Kultúra, oktatásGyermeknapi programok a BFMK előtt

2018. május 23., szerda
 
Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Vidám programokkal várja a családokat a Bessenyei Ferenc Művelődési központ gyermeknapon, május 27-én, vasárnap. A sétálóutcán trambulin, ugrálóvár, arcfestés, valamint különféle finomságok, édességek várnak a gyerekekre.

 

 

 

 

 

 

Délelőtt tíz órakor kezdődik Kalap Jakab koncertje és ettől az időponttól egészen estig várják a gyermekeket kézműves foglalkozásra a Törpezug-anyukák.

 

Mihályi Réka, a Group and Swing zenekar énekesnője Masni és Pocó című műsora 11 órakor kezdődik. Az előadó a 2014. év Artisjus-díjas zeneszerzője, Romhányi Áron dallamaival és két bábművész közreműködésével szórakoztatja a gyerekeket.

 

Déltől este hatig festékbomba darts, óriás kifestő, kreatív kézműves foglalkozás és Show your style! közönségfal ígér egyedi és látványos, interaktív és kreatív tevékenységeket a családoknak, míg 16 órától a Hódmezővásárhelyi Városi Fúvószenekar és a Helyőrségi Zenekar ad koncertet gyermekfilmek zenéiből összeállított műsorral.

 

Olvassa el ezt is!

Nemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen

Nemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen

A dinamikusan fejlődő, már számos szép eredményt maga mögött tudó sportegyesület, egy a...
Éremgyűjtés Ausztriában

Éremgyűjtés Ausztriában

8 ország, több mint 200 - köztük a Máté Taekwondo & Hapkido KHSE - versenyzője nevezett be a valamennyi...
 

És ezt már olvasta?

Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban Önmagáért beszél a Tornyai János Múzeumban az NKA Képzőművészeti Kollégium új kiállításánal címe: 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás. Képekkel.
 
Egy Napos oldal
Egy Napos oldal A Szabadság téri óvoda Klímanócskái nyáron sem tétlenkednek a Nap elleni védelemre szemléletformáló foglalkozásokkal hívják fel a figyelmet. Képekkel.
 
A férfiélet tárgyai és történetei
A férfiélet tárgyai és történetei A Tornyai János Múzeum Férfiak a múltból. Tárgyak, sorsok, történetek című kiállításában a tárlat kurátora, Terendi Viktória kalauzolta az érdeklődőket. Képekkel.
 
Klasszikus formák és modern törekvések
Klasszikus formák és modern törekvések Makón nyílt kiállítása V. Nagy Nándornak, a Tornyai János Múzeum főrestaurátorának. Szobrászati és grafikai munkáiból nyújt keresztmetszetett. Képekkel.
 
Színházi bérlet-ajánlatok
Színházi bérlet-ajánlatok Két bérletsorozatban kínál 11 színházi előadás az ősszel kezdődő évadában a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ.
 
Kétszáznál több mű - húsz díjazott
Kétszáznál több mű - húsz díjazott

Háromnapos tanácskozást követően döntött a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlat zsűrije arról, hogy mely műalkotásokat láthatja a nagyközönség az október 7-én nyíló kiállításon.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.31.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.31.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."