SportNemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen

2018. május 23., szerda
 
Nemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen

Hódmezővásárhely egyik legújabb, dinamikusan fejlődő, már számos szép eredményt maga mögött tudó sportegyesülete, a Boxing Gym Vásárhely, egy a sportéletben és a bokszvilágban jelentős hazai és nemzetközi esemény megrendezésére készül.

 

 

 

 


Május 26-án (szombaton) Hódmezővásárhely ad otthont az I. Kerekes János Emlékverseny és Pofonpartinak. Az egész napos rendezvény helyszíne, a Balogh Imsi Sportcsarnok. A nap 14 órai kezdettel indul, ahol a vásárhelyi egyesület fiatal öklözői meghívásos bemutató mérkőzéseket vívnak más sportolókkal. Az ünnepélyes megnyitót 15:30-kor tartják.

16 órai kezdettel Magyarország-Ukrajna válogatott bokszolói lépnek egymás ellen a kötelek közé. Ukrajna a sportág nagyhatalmai között is kiemelkedő helyet vívott ki magának az elmúlt Olimpiákon való nagyszerű szereplésével. A két ország összecsapása során ringbe lép, hazánkat és Hódmezővásárhelyt képviselve, a 81 kilogrammos magyar válogatott kerettag, Kovács Pál.

Az eseményen jelen lesznek: Erdei „Madár” Zsolt világbajnok, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, Balzsay Károly világbajnok, a magyar ökölvívó válogatott szövetségi kapitánya, a hazai bokszélet korábbi legendái és a jelenkor bajnokai, valamint az ukrán válogatott nemzetközi szintű ökölvívói.

A jeles sporteseményt az M4 sporttelevízió felvételről, a Magyar Ökölvívó Szövetség FS Média televíziója pedig élőben, online közvetíti. A helyszínen a küzdelmeket egy óriás led kivetítőn is figyelemmel lehet kísérni.

 

Olvassa el ezt is!

Éremgyűjtés Ausztriában

Éremgyűjtés Ausztriában

8 ország, több mint 200 - köztük a Máté Taekwondo & Hapkido KHSE - versenyzője nevezett be a valamennyi...
Erdéllyel ismerkedtek a Németh László diákjai

Erdéllyel ismerkedtek a Németh László...

Székelyföld szépsége, az erdélyi magyarok kedvessége, a helyi diákokkal kötött...
 

És ezt már olvasta?

Kell a megoldás az aszály ellen
Kell a megoldás az aszály ellen A felszín feletti vizekből jelenleg 80 ezer hektárt öntöznek az országban, miközben a meglévő csatornák 200 ezer hektár öntözését tennék lehetővé.
 
Hiteles kép a magyar kortárs művészetről a Tornyaiban
Hiteles kép a magyar kortárs művészetről a Tornyaiban Félszáz alkotó egy híján száz, különféle technikával készült, gondolatiságukat és formanyelvüket közvetítő művét tekinthetik meg a látogatók
 
Augusztus 20-a Vásárhelyen
Augusztus 20-a Vásárhelyen Négy nap, két színpad, tucatnyi program, Gasztroudvar, borverseny és még sokminden más. Részletes program.
 
Szeretem Vásárhelyt
Szeretem Vásárhelyt Dr. Juhász Tünde, Walterné Böngyik Terézia, Rapcsák Katalin, Szenti Csilla, valamint Nagy Benjámin alapító tagok bejelentették egy új egyesület megalakulását.
 
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán

A vásárhelyi egyesület tíz saját nevelésű fiatallal utazik a hétvégén Szegedre. A RakpartFeszt kísérőrendezvényeként öt nemzet ökölvívó tornáját rendezik.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban Önmagáért beszél a Tornyai János Múzeumban az NKA Képzőművészeti Kollégium új kiállításánal címe: 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás. Képekkel.