SportOrszágos bajnok az ifjú vásárhelyi ökölvívó

2018. október 27., szombat
 
Országos bajnok az ifjú vásárhelyi ökölvívó

A mosolygós lány kemény ökle és ügyessége a szorítóban bajnoki címet ért. A Junior Válogatott vezetője jelezte, januártól számít rá a magyar válogatottban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Fanni, a Boxing Gym Vásárhely bokszolója a korábbi bajnokot, az EB ezüstérmesét győzte le a serdülő OB-n.

 

Idén is hagyományosan Kaposvár adott otthont a Serdülő Ökölvívó Országos Bajnokságnak. Ezen a hétvégén a kaposvári Városi Sportcsarnokban a fiúk és a lányok felváltva léptek szorítóba, csaknem 200 versenyző került kötelek közé.

Nagyszerű vásárhelyi sportsikernek örülhetünk, melyet ismét a város egyik legfiatalabb egyesülete, a Boxing Gym Vásárhely szállított.

 

Szombaton reggel Kaposváron, a Városi Sportcsarnokban kezdődött meg a Serdülő Ökölvívó Országos Bajnokság, ahol a Boxing Gym Vásárhely színeiben Kovács Fanni 46 kg-os súlycsoportban képviselte Hódmezővásárhelyt.

Mestere, Tóth Károly Zsolt vezetőedző, valamint édesanyja kísérte el a versenyre.

Fanni a korábbi bajnokkal, az EB ezüstérmes Jónás Kornéliával csapott össze és egyhangú pontozással hódította el az országos bajnoki címet!

 

Edzője örömmel számolt be arról is, a mérkőzést megtekintette a junior válogatott vezetője is, aki már jelezte, januártól számít rá a válogatottban, ebben a korcsoportban.

 

Érdemes megjegyezni, hogy a most 14 éves Kovács Fanni, nemcsak az iskolapadban teljesít kiválóan, de a fiatal tehetség sportsikereit felsorolni is nehéz. Fanni 8 éve taekwondozik, 2 éve kick-boxozik,  és az ökölvívást is a versenyszerűen űzött sportjai között tudhatja.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A honismeret szeretete kézzel készült alkotásokban

A honismeret szeretete kézzel készült...

Október 26-án délután a Németh László Városi Könyvtárban rendezték meg az...
Az ablakon keresztül mászott be

Az ablakon keresztül mászott be

Egy 49 éves férfi egy hódmezővásárhelyi ingatlanból vitt el szerszámgépeket és egyéb...

 

És ezt már olvasta?

Jótékonysági koncert az Ótemplomban
Jótékonysági koncert az Ótemplomban A mintegy félszáz tagú, sérült művészekből álló társulat a vásárhelyi születésű St. Martinnal lép fel a Református Ótemplomban.
 
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói A 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton szereplő művészek negyede a fiatal alkotók közül került ki.
 
A múlt felidézése a jelen tanulságaként
A múlt felidézése a jelen tanulságaként A Raoul Wallenberg Egyesület idén is Hódmezővásárhelyen rendezi meg az országos középiskolai vetélkedőjének regionális fordulóját.
 
Múzeumi szomszédolás
Múzeumi szomszédolás A szegedi Móra Ferenc Múzeum munkatársai szakmai látogatás tettek Vásárhelyen.
 
A korizás egyelőre jegelve
A korizás egyelőre jegelve Már csak víz és hideg idő kell és idén télen is lehet korizni a Kossuth téren. A két feltétel közül az első azonnal teljesíthető, míg a másodikra még várni kell.
 
Egy nap a kis lila polippal
Egy nap a kis lila polippal A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel.
 
Időben jelzett és ezzel életet mentett
Időben jelzett és ezzel életet mentett Az Ábrai Károly utcából érkezett a lakossági bejelentés, miszerint a fürdőszobában elhelyezett szén-monoxid jelző készülék sípoló riasztással jelez.