KözéletSzeretem Vásárhelyt

2018. augusztus 17., péntek
 
Szeretem Vásárhelyt

Augusztus 17-én délelőtt Dr. Juhász Tünde, Walterné Böngyik Terézia, Rapcsák Katalin, Szenti Csilla, valamint Nagy Benjámin alapító tagok bejelentették a Szeretem Vásárhelyt Egyesület megalakulását.

 

 

 

 

 


Egyúttal a szándékaikkal egyetértő vásárhelyieket, időseket, fiatalok arra bíztatják, legyenek tagjai az egyesületnek.

 

Walterné Böngyik Terézia a Vásárhelyi Híreknek kifejtette, „az elmúlt időszak vitái szinte „lehúzzák” a várost, mi éppen ennek ellenkezőjére törekszünk, a politikai viszonyok teljes kizárásával, egy közösségi kultúra megteremtésére.”

„Az élhető család, az élhető környezet, az élhető város” hármas szándékát szeretné megvalósítani az egyesület, a remélhetőleg gyorsan gyarapodó tagságával, akikkel együtt fel kívánják frissíteni a vásárhelyi életérzést. A civil kezdeményezés deklaráltan ideológiáktól, vallástól, politikától mentes.

 

„Példát szeretnénk mutatni a gyerekeinknek, számítunk a fiatalokra, akiknek meg kell mutatni, hogy érdemes Vásárhelyen élni és boldogulni.” – mondta Walterné Böngyik Terézia.

 

Az egyesület rendszeresen tart majd közösségi napokat, az első nagy összejövetelét szeptember 22-re tervezik, a Téglagyári Tavakhoz.

Az egyesületről facebook oldalukon lehet tájékozódni, illetve az alapító tagok egy rövid videófelvételen életérzéseiket is megosztják: https://www.facebook.com/szeretemvasarhelyt2018/  

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Augusztus 20-a Vásárhelyen

Augusztus 20-a Vásárhelyen

Négy nap, két színpad, tucatnyi program, Gasztroudvar, borverseny és még sokminden más. Részletes...
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán

A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a...

A vásárhelyi egyesület tíz saját nevelésű fiatallal utazik a hétvégén Szegedre. A...

 

És ezt már olvasta?

Konferencia a Hunyadiak koráról
Konferencia a Hunyadiak koráról Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott előadást.
 
Átadták az új makói levéltárat
Átadták az új makói levéltárat A jövőben Makó és a környező 16 település iratanyaga mellett az egykori Csanád vármegye dokumentumait is az új épületegyüttesben helyezik majd el.
 
Két lopás két tettenérés
Két lopás két tettenérés A nyomozók előállítottak egy mindszenti fiatalt, aki gyermekkorú társával két nap alatt több alkalommal is lopni indult Hódmezővásárhelyen és Mindszenten.
 
Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.