SportJó meccs, szép eredmény

2017. szeptember 26., kedd
 
Jó meccs, szép eredmény

Motivációban nem volt hiány a mérkőzés előtt, mivel a vásárhelyi csapat számára csak a győzelem lehetett az egyetlen elfogadható eredmény a bajnokság harmadik fordulójában a Nyíradony ellen- olvasható a hlkc.hu elemzésében.

 

 

 


.

Ehhez képest az első félidőben inkább a vendégcsapat elképzelése szerint alakult a mérkőzés. Talán a túlzott akarás miatt csúszott több hiba a játékunkba, így szinte végig a nyíradonyiaknál volt az előny. Az egykori vásárhelyi kedvenc, Kudor irányításával főleg a hatékony beállós játékukra építettek, aminek a HLKC sokáig nem találta az ellenszerét.

 

Így kétgólos vendégvezetéssel vonultak a csapatok pihenőre (13-15). Az első félidő krónikájához tartozik, hogy Rácz játékvezető sérülése miatta a fordulás után egy játékvezető irányításával folytatódott a mérkőzés.

 

A második félidőben jelentősen feljavult a vásárhelyiek védekezése, jól segítették ki egymást és lényegesen agresszívebbek lettek, emellett Veress Zsuzsa is több bravúrt bemutatott a kapuban.

Óriási akarattal és elszántan játszottak, így csak az volt a kérdés, hogy mikor veszik át a vezetést. Ebben többször is csak az érthetetlen játékvezetői ítéletek akadályozták meg csapatot, de ez sem törte meg a lányok lendületét.

A félidő derekán 8 percig érintetlen maradt a kapunk, mi viszont sorozatban ötször betaláltak, így két góllal már Vásárhelynél volt az előny (51. perc 26-24). Szepesi vezérletével sorra góllal zárták a támadásokat, de Herceg és Lovistyék is gólerős játékkal járult hozzá a fordításhoz. Hátul pedig továbbra is jól zártak, ráadásul Veress továbbra is remekelt a kapuban.

Az utolsó percben egy góllal még növelték az előnyüket, így a második félidei teljesítmény alapján  teljesen megérdemelt győzelmet arattak. Joggal zúgott a vastaps a lefújást követően.

 

NBI/B Keleti csoport
Női felnőtt kézilabda bajnokság – 3. forduló
2017. szeptember 23., 16.00 Balogh Imsi Sportaréna – 200 néző

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Nyíradony VVTK 29-26 (13-15)


Játékvezetők: Budai-Bock K., Rácz L.
Versenybírók: Pordán J., Horváth I.
HLKC: Dömény-Veress- Török 4, Nagy 1, Szepesi 6, Herceg 5, Lovistyék 8, Becsei 1, Cs: Ádász (k), Németh 3, Horváth 1, Kandó, Bálint
A Nyíradony gólszerzői: Bordás 7, Kudor 6, Bíró 4, Tóth 3, Szabó 3, Vancsa 1, Kenyeres 1, Sigér 1

 

Bartók Csaba vezetőedző: “Nehéz meccs volt. Egyrészt magunknak tettük nehézzé ezt a mérkőzést., rengeteg buta hibát vétettünk ismét. Azokat a kulcsmomentumokat, amik jellemzik a Nyíradony játékát, azokat az első félidőben és a második félidő elején sokszor elvétettük. Tudtuk, hogy ezt fogják csinálni, mégsem tudtuk megakadályozni. A második félidőben más szemlélettel játszottunk, jól oldottuk meg a védekező feladatunkat, és támadásban is sokkal hatékonyabbak voltunk, így nyerni tudtunk. Örülök, hogy megéreztük a győzelem ízét, ebből erőt és önbizalmat meríthetünk a folytatásra.”

 

A HLKC Felnőtt csapata legközelebb október 7.-én lép pályára a bajnokságban, akkor az újonc Gyömrő csapatát fogadják a Balogh Imsiben.

 

 

Olvassa el ezt is!

Orbán miatt lett elege a miniszterségből Lázárnak?

Orbán miatt lett elege a miniszterségből...

Már háromszor osztotta meg a nyilvánossággal, hogy mit gondol politikai karrierje jövőjéről. Ha úgy...
Akiknek nem szégyen a futás - eredményekkel

Akiknek nem szégyen a futás - eredményekkel

A Szent István Általános Iskola indította útjára a mára hagyománnyá vált programot....

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Profitmilliárdok jó hátszél segítségével
Profitmilliárdok jó hátszél segítségével Egy hódmezővásárhelyi cég érte el a megyében a legnagyobb árbevételt. Ez talán csak a gazdasági életben járatosaknak nem meglepő.
 
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél

Nagyszabású erdősítés kezdődött a Mártélyi Holtág területén és környékén. Több tízezer facsemete ültetését kezdték meg a Kiskunsági Nemzeti Park dolgozói.

 
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat Ismét kemény mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, igaz nem a bajnokságban kell majd bizonyítania a kék-sárgáknak.
 
A szent pirítós készítő
A szent pirítós készítő Ütős ajándék az idei karácsonyfa alá. Kétszeresen is hasznos ajándék, mert amikor a Jézus képpel kiugrik a pirítós, rögtön meg lehet neki köszönni a napi betevőt, a forgalmazó cég reklámja szerint.
 
Ismét akcióban a Klímanócskák
Ismét akcióban a Klímanócskák Piros ruhában nagy sereg óvodás szív alakban ülte körbe a sok ajándéknak szánt ruhát, cipőt, játékot. Ők már tudják, mit jelent valaminek az igazi értéke. Képekkel!
 
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter

A kétnapos határlátogatás első napján a honvédelmi tárcavezető az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi laktanyáját kereste fel. Képekkel! 

 

 
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban Hódmezővásárhelyen az Ady Endre úti Kormányhivatal épületébe költözik a Földhivatali és a Foglalkoztatási Osztály.