SportNemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen

2018. május 23., szerda
 
Nemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen

Hódmezővásárhely egyik legújabb, dinamikusan fejlődő, már számos szép eredményt maga mögött tudó sportegyesülete, a Boxing Gym Vásárhely, egy a sportéletben és a bokszvilágban jelentős hazai és nemzetközi esemény megrendezésére készül.

 

 

 

 


Május 26-án (szombaton) Hódmezővásárhely ad otthont az I. Kerekes János Emlékverseny és Pofonpartinak. Az egész napos rendezvény helyszíne, a Balogh Imsi Sportcsarnok. A nap 14 órai kezdettel indul, ahol a vásárhelyi egyesület fiatal öklözői meghívásos bemutató mérkőzéseket vívnak más sportolókkal. Az ünnepélyes megnyitót 15:30-kor tartják.

16 órai kezdettel Magyarország-Ukrajna válogatott bokszolói lépnek egymás ellen a kötelek közé. Ukrajna a sportág nagyhatalmai között is kiemelkedő helyet vívott ki magának az elmúlt Olimpiákon való nagyszerű szereplésével. A két ország összecsapása során ringbe lép, hazánkat és Hódmezővásárhelyt képviselve, a 81 kilogrammos magyar válogatott kerettag, Kovács Pál.

Az eseményen jelen lesznek: Erdei „Madár” Zsolt világbajnok, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, Balzsay Károly világbajnok, a magyar ökölvívó válogatott szövetségi kapitánya, a hazai bokszélet korábbi legendái és a jelenkor bajnokai, valamint az ukrán válogatott nemzetközi szintű ökölvívói.

A jeles sporteseményt az M4 sporttelevízió felvételről, a Magyar Ökölvívó Szövetség FS Média televíziója pedig élőben, online közvetíti. A helyszínen a küzdelmeket egy óriás led kivetítőn is figyelemmel lehet kísérni.

 

Olvassa el ezt is!

Éremgyűjtés Ausztriában

Éremgyűjtés Ausztriában

8 ország, több mint 200 - köztük a Máté Taekwondo & Hapkido KHSE - versenyzője nevezett be a valamennyi...
Erdéllyel ismerkedtek a Németh László diákjai

Erdéllyel ismerkedtek a Németh László...

Székelyföld szépsége, az erdélyi magyarok kedvessége, a helyi diákokkal kötött...
 

És ezt már olvasta?

Szünidőben is megfontoltan
Szünidőben is megfontoltan

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Vízirendészeti Rendőrőrssel tartott sajtótájékoztatón a szünidő veszélyeire hívta fel a figyelmet.

 

 
Időutazás Vásárhelyen a Múzeumok Éjszakáján
Időutazás Vásárhelyen a Múzeumok Éjszakáján A Múzeumok Éjszakájának hódmezővásárhelyi helyszínei 18 és 23 óra között várják a látogatókat, a rendezvény a tájházban éjfélkor ér véget.
 
Egymilliárdos különbséggel pályáztak
Egymilliárdos különbséggel pályáztak Nem akadályozza a tram train folyamatban lévő építését, hogy a Szeged Rendező pályaudvaron a járműjavító csarnok építési tendere eredménytelen volt.
 
Hódmezővásárhelyen is bemutatkoznak a Magyar Állami Operaház együttesei
Hódmezővásárhelyen is bemutatkoznak a Magyar Állami Operaház együttesei Igazi zenei csemegéket ígér az idei ősz a vásárhelyi zenekedvelők számára. Az Operaház korszerűsítése miatt a vidéki nagyvárosokban is bemutatkoznak.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.24.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.24.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Háromszáz diák az Emlékpont időszaki kiállításán
Háromszáz diák az Emlékpont időszaki kiállításán Vásárhelyi középiskolás diákcsoportok ismerkedtek a helyi zsidóság első világháború előtti életével és a helyi zsidó férfiak frontszolgálatával. Képekkel.
 
Újabb ivartalanítási program indul Hódmezővásárhelyen
Újabb ivartalanítási program indul Hódmezővásárhelyen A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete újabb ivartalanítási akciót szervez a városban. Csakúgy mint korábban, most is egy svájci alapítvány jóvoltából végezheti az akciót.