Kék hírekA szegedi vonat elsodort egy autót

2018. október 25., csütörtök
 
A szegedi vonat elsodort egy autót

Egy személygépkocsit sodort el a vonat Székkutas és Orosháza között a vasúti átjáróban. A baleset a kakasszéki leágazásnál a régi – Orosháza központjába vezető - 474-es út és az azt keresztező vasúti átjáróban történt. A fénysorompó működött a MÁV közleménye szerint.

 

 

 

 

Frissítés! A Vásárhely24 úgy tudja, a balesetben elhunyt két fiatalember jó barátok voltak, a másik két áldozat az egyik fiatalember barátnőjének a szülei, Orosházára mentek a lányhoz.


A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autóban utazó négy ember a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

A baleset fél hatkor történt, a személygépkocsi a Szeged felől érkező menetrend szerint vonattal ütközött, amely legalább 100 méteren át tolta maga előtt az autót.

Az orosházi hivatásos tűzoltók a kiérkezésük után megkezdték a helyszínen a műszaki mentést. A vasúti közlekedés áll az érintett szakaszon.

A Rendőrség további tájékoztatást későbbre igér.

 

 

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Lejárnak a matricák

Lejárnak a matricák

A naponta utazó iskolás, vagy kollégista diákok és szüleik figyelmébe ajánlott, hogy alig egy...
Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

A városban a legaktívabb Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének tagjai hálásak...
 

És ezt már olvasta?

Jótékonysági koncert az Ótemplomban
Jótékonysági koncert az Ótemplomban A mintegy félszáz tagú, sérült művészekből álló társulat a vásárhelyi születésű St. Martinnal lép fel a Református Ótemplomban.
 
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói A 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton szereplő művészek negyede a fiatal alkotók közül került ki.
 
A múlt felidézése a jelen tanulságaként
A múlt felidézése a jelen tanulságaként A Raoul Wallenberg Egyesület idén is Hódmezővásárhelyen rendezi meg az országos középiskolai vetélkedőjének regionális fordulóját.
 
Múzeumi szomszédolás
Múzeumi szomszédolás A szegedi Móra Ferenc Múzeum munkatársai szakmai látogatás tettek Vásárhelyen.
 
A korizás egyelőre jegelve
A korizás egyelőre jegelve Már csak víz és hideg idő kell és idén télen is lehet korizni a Kossuth téren. A két feltétel közül az első azonnal teljesíthető, míg a másodikra még várni kell.
 
Egy nap a kis lila polippal
Egy nap a kis lila polippal A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel.
 
Időben jelzett és ezzel életet mentett
Időben jelzett és ezzel életet mentett Az Ábrai Károly utcából érkezett a lakossági bejelentés, miszerint a fürdőszobában elhelyezett szén-monoxid jelző készülék sípoló riasztással jelez.