FélpercesNyugdíjas túrázók

2015. május 8., péntek
 
Nyugdíjas túrázók

Május 7-én kerékpártúrát szervezett Mártélyra a Hódmezővásárhelyi Nyugdíjas Szövetség. Közel száz nyugdíjas kerekezett Mártélyra, ahol a túraútvonalak mentén további sportprogramokban lehetett részt venni, illetve túrázhatnak a tanösvényen.

 

 

A szervezésben közreműködő EVP-Egészségfejlesztési Iroda minden érdeklődő számára frissítőt és gyümölcsöt biztosított, a versenyeken résztvevők pedig pólót kaptak ajándékba.

A program célja, hogy az idősebb korosztályt is közösen végzett testmozgásra ösztönözzék, és olyan szabadidős programokkal keltsék fel érdeklődésüket az egészséges életmód, illetve az egészség szempontjából kiemelt fontosságú mozgásprogramok iránt, melyek egyben szórakozást, közösségi élményt is nyújtanak.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Még mindig nincs vége

Még mindig nincs vége

Szóba került a Hunyadi János, illetve a Szent-Györgyi Albert név véleményezésre, de azt is jelezték, hogy ha van javaslat, a döntés során azt is megfontolják.
Bethlenes diák újabb nemzetközi sikere

Bethlenes diák újabb nemzetközi sikere

2015-ben az ausztriai Klagenfurtban rendezték meg a 13. Európai Természettudományi Olimpiát. Egy bethlenes diák is tagja volt az ezüstérmes magyar csapatnak.
További fejlesztések a vásárhelyi Helyőrségnél

További fejlesztések a vásárhelyi Helyőrségnél

A 2017-ben meghatározott Modern Városok Program keretében a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós laktanyában további infrastrukturális fejlesztések kezdődnek.
Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is

Még egy hétig pótfelvételi államilag finanszírozott szakokra is

Jó esélyük van beiratkozni valamelyik egyetemre azoknak is, akik tavasszal nem jelentkeztek a felsőoktatásba, de azóta meggondolták magukat.
 

És ezt már olvasta?

Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor
Véget ért a Mártélyi Képzőművészeti Alkotótábor A táborozás végén szakmai zsűri válogatta ki azt a mintegy hatvan művet, melyeket az idei alkotótábor jövő évi beszámoló kiállításán állítják ki az Alföldi Galériában.
 
Mozgás éjszakája idén is
Mozgás éjszakája idén is Hatodik alkalommal rendezik meg a Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen és Makón, valamint a Hódmezővásárhelyi és Makói járás településein.
 
Hullámverés
Hullámverés Még mindig nem látszik, hogy nyugvópontra kerülne a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC egybeolvadása, azzal együtt, hogy ennek határideje augusztus 17-e.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 31. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Az ország Imruskája 85 éves lenne
Az ország Imruskája 85 éves lenne A Hódmezővásárhelyen született Antal Imre július 31-én lett volna 85 éves. A város nem feledkezett meg neves szülöttéről.
 
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak
Vásárhelyi mestereket, vállalkozókat díjaztak Július 31-én tartotta küldöttgyűlését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szegeden, a kamarai székházban.
 
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében
Tűzgyújtási tilalom 3 megyében Augusztus elsejétől érvényes Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyére. Az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.