SportHárom magyar bajnoki érem Vásárhelynek

2019. október 21., hétfő
 
Három magyar bajnoki érem Vásárhelynek

A Junior Magyar Ökölvívó Bajnokság szinte nem is végződhetett volna jobban a Boxing Gym Vásárhelynek, a fényes érmeken túl még egy pontszerző pozíciót is sikerült szerezni.

 

 

 

 

 


Jól kezdődött Balog Márkó visszatérése a sporthoz, hiszen rögtön fölényes, pontozásos győzelmet aratott a magyar bajnokságban, a kaposvári Ring SC versenyző Bankert Máté ellen. A folytatásban a győri Gladiátor öklözője, Muhovics Milán azonban útját állta, nem jutott elődöntőbe. Így is pontszerző helyet szerzett a Boxing Gym Vásárhelynek.

 

Csütörtökön Kovács Fanni, első párosként, Szeleczki Lillával mérkőzött, akit egyhangú pontozással múlt felül, így a legjobb négy közé került. Kovács Fanni az elődöntőben is meggyőző fölénnyel nyert tatabányai ellenfele nem is küzdte végig a három menetet, így a szombati, élete második magyar bajnoki döntőjére készülhetett.

 

Balog Patrik és Seres Héra a legjobb négy közé került, így pénteken elődöntőztek. Seres Héra élete első nemzeti bajnokiján indult most, de a döntőbe kerülés nem sikerült, így is ragyogó teljesítménnyel és bronzéremmel vigasztalódhatott.

 

Balog Patrik az elődöntőben egyértelmű fölénnyel verte kőbányai ellenfelét, a meccset végig sem játszották.  A döntőben a magyar válogatott Zarándó Péter várt rá, aki pontozással bizonyult nála jobbnak, egy látványos, kemény mérkőzés után. Balog Patrik magyar bajnoki ezüsttel zárt.

 

Kovács Fanni  szombaton a másik vásárhelyi egyesület versenyzőjével, Kiss Aurórával találkozott a ringben. A kemény összecsapás végén Fanni kezét emelték a magasba: egyhangú pontozással lett magyar bajnok, immáron másodszor!

 

Kovács Fanni ezzel páratlan sorozatot tudhat magáénak és klubjának, hiszen idén nyert egy magyar kupát, több nemzetközi versenyen érmet, bronzot hozott haza a junior Európa-bajnokságról, hétvégén pedig behúzta második magyar bajnoki címét.

 

A Boxing Gym Vásárhely ezzel egy arany, egy ezüst, egy bronz, és egy pontszerző hellyel zárta a junior OB-t. A néhai Kerekes János szellemiségében működő klub mostani sikeréhez az összes edző és segítő hozzájárult, azaz Kecskeméti Imola, Berki Ferenc, Krucsai Zsolt, Szabó Szilveszter, Kovács Gábor, Diószegi Tibor és Tóth Zsolt.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Élményfestés, avagy művészetterápia

Élményfestés, avagy művészetterápia

Az ötlet kezdeményezője Lucza-Vígh Erna, aki szerint a mai, rohanó világunkban fontos az önkifejezés, amelynek egyik bevált eszköze lehet az alkotótevékenység.
Óvodások a Tornyaiban

Óvodások a Tornyaiban

Uniós támogatással múzeumpedagógiai foglalkozásokat rendeznek óvodás és általános iskolás csoport számára.
Hármas karambol elalvás miatt

Hármas karambol elalvás miatt

Szeged határában egy autó fékezés nélkül belecsapódott egy utánfutót vontató Ford Transitba, amely bebicskázva ütközött egy Peugeot-val.
Hamarosan kezdődhet a stadion felújítás

Hamarosan kezdődhet a stadion felújítás

A megvalósítás közelébe került a vásárhelyi utánpótlás nevelés és stadion felújítás finanszírozása pályázati pénzekből. Most a helyi vállalkozásokon a sor!

 

És ezt már olvasta?

Ismét versengtek a szép szavak ifjú művelői
Ismét versengtek a szép szavak ifjú művelői "...A vers az élet egyik nagy csodája." írta Charpentreau. A Kertvárosi Katolikus Általános Iskolában idén is megrendezték a felsősök városi szavalóversenyét. Eredmények.
 
Erdélyi családok élettörténetei az Emlékpontban
Erdélyi családok élettörténetei az Emlékpontban

Az Emlékpont galériájában megnyílt a Tiltott kastélyok. Erdélyi történelmi családok a jóvátétel útvesztőjében című, nemzetközi multimédiás kiállítás.

 
90 éves Fodor Sándorné
90 éves Fodor Sándorné Dr. Huszár Lajos orvosi rendelőjében dolgozott, kisegítő és takarítónő volt.
 
Mi lesz veled szakképzés?
Mi lesz veled szakképzés? Az Országgyűlés elfogadta a szakképzésről szóló törvényjavaslatot. Szakmai szervezetek egész sora tiltakozott ellene, a kormánypárti többséget ez hidegen hagyta.
 
Még mindig nem került pont az ügy végére
Még mindig nem került pont az ügy végére Ismét meghosszabbították annak a mindszenti férfinak az előzetes letartóztatását, aki ellen kiskorú szexuális kényszerítése bűntette ügyében nyomoznak.
 
Egyetlen ponton múlott
Egyetlen ponton múlott Az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában Kecskemétre látogatott a Kosársuli felnőtt csapata. Megnyerhették volna a derbit, de hiányzott pár extra teljesítmény.
 
Idén is ingyen korizás
Idén is ingyen korizás Elkezdték a jégpálya alapozását a Kossuth téren. Hagyományosan a Mikulás hozza december 5-e körül a jégpályát, de az időjárás még közbeszólhat.