FélpercesNyugdíjas túrázók

2015. május 8., péntek
 
Nyugdíjas túrázók

Május 7-én kerékpártúrát szervezett Mártélyra a Hódmezővásárhelyi Nyugdíjas Szövetség. Közel száz nyugdíjas kerekezett Mártélyra, ahol a túraútvonalak mentén további sportprogramokban lehetett részt venni, illetve túrázhatnak a tanösvényen.

 

 

A szervezésben közreműködő EVP-Egészségfejlesztési Iroda minden érdeklődő számára frissítőt és gyümölcsöt biztosított, a versenyeken résztvevők pedig pólót kaptak ajándékba.

A program célja, hogy az idősebb korosztályt is közösen végzett testmozgásra ösztönözzék, és olyan szabadidős programokkal keltsék fel érdeklődésüket az egészséges életmód, illetve az egészség szempontjából kiemelt fontosságú mozgásprogramok iránt, melyek egyben szórakozást, közösségi élményt is nyújtanak.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Még mindig nincs vége

Még mindig nincs vége

Szóba került a Hunyadi János, illetve a Szent-Györgyi Albert név véleményezésre, de azt is jelezték, hogy ha van javaslat, a döntés során azt is megfontolják.
Bethlenes diák újabb nemzetközi sikere

Bethlenes diák újabb nemzetközi sikere

2015-ben az ausztriai Klagenfurtban rendezték meg a 13. Európai Természettudományi Olimpiát. Egy bethlenes diák is tagja volt az ezüstérmes magyar csapatnak.
Innovációk a fürdőszobában

Innovációk a fürdőszobában

Idén is csupa újdonságokkal találkozhatott az érdeklődő a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, Budapesten.
Új igazgató a Nyugdíjas Lakópark élén

Új igazgató a Nyugdíjas Lakópark élén

Sok volt a feszültség az elmúlt években a lakóparkban, ezért is elengedhetetlen, hogy az itt élő emberek minden tekintetben közeledni kezdjenek egymáshoz.
 

És ezt már olvasta?

A Németh László Városi Könyvtár rendezvényei
A Németh László Városi Könyvtár  rendezvényei

1989 óta ünnepeljük meg január 22-én a magyar kultú­ra napját, annak emlékére, hogy  Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát.

 
Megdolgoztak a sikerért
Megdolgoztak a sikerért Rangadóhoz méltóan kezdődött a felnőttek összecsapása - elég régóta nem sikerült legyőzni az örök rivális Békést, ez is fűtötte a vásárhelyieket.
 
Vásárhelyi írónő új könyve
Vásárhelyi írónő új könyve Millennium évébe kalauzolja el az olvasót a vásárhelyi Borbás Edina legújabb regénye. Író-olvasó találkozó lesz  a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában
Szabadkai keramikusművész monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában Nemes Fekete Edit alkotásai összekötik a történelmi Délvidéket, a most Vajdaságként ismert territóriumot és a Dél-Alföldet, így Hódmezővásárhelyt is.
 
A norvég nagykövet Hódmezővásárhelyen
A norvég nagykövet Hódmezővásárhelyen Mártélyon megnézték azokat az, elmúlt évek során némileg elhanyagolttá vált létesítményeket, amelyek annak idején norvég finanszírozással valósultak meg.
 
Ismerkedő látogatáson az amerikai ügyvivő
Ismerkedő látogatáson az amerikai ügyvivő Ez az első két magyar város amelyet nem konkrét esemény kapcsán, hanem a két város vezetőinek, gazdasági szereplőinek megismerése miatt keresett fel.  
 
Zárójelentés - Az EVP és az Egészségfejlesztési Iroda 2019-es éve
Zárójelentés -  Az EVP és az Egészségfejlesztési Iroda 2019-es éve A tavalyi mérleg szerint, működésük több ezer vásárhelyi és makói embernek hozott pozitív változást az életébe.