 

Első alkalommal lesz idén Görkorcsolyás tábor a hódtói sportpályákon, míg néptánc tábort két turnusban is rendeznek a művelődési központ tánctermében, ahol a már gyakorlott táncosok mellett a kezdő fiatalokat is várják.

 

Izgalmakat ígér a Sherlock Holmes és barátai-, valamint a Kalandtábor, de bentlakásos tábor is szerepel a kínálatban: a Hét tenger ördöge tábor résztvevőinek a mártélyi Bodnár Bertalan Oktató Központban szerveznek programokat.

 

A tábor részvételi díja minden esetben tartalmazza az étkezés költségét – a szervezők felkészültek arra is, ha diétás ellátásra van igény. Szintén tartalmazza a részvételi díj a táborozás folyamán felhasználásra kerülő anyagok és az esetleges utazás díját, így a Barátaink az állatok tábor résztvevői számára a szegedi Vadasparkban történő látogatást is.

 

 

Varga Anikó szólt arról is, hogy tematikában az érdeklődésnek megfelelő táborokat igyekeztek összeállítani. A táborokat tizenöt gyerek jelentkezése esetén indítják, de turnusonként legfeljebb huszonöt fő részvételére van lehetőség.

 

Az egyes táborokról részletesen ITT olvashat! 
 

Olvassa el ezt is!

Indul a 2018-as nyár legnagyobb hazai retro-őrülete

Indul a 2018-as nyár legnagyobb hazai...

Június 7-én délután elindult a szegedi Deja Vu Fesztivál, amely a hazai retro-fesztiválokhoz képest...
Összeállt a kép a vásárhelyi gyilkosság minden részletéről

Összeállt a kép a vásárhelyi gyilkosság...

A. Andrea és B. Gyula kegyetlenül végzett az idős házaspárral, majd gázrobbanással akarták...
 

És ezt már olvasta?

A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.