Kultúra, oktatásGyermeknapi programok a BFMK előtt

2018. május 23., szerda
 
Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Vidám programokkal várja a családokat a Bessenyei Ferenc Művelődési központ gyermeknapon, május 27-én, vasárnap. A sétálóutcán trambulin, ugrálóvár, arcfestés, valamint különféle finomságok, édességek várnak a gyerekekre.

 

 

 

 

 

 

Délelőtt tíz órakor kezdődik Kalap Jakab koncertje és ettől az időponttól egészen estig várják a gyermekeket kézműves foglalkozásra a Törpezug-anyukák.

 

Mihályi Réka, a Group and Swing zenekar énekesnője Masni és Pocó című műsora 11 órakor kezdődik. Az előadó a 2014. év Artisjus-díjas zeneszerzője, Romhányi Áron dallamaival és két bábművész közreműködésével szórakoztatja a gyerekeket.

 

Déltől este hatig festékbomba darts, óriás kifestő, kreatív kézműves foglalkozás és Show your style! közönségfal ígér egyedi és látványos, interaktív és kreatív tevékenységeket a családoknak, míg 16 órától a Hódmezővásárhelyi Városi Fúvószenekar és a Helyőrségi Zenekar ad koncertet gyermekfilmek zenéiből összeállított műsorral.

 

Olvassa el ezt is!

Nemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen

Nemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen

A dinamikusan fejlődő, már számos szép eredményt maga mögött tudó sportegyesület, egy a...
Éremgyűjtés Ausztriában

Éremgyűjtés Ausztriában

8 ország, több mint 200 - köztük a Máté Taekwondo & Hapkido KHSE - versenyzője nevezett be a valamennyi...
 

És ezt már olvasta?

Bronzérem Ukrajnában
Bronzérem Ukrajnában A legjobb négy között öklözhetett a Boxing Gym Vásárhely kiválósága az Ukrajnában megrendezett négynemzetes torna döntőjén.
 
Betegellátás harcászati körülmények között
Betegellátás harcászati körülmények között A vásárhelyi laktanya Egészségügyi Központjának katonái gyakorlatoztak.
 
Táncgála két estén át
Táncgála két estén át Telt házas előadásokon a BFMK hat gyermektánccsoportja ‑ kiegészülve az Árendás együttessel – különböző tájegységek táncait, népi játékait mutatta be. Képekkel.
 
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen Június 23-án Hódmezővásárhely hat helyszínnel kapcsolódik a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozatához.
 
Zentai diákok az Emlékpontban
Zentai diákok az Emlékpontban Hódmezővásárhely vajdasági testvérvárosából, a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium ötvenfős diákcsoportja járt június 17-én az Emlékpontban.
 
Napfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk!
Napfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk! Egy sereg önkéntes, Márki-Zay Péter polgármester tevőleges közreműködésével éppen az iskolai vakáció kezdetére időzítve, igazi homokos plázst varázsolt a Holt Tisza partjára.
 
Szúnyogmentesítési nagyüzem
Szúnyogmentesítési nagyüzem Április 25-e óta ez volt a negyedik szúnyogirtási hadművelet Hódmezővásárhelyen és térségében. Mind a légi, mind a földi eljárás során deltametrint használnak.